evo ja prvi put odigrao dugi napad i izgleda pokazalo se ućinkovito ali loš mi postotak šuta za tri 6-21..
ali sam jadranku razbio skokom.imam 28 skokova više od nje a i ukupni šut mi je 31-77, a njen je 16-77, znaći i dobru sam obranu odigrao protiv nje
sve u svemo stavio sam je na mjesto koje joj pripada i stvarno mi nije jasno kak je uspjela dobiti nomada, ali neka to mi je drago treba i njemu pokazati da nije nepobjediv , šteta što sad ne igramo jedan protiv drugoga , no bu došlo i to vrijeme pa bumo onda vidli kom obvojci kom opanci .....
a sad se moram koncentrirati na uvaženog kolegu sa suprotna strane ineka , da i on osjeti slast poraza da se i njemu konaćno zacrveni u rasporedu susreta. ali ak ga niko od vas ne pobijedi više on bu imao prednost domaćeg terena jer je metalko izgleda odustao i nas zaribao jer ćemo dobiti bez borbe, a inek je igrao protiv njega dok je još imao ekipu pa bu imao zato prednost, zato potrudite se da ga pobijedite da bi ko god da se nađe sa njim u finalu imali prednost domaćeg terena mi sa naše strane
pozz
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!