BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Reprezentacija (Sezona 7)

Reprezentacija (Sezona 7) (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
61229.142 in reply to 61229.141
Date: 12/30/2008 12:44:31 PM
Overall Posts Rated:
740740
Ne, nisam, sigurno bi te uhvatili da imas:)

nemas ti pojma kakav sam ja prevarant. bill je od mene i mojih timova sakupio 27 glasova na zadnjim izborima

This Post:
00
61229.143 in reply to 61229.138
Date: 12/30/2008 12:47:32 PM
Overall Posts Rated:
178178

E to je dobar selektor, o tome ja ovde sve vreme pricam.

Ma koliko ti ovde radio u interesu repke))))))))))) ,izvini, gde sam ono stao...ah da, ma koliko ti ovde radio u interesu repke i ma koliko se Ranko i ja trudili da te promovisemo za selektora jer smo prepoznali mocnu viziju - izgleda da te ljudi bas i ne gotive mnogo! Evo Dumba, Mrav...nece te bre!

Ali ne brini, sredice ti cika Bill da budes selektor na sledecim izborima! ;)

Samo nisi potvrdio da li si jos uvek zainteresovan. Rekoh da se nisi predomislio mozda...

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
61229.144 in reply to 61229.143
Date: 12/30/2008 12:54:22 PM
Overall Posts Rated:
122122
GM , uz svo postovanje, ali kako si ti toliko siguran da ce Samuraj da bude selektor??
Sve mi te najave lice na to da imas prevelika ovlascenja ili charobni stapic

Uaaa selektor ...

Fair play!!!
This Post:
00
61229.145 in reply to 61229.143
Date: 12/30/2008 1:51:53 PM
BG Samuraj
III.1
Overall Posts Rated:
142142

E to je dobar selektor, o tome ja ovde sve vreme pricam.

Ma koliko ti ovde radio u interesu repke :)))))))))))) ,izvini, gde sam ono stao...ah da, ma koliko ti ovde radio u interesu repke i ma koliko se Ranko i ja trudili da te promovisemo za selektora jer smo prepoznali mocnu viziju - izgleda da te ljudi bas i ne gotive mnogo! Evo Dumba, Mrav...nece te bre!

Ali ne brini, sredice ti cika Bill da budes selektor na sledecim izborima! ;)

Samo nisi potvrdio da li si jos uvek zainteresovan. Rekoh da se nisi predomislio mozda...

Eeeeeee do sledecih izbora ima mnogo.
Da se mi sad drzimo ovoga sto nam ti priredjujes ovde, ovog pozorista u nasoj kucu:)

This Post:
00
61229.146 in reply to 61229.145
Date: 12/30/2008 2:18:02 PM
Overall Posts Rated:
178178
Koji mi? Ti sebi persiras? Iz nedelje u nedelju jedino ti nesto kenjkas!

Sto ne kazes ovde za plan koji je matori inicirao - da se oko repke okupe aktivni igraci i da svi zajedno odlucuju o svemu?

Prvi sam prihvatio tu ideju a ti si je prvi odbio!

E batice, kada treba da se radi - tu te nema! A kada treba da se pljuju drugi - tu si prvi i na tvoju nesrecu jedini!

Toliko o tebi...dezurnom "dusebrizniku" repke i buducem selektoru koji ce proci pravu golgotu u toj fotelji ne bude li ispunio halucinac., pardon obecanja koja je dao.

A pozoriste su tvoji postovi koji su odavno presli iz komedije u tragediju i vise nikome nisu ni smesni.

This Post:
00
61229.147 in reply to 61229.137
Date: 12/30/2008 2:34:32 PM
Overall Posts Rated:
3535
Vas dvojica da znate da NEMATE MoJ GLAS na sledecim izborima :)

This Post:
00
61229.148 in reply to 61229.146
Date: 12/30/2008 7:38:28 PM
BG Samuraj
III.1
Overall Posts Rated:
142142
To sto ti pricas o meni, je samo tvoje misljenje , fikcija, i ko zna sta, nista opipljivo.
A ovo sto ja pricam o tebi je sve crno na belo, tvoji rezultati sa repkom, tvoja predizborna obecanja(tj. konstatacije za davanje laznog optimizma), tvoje nemanje trofeja, momak sve je transparentno, a prvenstveno tvoja arogancija, kad pobedimo tu su postovi tipa (61229.79), bas sam se iznervirao trebalo je da bude 50 a ne 29 razlike!!!!, strasno!!!
A kad izgubimo krece ovako (61229.48), los nam GS, bojkotuju me vlasnici reprezentativaca, ili mozda kao juce (61229.97), ako nekog nesto interesuje, neka mi posalje BB-mail, a cemu onda selektore forum i deo za reprezentaciju, mozda za pisanje iz prvog dela mog posta o pobedi od 50 poena razlike.

Sto se tice te ideje koju pomenjes, slaba vajda, sa tobom ne bih radio nikad, jer te necinim kao selektora, sto opet pokazuju tvoji rezultati, nista fikcije, i obicna prepucavanja, samo crno na belo to kod mene vazi.

A sto sirko rece u svom postu za selektora spanije, to je pravi pristup, i rad na repki a ne to sto ti radis (a sto ti rece on nemora da se zamara sa GS moze da promeni pola repke pred tekmu, koliko dobrih igraca ima), ali ipak on svakog poetka pita sirka, kako je moj centar, jel dobro prosao ove nedelje na treningu, sta cemo sledce.

A ne kao nas selektor, posaljite mi skilove i gotove, a nigde ni koji je minimu za skilove, ni sta, ni kome, ni koje skaut za koju poziciju ili koju ligu, nista, sve neorganizovano, to je momak problem, dugorocna prica, a ne kampanjac, da budes selektor od ponedeljka do ponedeljka i da jedva cekas da ispadnes iz zbiljnih takmicanja pada igras sa azerbejdzanima i ostalim egzoticnim, pa da ih punimo, al smo mocni i jaki, protiv tih slabih:)

This Post:
00
61229.149 in reply to 61229.148
Date: 12/31/2008 2:40:32 AM
Overall Posts Rated:
178178
Mozda ja imam problema u radu sa repkom ali ti si decko zreo za hospitalizaciju pa se naljuti koliko hoces!

Mora da ti je mozak otekao dok si smislio "onoliki" post a sustina je da napises mnogo - a sve gola glupost!

Evo na primer - ti me ne cenis kao selektora! E jesi me nasekirao...sada necu moci da funkcionisem...

Da ti repliciram po tom osnovu - ja tebe sazaljevam kao coveka! A jos vise ljude oko tebe koji na zalost moraju da trpe takvoga. I da opet citiram mog prijatelja Boska koji kaze: "kakav si u zivotu - takav si i u online igricama". Ti i ja smo potpuna potvrda te teze.

Sa tobom sam pokusao razne pristupe: da odgovaram na tvoje postove, da se raspravljam sa tobom, da te ignorisem (u kampanji za selektora koju si izgubio i koju ces gubiti dok ne odlucim drugacije), da spustim loptu i na 2 nacina pruzim ruku pomirenja. Na BB-mail koji sam ti poslao nisi odgovorio a "ideja ti se ne svidja jer me ne cenis".

Pa evo da te i javno obavestim sta mozes da ocekujes sa moje strane...najkrace, ned`o ti Bog da od mene ovde po bilo kom osnovu zavisis. Kad god budem mogao gledacu da ti maksimalno zagorcam zivot i radovacu se tvojoj propasti vise nego svom uspehu.

Cak i to sto vidim da sa tvojom psihom mnogo toga nije u redu i da ti ustvari imas iskrivljenu (poremecenu) percepciju realnosti ne moze vise da bude opravdanje za tvoje bezumne napade na mene.

EDIT: Pa ti sada ako mislis da ima sta da se doda/replicira na ovo - izvoli!

Javno se izvinjavam svim posetiocima foruma na ovim beskrajnim tiradama na koje moram da reagujem i zelim vam da sami nikada ne dodjete u situaciju da budete na meti takve osobe sa takvim koktelom kompleksa.

Last edited by Laimbeer40 at 12/31/2008 2:50:02 AM

This Post:
00
61229.150 in reply to 61229.149
Date: 12/31/2008 3:02:30 AM
BG Samuraj
III.1
Overall Posts Rated:
142142
Sa tobom sam pokusao razne pristupe: da odgovaram na tvoje postove, da se raspravljam sa tobom, da te ignorisem (u kampanji za selektora koju si izgubio i koju ces gubiti dok ne odlucim drugacije), da spustim loptu i na 2 nacina pruzim ruku pomirenja. Na BB-mail koji sam ti poslao nisi odgovorio a "ideja ti se ne svidja jer me ne cenis".

Interesantno, sta ovde covek da pomisli, da varas na tim izborima, da koristis svoju poziciju GM, ako bih mogao da pojasnis ovo, ja koliko znam ovde glasaju igraci, i nepitas se samo ti, ako nisam upravu, baar tako pise u pravilima.

Pa evo da te i javno obavestim sta mozes da ocekujes sa moje strane...najkrace, ned`o ti Bog da od mene ovde po bilo kom osnovu zavisis. Kad god budem mogao gledacu da ti maksimalno zagorcam zivot i radovacu se tvojoj propasti vise nego svom uspehu.

Ovo znam , prosli put si me prijavio onako globalno svojim prijateljima GM-ovima, i narano da ce verovati tvom misljenju jer si ti GM, tako da fino koristis poziciju koju imas , kad te opletem za reprezentaciju, ti to iskoristis da se svadjas samnom pa da me vredjer, kad ti ja uzvratim ti me ptrijavis, lepo nema sta:(

Cak i to sto vidim da sa tvojom psihom mnogo toga nije u redu i da ti ustvari imas iskrivljenu (poremecenu) percepciju realnosti ne moze vise da bude opravdanje za tvoje bezumne napade na mene.

To i jeste problem ja ne kritikujem tebe, nego selektora i njegovo odluke, a ti onda to pocinjes da shvartas kao GM,to je problem.

Last edited by BG Samuraj at 12/31/2008 3:56:16 AM

This Post:
00
61229.151 in reply to 61229.150
Date: 12/31/2008 3:53:26 AM
Overall Posts Rated:
122122
@BG i GM: Stvarno ne vidim zasto se raspravljate dalje kad ste sve oko reprezentacije i jedan i drugi rekli pa sad presli na licnije komentare ...
Ajde nas pustite malo da disemo ... grrrrrrrr

Uostalom, ko nije zadovoljan kako je Bill radio nece da glasa za njega a cini mi se da je i njemu dosta da bude selektor.

BG, mislim da nije u redu sto ne zelis da ucestvujes (ili bar tako samo kazes) u radu oko reprezentacije bez obzira sto se ne slazes sa Bill-om ...

Steta je da vi koji imate jake timove, igrate jake lige, igrate jake utakmice , ne pomazete oko reprezentacije ... iskustvom, treninzima i scoutingom ...

Ajde da napravimo dogovor , i nekako da izplaniramo, ko ce koju poziciju da trenira. Pa da odmah svi mi koji hocemo da pomognemo (a verujem da svi hocemo) krenemo sa treninzima pa ako neko ne moze da uklopi opstanak tima sa treninzima reprezentativaca onda neka to lepo kaze i da svi zajedno planiramo kako dalje!!!

Al samo da prestanemo da se svadjamo.

Fair play!!!
This Post:
00
61229.152 in reply to 61229.151
Date: 12/31/2008 4:03:34 AM
BG Samuraj
III.1
Overall Posts Rated:
142142

BG, mislim da nije u redu sto ne zelis da ucestvujes (ili bar tako samo kazes) u radu oko reprezentacije bez obzira sto se ne slazes sa Bill-om ...

Steta je da vi koji imate jake timove, igrate jake lige, igrate jake utakmice , ne pomazete oko reprezentacije ... iskustvom, treninzima i scoutingom ...

Ajde da napravimo dogovor , i nekako da izplaniramo, ko ce koju poziciju da trenira. Pa da odmah svi mi koji hocemo da pomognemo (a verujem da svi hocemo) krenemo sa treninzima pa ako neko ne moze da uklopi opstanak tima sa treninzima reprezentativaca onda neka to lepo kaze i da svi zajedno planiramo kako dalje!!!

Al samo da prestanemo da se svadjamo.

E moj popeye, ja ima jablana u repki jedno 3,5 sezone, nikad me niko od selektorskog stafa nije pitao za njega, planovi za trening, prodaju itd...(neka neko od vlasnika reprezentativaca napise kao jesu njega kontaktirali oko planova)
A o tome sam ja pricaojos prosle sezone.
A sto se tice pomoci oko repke, ja mislim da svaki selektor treba da izabere staff sa kojim ce da radi, i da stoji iza tih rezultata koje napravi, ja sa bilom stvarno nebih mogao da radim, koliko god me on kurtozano zvao u svoj stab(a mislim da je to samo da bi mogao to da posle isoristi ovde da nevodim racuna o repki).

I ja vas vise nebih zadrzavao, ovde verovatno vise necu pisati, jer nema svrhe, i nema nista od nase repke sa ovakvim selektorom.

Last edited by BG Samuraj at 12/31/2008 4:19:49 AM

Advertisement