Το οτι δηλαδη υπαρχουν μανατζερ που αποφασιζουν ποιοι θα ανεβουν κατηγορια απο την δευτερη και ποιοι θα πεσουν απο την πρωτη αυτα δεν γινονται και το ξερετε απλα εχετε μπει σε ενα τρυπακι που δεν βγαζει πουθενα ειναι ακατανοητο ακομα να στηριζεται μια τετοια αποψη και μαλιστα να φτανετε να την συζητατε με τους διαχειριστες του παιχνιδιου τουλαχιστον αυτο ειναι η δικη μου αποψη
Το "αποφασίζουν" δε νομίζω πως είναι η λέξη που ταιριάζει... Το "επηρεάζουν" κολλάει καλύτερα...
Τρανό παράδειγμα η περσινή σεζόν με πρωταγωνιστές τους δυο μας. Δε ζητώ το λόγο που δεν κατέβασες την ομάδα σου την τελευταία αγωνιστική (κάτι είχε πάρει το μάτι μου για τραυματισμούς, ούτε που είχα ασχοληθεί!!!). Είχες κάθε δικαίωμα να το κάνεις. Και για να στο πω και διαφορετικά και εγώ αν βρισκόμουν στη θέση σου, το ίδιο θα έκανα!!!
Αλλά είναι ξεκάθαρο το γεγονός ότι από την κίνηση σου να μην κατεβάσεις ομάδα, επηρέασες τον υποβιβασμό!!!
Παρόλα αυτά, όλα καλά μέχρι εδώ!!! Κανένα πρόβλημα... Τα έχω υποστηρίξει και έχω ταχθεί με το μέρος σας στο ποστ μου
(265728.78).
Αλλά αν έβγαινες μετά και έλεγες "ναι Μήτσο επηρέασα σε βάρος σου τον υποβιβασμό γιατί γουστάρω να παίζω έτσι, έχει πλάκα και τη βρίσκω και είναι ένας λόγος να συνεχίσω το γκέιμ", τότε δε θα σε χαρακτήριζα απλώς ανήθικο, αλλά θα σε συνόδευαν όλα όσα έγραψα χθες και τα διέγραψαν οι GMs...
Κουράζουν να γράφω τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά και ειδικά σε περίοδο τελικών να ασχολούμαστε με μικρότητες αντί να απολαμβάνουμε τα ματσάκια, αλλά ρε μάγκες υπάρχει πολύ σοβαρό πρόβλημα!!!