BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 33 - Μία νέα εποχή

Σεζόν 33 - Μία νέα εποχή

Set priority
Show messages by
This Post:
00
274869.141 in reply to 274869.137
Date: 11/29/2015 3:29:49 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Οι παικτες της ομαδας ειναι πολυ ανυπομονοι για το ερχομενο παιχνιδι της τριτης. Ακουσαν φημες οτι μετα απο καιρο ο Κοτιδης μπορει να ειναι στο γηπεδο και οχι στο κεντρο Αποτοξινωσης Αλκολικων. Θελουν να τον γνωρισουν απο κοντα και να αφομοιωσουν οσο μεγαλυτερο μερος απο την σοφια του μπορουν.

Δεν γνωρίζουμε κάτι για αυτό!Αν δεν είναι φήμες,αλλά πραγματικότητα το γεγονός,ελπίζω να ενημερωθούμε νωρίς και να προετοιμαστούμε ψυχολογικά για το μπινελίκωμα... :-)

Σε περιπτωση που δεν βρισκεται στο γηπεδο η ομαδα θα παραμεινει 1 ημερα ακομα στην Αθηνα ωστε την επομενη το πρωι να μπορεσουν να τον επισκευτουν στο κεντρο αποτοξινωσης στηριζοντας τον παραλληλα και στον αγωνα που κανει για την απολυση του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ7.

Ο πάνσοφος γέροντας δηλώνει υποχρεωμένος για την κίνηση αυτή και στέλνει αγωνιστικούς χαιρετισμούς!!Αν δεν καταφέρει να παρευρεθεί στο γήπεδο,λέει ότι θα είναι τιμή του να σας υποδεχτεί,να σας γνωρίσει και να ανταλλάξετε απόψεις για φλέγοντα ζητήματα της καλαθοσφαιρικής πραγματικότητας,αλλά και εν γένει όλης της ανθρωπότητας (τελευταία του έχει καρφωθεί η ιδέα ότι επίκειται ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος... :-) )

Αααα!!!Παρακαλεί κιόλας,έαν είναι δυνατόν να περαστούν στην ζούλα στο Κέντρο Αποτοξίνωσης 5-6 καφάσια με ουίσκι,γιατί λέει ότι μια βλάμμένη διευθύντρια εκεί δεν τους αφήνει να πίνουν (!!!!!!!!!)!Θα εκτιμούσε μια τέτοια κίνηση τα μάλλα λέει....

Επίσης έχει και μια απορία!Ρωτάει τι είναι το p μετά το terastious?????terastiouspaixths??terastiousproedras?terastiouspantokratoras...ή μήπως terastiousp..... ??????? :-)

Υ.Γ.
Ποσες παρατασεις εχεις βαλει στοχο να παιξεις φετος? :P

χαχχαχαα!!Δεν το κάνω επίτηδες!Πίστεψε με!!! :-)

This Post:
66
274869.142 in reply to 274869.141
Date: 11/29/2015 7:49:52 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Αφου βρεθηκε χρονος σημερα ετοιμασα κατι ακομα που πιστευω αξιζει. Οι ομαδες με τις περισσοτερες νικες στην Α1 στην κανονικη διαρκεια.
Φετος θα εχουμε αλλαγη στην 1η θεση

1)Thrylos BC 369
2)Atsalakotoi BC 366
3)Olympiakos 2007 360
4)Olympiakos BC 357
5)Asingratitos BC 294
6)Bulls Of Paros 291
7)Campo Stars 157
8)Martiou United 150
9)ICI BC 134
10)Hypersonic Dragons 131
11)Spartans Team 117
12)Panathinaikos BC 1908 110
13)CRETE 103
14)ARIS 1914 102
15)Perister Lakers 96
16)Fay-Stelaios 94
-)2405 Mykonos 94

Last edited by τεράστιος at 11/29/2015 7:50:27 PM

This Post:
00
274869.144 in reply to 274869.141
Date: 11/29/2015 8:03:19 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Αααα!!!Παρακαλεί κιόλας,έαν είναι δυνατόν να περαστούν στην ζούλα στο Κέντρο Αποτοξίνωσης 5-6 καφάσια με ουίσκι,γιατί λέει ότι μια βλάμμένη διευθύντρια εκεί δεν τους αφήνει να πίνουν (!!!!!!!!!)!Θα εκτιμούσε μια τέτοια κίνηση τα μάλλα λέει....

Αν η ομαδα ειχε ταξιδεψει ηδη στην Κρητη για να αντιμετωπισει τον μανου θα εφερνε σιγουρα Κρητικη ρακι που γνωριζουμε οτι ειναι η αδυναμια του πανσοφου. Τωρα θα προσπαθησουμε να φερουμε κατι απο Θεσσαλονικη. Αλλα η αληθεια ειναι οτι φημιζομαστε μονο για την μπουγατσα μας και δεν νομιζω να του κανει του πανσοφου. Κατι θα βρουμε παντως

Επίσης έχει και μια απορία!Ρωτάει τι είναι το p μετά το terastious?????terastiouspaixths??terastiousproedras?terastiouspantokratoras...ή μήπως terastiousp..... ??????? :-)

Χαχαχαχα η αληθεια ειναι οτι δεν σημαινει κατι. Οταν εγινε η ομαδα ημουν ακομα 16. Ειναι το ονομα ενος συγκροτηματος που θα δημιουργουσαμε και καλα. Η ιδεα δεν ηταν δικη μου. Η μπαντα μπορει να μην εγινε αλλα τουλαχιστον η ομαδα εφτασε μεχρι εδω στο ΒΒ.

Το ονομα γηπεδου τουλαχιστον ειναι κατι πιο ευστοχο. Τιμης ενεκεν του Kajabbar για την πολυτιμη βοηθεια που εδωσε.

This Post:
00
274869.145 in reply to 274869.141
Date: 12/1/2015 12:01:12 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Σου τραυματισα τον μοναδικο παικτη που δεν ηθελα να τραυματισω. Τον ψηλο πανω στον οποιο εστησα την υπομονετικη. Δεν ξερω επιθετικα ποσο χειροτερα θα λειτουργησει η ομαδα σου χωρις αυτον , αλλα αμυντικα σιγουρα θα τα πας πολυ καλυτερα αφου πλεον μαρκαρει τον τοτη παικτης με καλη περιφερειακη και τα εχει σπασει μεχρι τωρα

This Post:
00
274869.146 in reply to 274869.145
Date: 12/1/2015 1:20:25 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Σου τραυματισα τον μοναδικο παικτη που δεν ηθελα να τραυματισω.

Δηλαδή τους άλλους ήθελες να τους τραυματίσεις???Ντροπή σου!!!Τουλάχιστον τον έδειρες λίγο!Μόνο για αυτό το ματς! :-)

Τον ψηλο πανω στον οποιο εστησα την υπομονετικη. Δεν ξερω επιθετικα ποσο χειροτερα θα λειτουργησει η ομαδα σου χωρις αυτον , αλλα αμυντικα σιγουρα θα τα πας πολυ καλυτερα αφου πλεον μαρκαρει τον τοτη παικτης με καλη περιφερειακη και τα εχει σπασει μεχρι τωρα

Δεν μπορώ να αποκαλύψω την διαφορά τους σε OD,αλλά είναι πολύ μικρότερη από όσο φαντάζεσαι!Σκέψου κιόλας ότι έχασα ένα παίχτη με 9 κατάσταση και μπήκε ένας με 7!Και έχασα και την αλλαγή στο 4 για να πάρει ανάσες ο PF!

Πιστεύω ότι αν δεν είχε τραυματιστεί,δεν άλλαζε το αποτέλεσμα!Ίσως να ερχόταν και πιο εύκολα!

Πάντως μου την έφερες σήμερα με το patient!Συγχαρητήρια!!Περίμενα εσωτερικό,επειδή δεν είχες ξαναπαίξει άλλο σύστημα φέτος!

Έχεις πολύ καλή ομάδα και το φοβόμουνα το παιχνίδι πολύ!Είναι δυνατό το κόκκινο γκρουπ και φέτος και θα δώσουμε όλοι μάχη!

This Post:
00
274869.147 in reply to 274869.146
Date: 12/1/2015 1:42:08 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Δεν μπορώ να αποκαλύψω την διαφορά τους σε OD,αλλά είναι πολύ μικρότερη από όσο φαντάζεσαι!Σκέψου κιόλας ότι έχασα ένα παίχτη με 9 κατάσταση και μπήκε ένας με 7!Και έχασα και την αλλαγή στο 4 για να πάρει ανάσες ο PF!

Οντως δεν εχουν μεγαλη διαφορα?

Μου κανει εντυπωσει διοτι ο 1ος ειχα δει μεσα στην εβδομαδα οτι ποτε του δεν εχει παρει προπονηση σαν pg με εξαιρεση 1-2 φορες. Δηλαδη ή εχει παρει περιφερειακες απο τον random 10% που δινει η προπονηση ή εχει προπονηθει σε πιεση σε 2πλη θεση.

Παντως πριν βγει με τραυματισμο ο τοτης ειχε 4/9 και μεχρι που μπηκαν οι αλλαγες σου ειχε φτασει 7/29. Δηλαδη 3/20 πανω στον vanoni!! Βεβαια δεν ξερω πως λειτουργει η μηχανη πανω σε αυτο το κομματι οποτε μπορει να ηταν και τυχαιο.

Πιστεύω ότι αν δεν είχε τραυματιστεί,δεν άλλαζε το αποτέλεσμα!Ίσως να ερχόταν και πιο εύκολα!

Ο Vanoni τελειωσε με 9/11 και καταπληκτικη αμυνα πανω στον τοτη! Τι παραπανω να εκανε ο Khizriev

Περιμενα ειναι η αληθεια οτι θα εχανα αλλα οχι τοσο ευκολα σημερα. Τελικα ισως αν πηγαινα εσωτερικα ή με απομονωση να ημουν λιγο πιο κοντα αλλα και παλι την νικη δεν την επαιρνα με τιποτα οτι και να εκανα.

Πολυ ωραια ομαδα εχεις χτισει. Με βαθος παγκου και λυσεις σε ολες τις θεσεις. Εγω ακομα ψαχνω για την τελευταια μεταγραφη μου για 2αρι. Ο Κοτιδης πρεπει να ειναι ικανοποιημενος μεχρι στιγμης για την πορεια φετος. Αυριο αναμενεται να γινει και η επισκεψη.

This Post:
00
274869.148 in reply to 274869.147
Date: 12/1/2015 2:16:26 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Οντως δεν εχουν μεγαλη διαφορα?

Την OD του Βανόνι την ξέρεις?

Όχι!Η διαφορά δεν είναι τεράστια και αν σκεφτείς και την κατάσταση,μικραίνει ακόμα!

Μου κανει εντυπωσει διοτι ο 1ος ειχα δει μεσα στην εβδομαδα οτι ποτε του δεν εχει παρει προπονηση σαν pg με εξαιρεση 1-2 φορες. Δηλαδη ή εχει παρει περιφερειακες απο τον random 10% που δινει η προπονηση ή εχει προπονηθει σε πιεση σε 2πλη θεση.

Ωραίος!Κάνεις καλό scouting!Να φανταστείς εγώ δεν το έχω δει!Και βαριέμαι να το ψάξω τόσο πολύ για αντιπάλους!Πιο εύκολα κοιτάω τις προπονήσεις για τους αντιπάλους στην u21!

Παντως πριν βγει με τραυματισμο ο τοτης ειχε 4/9 και μεχρι που μπηκαν οι αλλαγες σου ειχε φτασει 7/29. Δηλαδη 3/20 πανω στον vanoni!! Βεβαια δεν ξερω πως λειτουργει η μηχανη πανω σε αυτο το κομματι οποτε μπορει να ηταν και τυχαιο.

Ναι!Ισχύει αυτό!Πάντως και μετά το blow,πάλι πάνω στον Vanoni σούταρε και νομίζω τα έβαλε όλα!Είναι περίεργη η patient!Πρέπει να μετράνε και οι προυποθέσεις που παίρνει την μπάλα ο σουτέρ!Αλλίως θα βάζαμε όλοι ένα σκόρερ απέναντι σε μια χαμηλή OD και θα βάζαμε άκοπα 100+ πόντους!Δεν ξέρω τα σκιλλ του Τότη,αλλά φαντάζομαι είναι τέρας!

Ο Vanoni τελειωσε με 9/11 και καταπληκτικη αμυνα πανω στον τοτη! Τι παραπανω να εκανε ο Khizriev :P

Σε αυτό δεν έχεις καθόλου άδικο! :-)

Περιμενα ειναι η αληθεια οτι θα εχανα αλλα οχι τοσο ευκολα σημερα. Τελικα ισως αν πηγαινα εσωτερικα ή με απομονωση να ημουν λιγο πιο κοντα αλλα και παλι την νικη δεν την επαιρνα με τιποτα οτι και να εκανα.

Μην το λές!Έδερνες και τον Vanoni και τον Καρίδη και έπαιρνες την νίκη άκοπα!! :-)

Γενικά πάντως η έδρα μετράει πολύ!Απέναντι σε ισοδύναμες ομάδες πρέπει να πάρεις μεγάλο προβάδισμα από προβλέψεις!Εμείς σήμερα είμασταν στα ίδια με μία λάθος!

Πολυ ωραια ομαδα εχεις χτισει. Με βαθος παγκου και λυσεις σε ολες τις θεσεις. Εγω ακομα ψαχνω για την τελευταια μεταγραφη μου για 2αρι. Ο Κοτιδης πρεπει να ειναι ικανοποιημενος μεχρι στιγμης για την πορεια φετος. Αυριο αναμενεται να γινει και η επισκεψη.

Καλούτσικη ομάδα έχω!Το πρόβλημα μου είναι οι μεγάλες ηλικίες!

Μου στοίχισε η ήττα στην παράταση στα Κουνούπια,κυρίως επειδή ήταν τηλεοπτικό και έφτασα κοντά!Στην άλλη ήττα δεν κατέβασα ουσιαστικά για να μην ρισκάρω το κύπελλο!

Πάντως τρελά μεγάλο βάθος δεν έχω!Εννοώ όταν θα έχω 3 δύσκολα ματς την εβδομάδα!

Αύριο,όταν δεις τον πάνσοφο,μην του πεις ότι πάλι έχασα πρόβλεψη!!! :-)

Λέει ότι θα δεχτεί κάθε είδους αλκοόλ και νιώθει ευγνώμων!!Μεγάλη προσοχή όμως το ...πακέτο να περαστεί στην ζούλα!!! :-)

Last edited by ALEXANDROS7 at 12/1/2015 2:21:38 PM

This Post:
00
274869.150 in reply to 274869.149
Date: 12/2/2015 4:58:03 PM
Overall Posts Rated:
419419
Βασικά είχα ξενερώσει πολύ από το γεγονός ότι δεν θα έπαιζα και μόλις είδα ότι έχει ψωμί εδώ, είπα να το παλέψω. Τουλάχιστον να μην έρθω 8ος και να πάω στα playout.

Ο ψηλός ήταν υποχρεωτικό να έρθει, ο κοντός ήρθε λόγω του τραυματισμού του SG μου, 4 βδομάδες είναι πολλές...

Αν δεν μου κάτσει και πέσω, θα τους στείλω όλους και θα προπονήσω ξανά...

This Post:
33
274869.151 in reply to 274869.150
Date: 12/3/2015 1:12:46 PM
Overall Posts Rated:
255255
ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΠΛΕΟΝ ΓΕΜΙΣΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ. Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ. Ο ΘΕΟΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ. ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΚΑΘΕ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ICI BC ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ. ΕΝΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ ΠΟΡΕΙΑ....

Advertisement