Włączam mój mecz z Natolinem, patrzę: "o ekstra odpuścił, wygrywam wysoko!
Po meczu pisze do MJS1979 (Natolin), że jak już chciał odpuścić to chociaż mógł dać trzech grajków to przynajmniej minuty moich grajkow by nie były popsute (czy jakoś tak), a on odpisuje mniej więcej coś takiego: "Sorry, kupiłem jakichś 3 grajkow, żeby ich wstawić do składu, ale jestem na wyjeździe służbowym i zapomniałem"
No ja spojrzałem wtedy na ten mecz i widziałem co innego (znów inny punkt widzenia) skoro Natolin ma 7 do grania, to dla dobrych minut powinien tych słabszych w pierwszej piatce, tych silniejszych na rezerwie i nie ma szans byś odrobił małe punkty, włączam mecz a tam jakies leszcze, nie zauwazyłęm ze to walkower i pomyslałem, ze jakas ustawka, no ale jak sie chcą tak bawić to trudno

W dzisiejszym meczu Ty dostałeś bardzo wcześnie kontuzje Hiszpana, więc nie mogę narzekać. Ale akurat Kouate?!
Jego nie da się zastąpić (szczególnie jak ktoś atakuje z obwodu) co widać po statach. No całą rotację to mi zepsulo
Dla mnie Cumplido to z mojego punktu widzenia większy ból, straciłęm pół ataku na obwodzie (on i Lauriola) u Ciebie Kouate najlepszy, ale zostaje Celmer i Piórowski któymi swietnie pogrywałeś bez Kouate
u Ciebie Kouate najwazniejszy w ataku i obronie, ale u mnie Cumplido tez najlepszy i w jednym i drugim, ludzi emi czesto mówia ze gram ogórkami, no to Cumplido to jedyny prawdziwy "nieogórek"

Spadki skilli grajków są losowe. Np. Knezic spadł mi -2 OD, - 2 IS, - 2 JS. Same główne skille. Śledziłem troche DMI Twoich trzech 34 latków i zdaje mi się, że żaden nie starcił kluczowych skilli (widzę, że Lauriola ma -5, ale bodaj -2HN, -1PA, - 1RB i -1 BL)
ta, Naumczykowi tez sie generalnie upiekło, ale Albert stracił 2 OD akurat w piatek, no i kontuzja spowodowała ze grał juz do końca bez zmiany i osłabiał mi obronę na obwodzie na której oparłem swoją obronę przeciwko Twojemu LI, a i w ataku z obwodu to on nie bryluje
kazdy z nas bardziej widzi swoje problemy niz cudze
Last edited by darkonza at 4/18/2022 10:59:06 AM