taip. be abejonės.
taip. vaidas turėjo idėjas su exceliu ir duomenų kaupimu. deja, jis nepaminėjo, kad duomenų kaupimas turėtų būt globalizuotas ir reikėtų pereit, kad ir į tarkim tą patį googledocs. nenoriu pasirodyt išpuikęs, bet mano iniciatyva ir ale "štabo" nutarimu, tas po trutputi buvo pradėta įgyvendint.
nežinau dabartinės situacijos. pauliui aš palikau gana skurdžią informaciją, augančių talentų prasme, ir skurdžią informaciją, mano nuomone netiknkančių talentų nt sudėtyje žaidėjų. tokie buvo mano sprendimai. ar tas yra plėtojama - nežinau. nenustebčiau, kad ne :) visiems pagalbos reik.
bet tą reikėtų daryt. treneriai nėra amžini. jie keičias. ir tarkim su tokia informacija, kokią gavau iš buvusių trenerių sukauptos medžiagos... man nusviro rankos. kai pabandžiau viską susekt, pasirodė, kad neturiu laiko aš tuo užsiimt. padėt norinčių - nėra.
dirbkim iš vien. kad ir ką beišrinktume. kartu galim iškovot titulus :) atskirai... galim tik pyzdavotis iš trenerių, kalti būdami patys.
manau, šiuo metu iš kandidatų yra tik vienas, kuris, galbūt it tylus, bet norės ir turės laiko dibt.