Voltam scout, igen, bár csak rövid ideig, illetve foglalkoztam más téren is az u21-gyel, pont Gila alatt. Sajnos sok szezonnal ezelőtt már egyszer elvették a kedvemet attól, hogy foglalkozzak vele, mégis újra és újra hozzászólok, mert nem mondhatom, hogy nem érdekel.
Ennek ellenére azt továbbra is tartom, hogy kevés embert érdekel a válogatott sorsa, ez tisztán látszik egyrészt a szavazatokból (amiknek a fele ráadásul csak úgy érkezett, mert a gombnyomás nem kerül semmibe, nem valós érdeklődés áll mögötte), másrészt abból, hogy állandó probléma, hogy ki eddzen, ki vegyen meg és tartson el egy fontos válogatott játékost, stb.
Nem akarom újra magamat ismételni, de én a megoldást abban látom, hogy teremtsük meg az eltarthatóság alapjait. Hiszem, hogy sokan azért nem is akarnak válogatottat nevelni, mert nem tudnák utána eltartani, sőt aki most nem is érdeklődik, az is talán kedvet kapna, ha azt látná, hogy marad annyi heti plusz pénze, hogy simán beleférne egy válogatott eltartása.
A 15 csapatnév fejből bajos lesz, ki kell töröljem az utolsó kb 3000 levelet, de majd megcsinálom, ha lesz rá időm. Pár példát azért a fórumban is lehet találni addig is, néhányan ugyanis ott írták le.
Don't feed the troll