Πήρε διαστάσεις αυτή η ιστορία και δεν ξέρω από που να αρχίσω και που να τελειώσω. Θα προσπαθήσω μέσα από αυτό το μήνυμα να απαντήσω και σε εσένα και σε άλλα ποστς άλλων χρηστών που διαφωνώ. Σχετικά με εσένα όμως, ακριβώς επειδή είσαι φίλος μου, θα είμαι αυστηρός πολύ.
Και εγώ επειδή ξέρω ότι είσαι πολύ καλό παιδί,είσαι πάντα σοβαρός και έχεις την αίσθηση της δικαιοσύνης μέσα σου,θα λάβω σοβαρά υπόψιν μου αυτά που γράφεις και θα σου απαντήσω ξέροντας ότι δεν σε διακρίνει καμία υστεροβουλία!!
α) έχεις μπει σε ένα λάθος μονοπάτι εδώ και λίγες εβδομάδες και σκέφτεσαι πως κατεβαίνουν απέναντι στους ανταγωνιστές σου και πως απέναντί σου. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ είναι και κάποιοι ευννοούνται και κάποιοι όχι. Ο μαμού και ο θεός με τα ψέματα από ένα σημείο και μετά βγήκαν πρώτοι και με εμένα πχ μου βγήκε η πίστη για να κάνω απλώς μια νίκη παραπάνω από ότι στην παρθενική μου σεζόν στην Α1 που είχα φτάσει και τελικό κυπέλλου τότε, αλλά με πολύ χειρότερο ρόστερ από το φετινό μου.
Διαφωνώ σε αυτό Στέλιο!!!Τα δεδομένα σε ένα πρωτάθλημα είναι αλληλένδετα!Και μιλάω για κάτι το οποίο είναι κραυγαλέο και οφθαλμοφανές!!Και όχι για ένα απλό δωράκι!Αλλά για ένα δωράκι 123 πόντων,3ων παραπάνω για να αλλοιωθεί η βαθμολογία ηθελημένα!!
Για να καταλάβεις την διαφορά (για του ακριβώς μιλάω)
δεν αναφέρομαι σε αυτό:(75782178) 101 πόντοι λόγω κυπέλλου
ούτε σε αυτό (75782124) Αυτά λόγω της δομής του παιχνιδιού συμβαίνουν!
Αλλά αναφέρομαι σε αυτό:
(75782202)β) Πραγματικά ενδιαφέρον!!Αλλά είναι άνιση η συγκριση των 2 ομάδων!Λόγω διαφορετικής δυναμικότητας!
πχ θα ήταν πιο ενδιαφέρουσα η σύγκριση της δικής μου ομάδας με την ομάδα του Δον ή της δικής σου με κάποιον της μπλε κορυφής!
Πάντως θα ήθελα να το ολοκληρώσεις για όλες τις ομάδες!
γ) Τα πάντα ρει!!!
Σε 12 μέρες θα είμαστε στη σεζόν 30 και η σεζόν 29 θα ανήκει στο παρελθόν ακόμα ξαι για τον πρωταθλητή! Πρακτικά να ξέρεις τώρα, κάθε εμπόδιο για καλό. Έστω ότι μένεις. Δϋσκολή η σεζόν 30 πολύ γιατί θα σου λείπει το μπόνους ανόδου. Δες τι πέρασα πέρσι. Παραλίγο 8ος. Με τρελό σερί σε μαντέματα σώθηκα. Αν πέσεις από την Α1 του χρόνου, τη σεζόν 31 θα είσαι στην Α2. Αν πέσεις φέτος και ανεβείς στα καπάκια, τη σεζόν 31 θα είσαι στην Α1. Ένα από τα πιθανά σενάρια είναι, όχι το μοναδικό. Αλλά ευχάριστο σε περίπτωση που υποβιβαστείς. Θετική σκέψη, και κάθε εμπόδιο για καλό.
Στέλιο,δεν με ενδιαφέρει αν θα μείνω ή αν θα φύγω!Με ενοχλεί η αδικία!!Στην τελική ευχαριστιέμαι το πρωτάθλημα και στην ΙΙ και στην ΙΙΙ !!!Για μένα αυτό που μετράει πιο πολύ είναι το καλό κλίμα,ο χαβαλές στο φόρουμ,τα καλοπροαίρετα πειράγματα!!Όμως για να υπάρχουν όλα αυτά,απαραίτητη προυπόθεση είναι το Ευ αγωνίζεσθαι!!
δ) Απόλυτη βεβαιότητα ότι υπήρξε προσυννενόηση για το ματς Δον-Μάτσας δεν μπορεί να υπάρξει.
Νομίζω ότι είναι προφανές το τι έγινε!!
Εκτός και αν εννοείς ότι ποτέ δεν θα υπάρξει απόλυτη βεβαιότητα και ποτέ δεν μπορεί να αποδειχθεί στο buzzer αν ένα ματς είναι στημένο,αν δεν το παραδεχτούν οι ίδιοι εκάστοτε ''ένοχοι''!Πράγμα το οποίο ισχύει δυστυχώς!
ε) Στη ζωή υπάρχουν καλοί και κακοί λογισμοί.
Την ψυχή μας οι κακοί λογισμοί δεν την βοηθούν. Τουναντίον μάλιστα. Αυτός είναι ο λόγος που σου έγραψα το δ. Είναι κρίμα ανήμερα των Θεοφανείων να κάθεσαι να χαλιέσαι για το τι έκανε ή δεν έκανε κάποιος άλλος που δεν σου είναι ούτε φίλος ούτε και συγγενής στο φινάλε φινάλε.
Είσαι πολύ καλό παιδί ρε Στέλιο!!Δεν είναι όλοι έτσι όμως!Εγώ ας πούμε ένα παράδειγμα είμαι λίγο πιο πονηρός και καχύποπτος!!! :)
στ) το τι έγινε στο εν λόγω ματς είναι παντελώς αδιάφορο για το που πρέπει να φτάσει η ομάδα σου στο μέλλον.
Συμφωνούμε......Step by Step..... (y)