BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 34 - Το μάτι του Βοριά

Σεζόν 34 - Το μάτι του Βοριά

Set priority
Show messages by
This Post:
00
277121.142 in reply to 277121.140
Date: 3/10/2016 11:59:34 AM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Ο Χακινεν παντως με τετοια αγορα στα 28 του εφευγε ανετα 10-12+

This Post:
00
277121.145 in reply to 277121.143
Date: 3/10/2016 5:15:50 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
ενώ δεν πέρασε απαρατήρητη και η κίνηση με τον Τουρνά για τον τεράστιο

Εκανα μια μινι ανανεωση την ομαδα.

Εφυγαν 2 34χρονοι(Τοτης-Φισερ), 1 33χρονος(Μοτα) και 1 32χρονος(Φτενακος)

Ηρθαν 1 29χρονος(Águia), 1 31χρονος(Τουρνας) και τελος ενας 32χρονος(Σεριτσ)

Οι 2 διεθνης και ο σεριτσ πολυ κοντα στα σκιλ της εθνικης με 124.

Πλεον εχει μεινει μονο μια αλλαγη να γινει ο Λουνγκ που ειναι 33.

Γενικα η νεα ομαδα ειναι σιγουρα πιο ''σκιλατη'' αλλα δεν εχω καθολου παγκο. Ισως παρω εναν ακομα ψηλο για αλλαγη αλλα θα προτιμουσα να το αποφυγω.

Δυστυχως με την αγορα οπως ειναι τωρα τα 10αρια ροστερ ειναι ειδος προς εξαφανιση. Δεν το εχω ψαξει, διατηρει κανενας στην κατηγορια ροστερ 10 ''υπολογισιμων'' παικτων?

This Post:
00
277121.147 in reply to 277121.135
Date: 3/10/2016 6:58:35 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Πολυ ωραιο το pre-game φιλε Στελιο!! Μπαλακι ασυζητητι... (αν και αυτο το πετυχαινει περισσοτερα απ οσα αξιζει η ομαδα του μπορουμε να το ξανασυζητησουμε αν θελεις χαχαχαχα αστειευομαι φυσικα!!)

Οσο για το σημερινο ματς δεν μπορεις να πεις πολλα...
Ειχα να αντιμετωπισω το Θεο...στο πρωτο λεπτο του παιχνιδιου εμφανιστηκε κι ο δαιμονας (τραυματισμος του λιθουανικου υπεροπλου και αντικατασταση του απο το Φρεντερικο Γκαρθια Λορκα...που παμε μ αυτον ρεεεεεεεε...και λιγα φαγαμε...)
Εεεεε με Θεους και δαιμονες δεν μπορεις να τα βαλεις!!...Θου Κυριε...ευλογησον...

ΑΠό μπαλάκια καλά πάμε. Αλλού υστερούμε

Έχω σκεφτεί και ποστ έκπληξη για νέα μπαλάκια, αλλά που χρόνος...Αν αντέχω αύριο τέτοια ώρα, έχει καλώς.

From: stelaios

To: manu
This Post:
00
277121.148 in reply to 277121.136
Date: 3/10/2016 7:00:51 PM
Overall Posts Rated:
10001000
ΥΓ2 μονο το δικο μου το παπουδι δεν φευγει καιρο τωρα ωστε να παρει
σειρα και αλλο παπουδι...δεν βλεπουνε αραγε την ομαδα μου στις Φιλιπινες?? []

Μεγάλο πράγμα αυτή η μουρμούρα! Άνοιξες το στόμα σου και να σου, έρχεται το μπιντάκι. Δεν πιστεύω να σε χάλασε που ήταν από Γαλλία μεριά

This Post:
00
277121.149 in reply to 277121.143
Date: 3/10/2016 7:06:33 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Και λίγα έφυγε ο Χάκινεν και το εννοώ αυτό που λέω. Αν ήσουν τυχερός, άνετα +1 χαρτί. Με τόσες προβολές που είχε, τόσους μάνατζερς που τον παρακολουθούσαν, με μπιντ από την προηγούμενη μέρα πίστευα πως θα πάει παραπάνω. Πάντως έβγαλες από τα καλύτερα κέρδη εδώ, ίσως και ρεκόρ σου. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις επόμενες κινήσεις σου.

This Post:
00
277121.150 in reply to 277121.145
Date: 3/10/2016 7:08:38 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Γενικα η νεα ομαδα ειναι σιγουρα πιο ''σκιλατη'' αλλα δεν εχω καθολου παγκο. Ισως παρω εναν ακομα ψηλο για αλλαγη αλλα θα προτιμουσα να το αποφυγω.

Μικρός είχες αφίσα του Σπάρταν στο δωμάτιο σου, έτσι?

This Post:
00
277121.151 in reply to 277121.150
Date: 3/10/2016 8:01:15 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
χαχαχαχα εγω παντα ημουν μια παραδοσιακη ομαδα κατζαμπαρ.

Δηλαδη αγοραζα πρωτα τον παγκο της ομαδας και μετα τους βασικους. 10αρι ροστερ κλπ. Στην ΙΙΙ και ΙΙ κατηγορια ειχα παραδοσιακα και καλες πορειες στο κυπελλο.

Εδω στην Α1 δεν με παιρνει για τετοια και με αυτην την αγορα μαλιστα. Να φανταστεις ειχα και καβα οταν ανεβηκα μερικα εκατομμυρια. Τουλαχιστον για φετος διορθωσα τις ηλικιες μου καπως. Τωρα αν μεινω του χρονου ελπιζω να ειμαι ακομα καλυτερος

Η ευχη μου παντως και φετος ειναι να μεινουμε και 2 !!

Ανυπομονω για το ποστ με τις πολλες μπαλιτσες ;)

This Post:
00
277121.152 in reply to 277121.150
Date: 3/10/2016 8:38:48 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Μιας και η ομάδα πάει από το κακό στο χειρότερο, είναι η πλέον κατάλληλη στιγμή να τραβήξουμε τα φώτα από το ΒΒ και να τα ρίξουμε στην Ευρωλίγκα

Μου αρέσει η διοργάνωση πολύ, αλλά ουσιαστικά παρακολουθώ λίγο από τις εκπομπες στην ΕΡΤ Παρασκευή και Πέμπτη βράδυ κάθε εβδομάδα. Anyway, βρισκόμαστε σε ένα τα πιο κομβικά σημεία της σεζόν και το ενδιαφέρον εκτοξεύεται. Μάλιστα έριξα και ένα 2ευράκι στο στοίχημα, αλλά πήγα άκλαφτος δυστυχώς Ας δούμε την τρέχουσα αγωνιστική κι ας έγιναν τα 4 πρώτα ματς.

Lokomotin Kuban 52 vs 55 Fenerbahce

pregame: H ομάδα του Μπαρτζώκα κάνει καταπληκτική χρονιά και είναι μόνιμα καλή από την αρχή της χρονιάς. Και βρίσκεται και σε καλό φεγγάρι έχοντας 4 σερί άνετες νίκες στην ευρωλίγκα αλλά και μεγάλο διπλό επί της ΤΣΣΚΑ προσφάτως στη Ρωσία. Απέναντι στη Φενέρ ήθελε νίκη πρωτίστως για να κάνει άλμα κατάληψης της 2ης θέσης που θα σήμαινε πλεονέκτημα εδρας στα πλέιοφφς και ακόμα καλύτερα με +6/7 πόντους για διεκδικήσει την πρωτιά΄του ομίλου έστω σε ισοβαθμία. Απέναντι σε σχεδόν οπιαδήποτε ομάδα της διοργάνωσης να έμοιαζε τρελό φαβορί απόψε, απέναντι στη Φενέρ όμως?
Η ομάδα του Ζοτς είναι κάπως πτωτική τελευταίως. Κατέκτησε το κύπελλο Τουρκίας, αλλά με την ψυχή στο στόμα, έχασε από τον ΠΑΟ, δυσκολεύτηκε αρκετά εντός έδρας με τον Ερυθρό Αστέρα (για την ακρίβεια ήταν πίσω στο ημίχρονο, αλλά δέχθηκε μόλις 6 πόντους στην 3η περίοδο) και γενικότερα ο ΠΑΟ του Ομπράντοιβιτς τέτοια εποχή δεν ήταν ποτέ στα καλύτερά του.

πρόβλεψη: Εγώ πόνταρα νίκη για την Λόκο με 1-5 πόντους. Πήγα με το μομέντουμ της φόρμας των ομάδων, αλλά δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι θα χαθεί η πρωτιά για τον Ζοτς.

τι έγινε:
52-55 !!! Ζήσε άμυνα να φας τριφύλλι. Η Φενέρ την πεπρασμένη εβδομάδα κράτησε στους 6 πόντους στην ΄Γ περίοδο τους Σέρβους και γύρισε το ματς. Σήμερα στην τελευταία περίοδο που καίει η μπάλα, κράτησε την Λόκο μόλις στους 8 πόντους.

Ουσιαστικά βλέπουμε 2 πράγματα στο θέμα χαρακτήρα ομάδων. Η Λόκο δείχνει την απειρία της και την δυσκολία να νικήσει το άγχος της. Αν θέλει να κάνει το πολύ μεγάλο μπαμ φέτος, που από θέμα σκιλς ίσως και να μπορεί, πρέπει στα πολύ δύσκολα να μάθει ψυχολογικά και ανταποκρίνεται στις καταστάσεις. Δυστυχώς για αυτήν τις έχουν έρθει όλα πολύ ρόδινα μέχρι τώρα, κι αν ηττηθεί αύριο στην Σερβία ο ΠΑΟ, ίσως παρουσιασθεί ψυχολογικά ανετοιμη στα νοκάουτ (σχεδόν βέβαιο απέναντι σε πολύ βαριά φανέλα) έστω και με πλεονέκτημα έδρας. ΑΠό την άλλη η Φενέρ είναι ξεκάθαρο πλέον ότι φέτος έχει μέταλλο που δεν είχε πέρσι. Μπορεί να το έχανε το ματς απόψε, οκ. Την διαφορά του πρώττου αγώνα δεν την έχανε όμως με τίποτα. Κι αν μπορεί να νικάει αγώνες όπου σκόραρε μόλις 55 πόντους, ε τότε είναι πραγματικά πολύ πολύ επικίνδυνη και έτοιμη να διεκδικήσει το τρόπαιο που ποτέ στο παρελθόν Τούρκικη ομάδα δεν μπόρεσε.

Advertisement