samo mi nemojte reći da sam trebao spustit cijene karata, jer da ovo sve ima nekakve logike onda bi i na još skuplje karte od trenutnih popunio dvoranu, barem na zadnje dvije utakmice..
Točno to, kao što sam ti napisao u onom prijašnjem odgovoru.
Ti se sada buniš na nelogičnost, a borba protiv iste u BB je kao i napadanje vjetrenjača. Zato je pitanje dali ti želiš nešto profitirati ili želiš biti moralni pobjednik sa kontom u minusu
Recimo moj primjer iskorištenosti dvorane ti je dobar primjer; nažalost ne zadire povijest dvorane daleko u prošlost, ali se neki zaključci ipak mogu izvući iz sada vidljivog. Pogledaj moju domaću tekmu od 23.3., gdje sam prije toga imao pobjedu u gostima, tada sam zaradio sa ovim niskim cijenama oko 370k, što je super za 2. ligu, od tada sam imao zaredom 3 utakmice u gostima gdje sam izgubio onu zadnju prije domaće tekme, i naravno da je pala posjećenost, iza toga sam opet zgubio onu u gostima prije domaće, pa je pala još malo, ali sada sam zadnju pobijedio i opet će posjećenost znatno porasti, sigurno na cca. 18 000 gledatelja. A tvoja zarada na onoj dobro posjećenoj tekmi je bila oko 270k, znači zaključak je da sam ja sa dobro izbalansiranim cijenama zaradio 100k više, što dovodi do krajnjeg zaključka.......
Smanji cijene karata
It is not so important how high can someone jump, more important is who is the last one standing