Δεν διαφωνούμε καθόλου. Τέτοια καλάθια κτίζουν μύθους. Θυμήσου το ''βάλτο αγόρι μου'' ας πούμε. Προφανώς ο Τεό, είναι στα βήματα του Σάρας, και γιατί όχι και καλύτερος; και αυτά από κάποιον που τον αντιπαθεί ιδιαίτερα. Τον σέβομαι όμως και τον αναγνωρίζω σαν μπασκετμπολίστα.
Τώρα κάποιες σκέψεις για τις 2 εθνικές, ξεκινώντας πρώτα από το μπάσκετ. Η αποχώρηση Παπαλουκά/Διαμαντίδη που ουσιαστικά ήταν οι στυλοβάτες του παιχνιδιού μας τόσα χρόνια, ίσως τελικά μας δίνουν μια τεράστια ευκαιρία/δικαιολογία να πάμε σε ανανέωση, 1 μοντέλο των Σέρβων. Ρίξε μέσα τα παιδαρέλια, απαιτήσεις πολλές πλέον δεν μπορούμε να έχουμε ειδικά αν φύγει και ο Τσαρτσαρής, οπότε γιατί να μην ψηθούν οι Παπανικολάου/Σλούκας/Παπάς κλπ;
Για να γίνει όμως αυτό χρειάζεται 1 προπονητής που θα του κάθονται όλοι σούζα, ακόμα και ο Βασιλακό. 1 όνομα μου έρχεται στο μυαλό αλλά το οπαδικό μίσος δεν το επιτρέπει...Κρίμα γιατί είναι ιδανικός...(Φυσικά για Ζοτς μιλάω). Αν είναι να έχουμε ξένο προπονητή ας είναι κανονικός τουλάχιστον...
Εθνική ποδόσφαιρο: Προφανώς ο Όττο τους κακόμαθε πολύ αν αληθεύουν πως Κυργιάκος/Γκέκας/Τζόρβας αποχωρούν επειδή δεν παίζουν βασικοί. Ευκαιρία λοιπόν να τους πει ο Σάντος: ''Κύριοι, το ποιος το πότε και το που θα παίζει αφορά εμένα. Δουλειά σας να ακολουθείτε τις εντολές μου. Όποιος δεν του αρέσει να πάει σπίτι του, να το πει όμως γρήγορα. Εγώ θα συνεχίσω με αυτούς που γουστάρουν να φοράνε το εθνόσημο έστω και αν κάθονται μόνιμα στον πάγκο''
Last edited by JohnnyB at 9/9/2010 7:07:04 AM