Eski dostların durumuna gelirsek;
@Edirne Gençlik: Sınavlar nedeniyle yeterince ilgilenemediğini yazmıştı Edirne. Sezon genelinde 3 galibiyet alabilen takım yeniden IV.lig'e iniyor. Sınavlarının başarılı geçmesini ve yeniden bir üst lige çıkmasını diliyorum. Olur da aramıza dönerse önümüzdeki sezon finali için şimdiden Orlando - Edirne tahmini yapabilirim :)
@CaucassiaN NymphS: Yeniden IV.lige dönen bir başka temilsicimiz ise Cau olmuş. Cau konferansını 6. sırada tamamlayıp kümede kalma maçı oynamış. Maçın son çeyreğinde 36-26 üstünlük kursa da, bu skor 10 sayı farkla mağlup olmasını engellememiş. 99-89 biten maçta serbest atış çizgisinden Cau'nun 4/5 isabetle, rakibinin ise 33/46 isabetle oynaması dikkat çekiyor. Cau'nun önümzdeki sezonu yeniden şampiyon tamamlayıp maliyeti nedeniyle satmak zorunda kaldığına benzer güçlü bir pivotla III. ligde üst sıraları zorlayacağına inanıyorum.
@Lonely lord: TBL'ye doğru adım adım belgeselinin başrolünde Lonely Lord var. Sezonu konferans lideri olarak tamamlayan takım, rakibini 22 sayı farkla geçerek adını konferans finaline yazdırmış. Daha önceki yorumlarda rakip farketmeksizin rahat galibiyetler aldığını yazmıştım. Bu şekilde devam ettiği takdirde Lonely Lord'u II. ligde görmememiz için bir sebep yok.
@ScottReal: Liginde rakip tanımayan bir başka takım ise, geçen sezon düşmesini beklemediğimiz ScottReal'dı. Sezonu yenilgisiz tamamlayan ScottReal, ilk turda rakibini 131-66, yani 65 sayı farkla yenerek konferans finaline yükselmiş. Scott'ın rahat bir şekilde IV.lige yükselmesini bekliyorum, şimdiden başarılar...