To není pravda. Nevím, jak to říct, ale nejsem tak blbý - to, že tady neomílám dokola všechny možnosti, návaznosti, argumenty atd., neznamená, že o nich nevím. Píšu jen o dané změně, která by možná k něčemu vedla, tot vše (pořád říkáte, že je málo manažerů na trénink - jako stávajících, nikdo ti nebude chodit po venku a nutit lidi hrát BB). A nikdo ti tady nic nepředhazuje jako ty ostatním a nechápu, proč bych nemohl nic říct i na tebe. Chcete něco změnit, o to vám jde, tak to by třeba změna byla. Tvoje zásluhy ti tady připomíná každý a možná jsi z toho trochu zpychnul...tak ze sebe nedělej poloboha.
Pokud vím, ted trénuju Fridricha a ne na SF a k němu Bakulu a Zitu, ale převážně jen mimopost a to není zrovna hitparáda.
ad 1) Tak na co si stěžujete? Tady nejde o ty hráče po draftu, ne?
ad 2) Zase jsem zminoval změnu. Jestli nic měnit nechcete, tak to nechme...žádný problém.
ad 3) ?? Když ho musíš zachranovat, tak asi zrovna není. Tzn., že nedostane pár treninků a tím to prostě pro něj stejně efektivní nebude.
Ale kašlem na to, já už jsem asi názorově úplně mimo, tak se už raději nebudu ztrapnovat. A ty se taky zamysli, jestli právě tímto nakonec nejvíc neodrazujete manažery vy, budte rádi, že se vám vrací! Směřuje to všechno přesně tam, kam jsem předpovídal.