Οντως δεν εχουν μεγαλη διαφορα?
Την OD του Βανόνι την ξέρεις?
Όχι!Η διαφορά δεν είναι τεράστια και αν σκεφτείς και την κατάσταση,μικραίνει ακόμα!
Μου κανει εντυπωσει διοτι ο 1ος ειχα δει μεσα στην εβδομαδα οτι ποτε του δεν εχει παρει προπονηση σαν pg με εξαιρεση 1-2 φορες. Δηλαδη ή εχει παρει περιφερειακες απο τον random 10% που δινει η προπονηση ή εχει προπονηθει σε πιεση σε 2πλη θεση.
Ωραίος!Κάνεις καλό scouting!Να φανταστείς εγώ δεν το έχω δει!Και βαριέμαι να το ψάξω τόσο πολύ για αντιπάλους!Πιο εύκολα κοιτάω τις προπονήσεις για τους αντιπάλους στην u21!
Παντως πριν βγει με τραυματισμο ο τοτης ειχε 4/9 και μεχρι που μπηκαν οι αλλαγες σου ειχε φτασει 7/29. Δηλαδη 3/20 πανω στον vanoni!! Βεβαια δεν ξερω πως λειτουργει η μηχανη πανω σε αυτο το κομματι οποτε μπορει να ηταν και τυχαιο.
Ναι!Ισχύει αυτό!Πάντως και μετά το blow,πάλι πάνω στον Vanoni σούταρε και νομίζω τα έβαλε όλα!Είναι περίεργη η patient!Πρέπει να μετράνε και οι προυποθέσεις που παίρνει την μπάλα ο σουτέρ!Αλλίως θα βάζαμε όλοι ένα σκόρερ απέναντι σε μια χαμηλή OD και θα βάζαμε άκοπα 100+ πόντους!Δεν ξέρω τα σκιλλ του Τότη,αλλά φαντάζομαι είναι τέρας!
Ο Vanoni τελειωσε με 9/11 και καταπληκτικη αμυνα πανω στον τοτη! Τι παραπανω να εκανε ο Khizriev :P
Σε αυτό δεν έχεις καθόλου άδικο! :-)
Περιμενα ειναι η αληθεια οτι θα εχανα αλλα οχι τοσο ευκολα σημερα. Τελικα ισως αν πηγαινα εσωτερικα ή με απομονωση να ημουν λιγο πιο κοντα αλλα και παλι την νικη δεν την επαιρνα με τιποτα οτι και να εκανα.
Μην το λές!Έδερνες και τον Vanoni και τον Καρίδη και έπαιρνες την νίκη άκοπα!! :-)
Γενικά πάντως η έδρα μετράει πολύ!Απέναντι σε ισοδύναμες ομάδες πρέπει να πάρεις μεγάλο προβάδισμα από προβλέψεις!Εμείς σήμερα είμασταν στα ίδια με μία λάθος!
Πολυ ωραια ομαδα εχεις χτισει. Με βαθος παγκου και λυσεις σε ολες τις θεσεις. Εγω ακομα ψαχνω για την τελευταια μεταγραφη μου για 2αρι. Ο Κοτιδης πρεπει να ειναι ικανοποιημενος μεχρι στιγμης για την πορεια φετος. Αυριο αναμενεται να γινει και η επισκεψη.
Καλούτσικη ομάδα έχω!Το πρόβλημα μου είναι οι μεγάλες ηλικίες!
Μου στοίχισε η ήττα στην παράταση στα Κουνούπια,κυρίως επειδή ήταν τηλεοπτικό και έφτασα κοντά!Στην άλλη ήττα δεν κατέβασα ουσιαστικά για να μην ρισκάρω το κύπελλο!
Πάντως τρελά μεγάλο βάθος δεν έχω!Εννοώ όταν θα έχω 3 δύσκολα ματς την εβδομάδα!
Αύριο,όταν δεις τον πάνσοφο,μην του πεις ότι πάλι έχασα πρόβλεψη!!! :-)
Λέει ότι θα δεχτεί κάθε είδους αλκοόλ και νιώθει ευγνώμων!!Μεγάλη προσοχή όμως το ...πακέτο να περαστεί
στην ζούλα!!! :-)
Last edited by ALEXANDROS7 at 12/1/2015 2:21:38 PM