Hráče z farem máme nyní na soupisce 3, z toho 2 jsou podkošáci. Jediný další trénovaný podkošák stejného potenciálu je Vogel. Najděte mi normální tým, který se ujme tréninku podkošáků potenciálu 10 a milerád je do týmu zařadím, když na to budou mít. Ale to mám hrát s pololama jen, aby nebyly farmy? 3. hráčem z farmy je Klíma, kterého nebyl schopen nikdo jiný než farma osvobodit z portugalského vyhnanství, když se objevil na trhu. A pořád věřím, že je to jen dočasné řešení a přestoupí do normálního týmu, který ale bude řídit trénink podle něj a ne podle Hány.
Trénuj odteďka Vavřince bez přestání na C a taky nebude mít konkurenci (stejně mu zbývají na vnějšku max. 2 bezpečné skoky a pak už se bude klepat o potenciál). Jinak se začne brzo taky klepat o svoji pozici, protože ho Lípa/Smolník/Trebický a další se stejným potenciálem předeženou, protože budou mít lepší podkoš a postupně ho dojedou na vnějšku.
A k tomu odrazení, když se hráč nedostane na soupisku a skončí před branama, tak by to měla být naopak pro majitele motivace, aby si řekl: sakra, asi to ti ostatní dělají ještě lépe, musím se zlepšit a příště tam toho hráče dostat. Takže je to o postoji těch lidí a já budu raději spolupracovat s těma, které neúspěch nabudí a ne s těma, které odradí.
Last edited by rwystyrk at 11/24/2010 3:40:13 PM