"Οι πιθανότητες να παραμείνω είναι
όσες και να τα ξαναφτιάξει ο Brad Pitt με την Angelina Jolie"Πάμε και στη φετινή σεζόν. Τρομερή πορεία στο Κύπελλο φτάνοντας για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου στον τελικό. Η θεά... τύχη ήταν μαζί σου στις κληρώσεις, ωστόσο στους "8" τέθηκε αντιμέτωπος με τον πολύπειρο OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND τον οποίο και απέκλεισε. Στον τελικό θα βρει μπροστά του τους terastiousp, μία ομάδα που έχει ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία χρονιά που δεν πήρε τίτλο. Πως βλέπει τον τελικό;
Δεν ξέρω πότε ο Τεράστιος έχασε τέτοια ευκαιρία σε τελικό απέναντι σε ''πρωτάρη''.
Πως βλέπει τον τελικό με απουσία Σκρέκη;
Η απουσία Σκρέκη είναι καλοδεχούμενη, όμως οι αγωνιστικές καταστάσεις δίνουν μεγάλο πλεονέκτημα στον Τεράστιο.
Βέβαια αυτό είναι η μία πλευρά του νομίσματος, καθότι η πορεία στο Κύπελλο είχε επίπτωση σε αυτή του πρωταθλήματος όπου βρίσκεται στα πλέι άουτ και κατά πάσα πιθανότητα θα αντιμετωπίσει κάποιον κόκκινο με μειονέκτημα έδρας. Φαντάζομαι θα ήθελε να αποφύγει τον τεράστιο, παρόλα αυτά με μειονέκτημα σίγουρα θα έχει δύσκολο έργο όποιος κι εάν είναι ο αντίπαλος. Τι πιθανότητες δίνει να είναι στην Α1 οι "τίγρεις" και τη νέα σεζόν;
Οι πιθανότητες να παραμείνω είναι όσες και να τα ξαναφτιάξει ο Brad Pitt με την Angelina Jolie.
Η πορεία στο Κύπελλο ίσως είχε επίπτωση στο πρωτάθλημα. Δεν φταίει το Κύπελλο που έχασα εντός έδρας από τον Stelaios.
Το ρόστερ της ομάδας είναι σχετικά νεανικό. Εάν τελικά δεν αποφύγει το μοιραίο στα πλέι άουτ οι φίλαθλοι της ομάδας ζητούν άμεση επάνοδο. Τι έχει να πει στον κόσμο της ομάδας για το άμεσο μέλλον, αλλά και ποιοι είναι οι στόχοι των επόμενων σεζόν για τους Corfu Tigers;
Μα αυτός είναι και ο λόγος που κατάφερα να φτιάξω ρόστερ. Προπόνησα και κράτησα παίκτες, έκανα μεταγραφές
με βάση τις ηλικίες και μπόρεσα να έχω ελπίδες για το μέλλον. Με τα γερόντια συνήθως τελειώνει η ιστορία
και κατεβαίνεις κατηγορίες αμέσως. Θα απαιτηθεί χρόνος και ψάξιμο στην αγορά για παίκτες, δεν είναι εύκολο, θέλει αφοσίωση και να είσαι εκεί την κατάλληλη στιγμή. Δεν είναι ο τομέας μου δυστυχώς, αλλιώς θα είχα καταφέρει περισσότερα.
Από την πλευρά μου, καλή επιτυχία στον τελικό και καλές μάχες στα πλέι άουτ.
Ευχαριστώ πολύ, χρειάζομαι όχι απλά τύχη, αλλά γκαντεμιά στους υπόλοιπους.
Καλύτερα τελευταίος στη πόλη από πρώτος στο χωριό Γενικά να συμπληρώσω ότι είναι φοβερό να παίζεις σε τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Αν δεν υπήρχε και όλα αυτά τα χρόνια το παράδοξο με τα αγωνιστικά λεπτά και τα 3 παιχνίδια την εβδομάδα, θα γινόταν χαμός στην Α1. Καλύτερα τελευταίος στη πόλη από πρώτος στο χωριό. Ποτέ δεν μ' άρεσε το ασημένιο μετάλλιο σε τουρνουά 2 ατόμων.