BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Season 46- Μια νέα εποχή

Season 46- Μια νέα εποχή

Set priority
Show messages by
This Post:
11
299692.143 in reply to 299692.142
Date: 8/10/2019 3:25:19 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Τελικά εκεί που περιμέναμε τους δυνατότερους τελικούς των τελευταίων ετών,τελικά δεν είδαμε καν τελικούς αφού έγιναν απίθανα πράγματα!Ήταν σαν ο Κοτίδης είχε ρίξει κατάρα τον αντίπαλο που μας πήρε το κύπελλο!Πρώτα έχασε τον Μποσνιακ,μετά έκαψε όλη την ομάδα στο φιλικό και μετά τραυματίστηκε σήμερα και ο Αργυρίου!

Λένε ότι η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή,αλλά σε αυτούς τους τελικούς η ατυχία του ηττημένου έκοψε δόξα από τον νικητή! :(

Όπως και να έχει,ήταν μια τρομερή σεζόν για εμάς!Και πως να μην είναι,αφού το 7ο συνεχόμενο πρωτάθλημα περνάει στα ψιλά μετά την κατάκτηση του Β3!

Τις 25/07 χάσαμε με κάτω τα χέρια το κύπελλο με blow!Εκεί όλοι στο club (εκτός βέβαια από τον Κοτίδη),νομίζαμε ότι εποχή της παντοκρατορίας των Legend είχε λάβει τέλος!Μετά από 16 μόνο μέρες δεν είμαστε μόνο Πρωταθλητές Ελλάδος για 7η συνεχή φορά,αλλά και Πρωταθλητές Κόσμου για 1η φορά! :)

ΥΓ : Τόσα χρόνια λέγαμε ότι οι Ελληνικές ομάδες δεν ανεβάζουν μπάτζετ στο 1 μύριο +,για να μπορέσουν να διεκδικήσουν το Β3!Τελικά παίξαμε τον τελικό του Β3 με 6 πάιχτες που έχουν πραγματικό μισθό 530κ (σύμφωνα τουλάχιστον με τον buzzer manager (o Umanski δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής και ο Lambin δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό):

https://prnt.sc/oq5026

Όπως λέει ο πάνσοφος γέροντας Κοτίδης..δεν μετράνε τα πολλά λεφτά,το μόνο που μετράει είναι η καρδιά!!! <3 :)

This Post:
11
299692.145 in reply to 299692.144
Date: 8/10/2019 6:23:29 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Αλεξανδρε συγχαρητηρια για το double (trophy) (trophy)!! Ενα double διαφορετικο απο τα προηγουμενα! Ειμαι απογοητευμενος οχι γιατι εχασα τους τελικους αλλα γιατι δεν καταφερα να ειμαι ανταγωνιστικος. Λογω της δυναμικης των ομαδων μας περιμενα μια φοβερα ανταγωνιστικη σειρα με πολυ σασπενς, παιχνιδια υψηλου επιπεδου! Τελικα ηρθε ο τραυματισμος του Μποσνιακ που αλλαξε τις ισορροπιες. Λιγο τα πιεσμενα ωραρια, λιγο η ξενερα του τραυματισμου ξεχασα να φτιαξω ομαδα για το φιλικο με αποτελεσμα να πεταξω κ την τελευταια μου ελπιδα για τιτλο στα σκουπιδια. Ηρθε κ ο τραυματισμος του Αργυριου σημερα σαν κερασακι στην τουρτα, αν κ δεν νομιζω να αλλαζε κατι στο τελικο αποτελεσμα.

Τα συναισθηματα για αυτην την σεζον λοιπον ειναι αναμεικτα. Απο την μια πηρα εναν τιτλο κερδιζοντας τον μετεπειτα παγκοσμιο πρωταθλητη στον τελικο κυπελλου, απο την αλλη χαθηκε το πρωταθλημα διχως μαχη! Τουλαχιστον ειμαι χαρουμενος γιατι απεδειξα νικωντας τον πρωταθλητη, αν κ δεν συμμετειχα στο ΒΒΒ, οτι η ομαδα μου ανηκει στους κορυφαιους του μπαζερικου κοσμου.

Και παλι συγχαρητηρια! Οχι μονο για την φετινη σεζον αλλα για την γενικοτερη πορεια-εξελιξη της ομαδας σου τις τελευταιες σεζον (y)

Είσαι από τους αντιπάλους που σέβομαι πολύ για πολλόυς λόγους!Πρώτα απ'ολα με έχεις νικήσει και σε σειρά play-out και σε τελικό κυπέλλου!Βάλε και ότι δεν είχες χάσει σειρά τελικών ως τώρα!Επίσης οι Legends μόνο μια φορά στην ιστορία τους έχουν υποβιβασθεί από οποιαδήποτε κατηγορία και ήταν τότε που με νίκησες εσύ!Έπειτα,το ότι πήρες double στην Ουτοπία δεν είναι τυχαίο!Θέλει ικανότητα για να το πετύχεις!Και επίσης η 1η 5αδα σου ήταν σίγουρα ποιοτικότερη από την δική μου!Εγώ νομίζω υπερείχα μόνο στις αλλαγες(μιλάμε πριν τον τραυματισμό του Μπόσνιακ)

Εγώ νομίζω ότι αν δεν είχε τραυματιστεί ο Μπόσνιακ,δεν θα είχες ξεχάσει να αλλάξεις στο φιλικό!Το ένα έφερε το άλλο!Εντάξει,πιστεύω ότι δεν θα ειχες τύχη ακόμα και αν δεν τραυματιζόταν ο Αργυρίου σήμερα,αλλά αν το δεις συνολικά από την αρχή της σεζόν,τόσοι τραυματισμοί με 6αρη γιατρό δεν έχουν ξαναγίνει!!!

(Έγω πιστεύω ότι ο Κοτίδης μόλις είδε ότι είσαι σημαντική απειλή σου έκανε βουντού και ας μην έχω αποδείξεις!!! :/ XD

Η ομάδα σου είναι σίγουρα επιπέδου Β3 και θα έχεις του χρόνου την ευκαιρία να το αποδείξεις!Σκέψου ότι μέσα σε 2 εβδομάδες έχασα από εσένα πανεύκολα και μετά νίκησα ημιτελικό και τελικό Β3!

ΥΓ: Στην αρχή της σεζόν σκέφτηκα ότι έχω 11 τρόπαια!Άρα αν ξαναέκανα double θα έφτανα στο γρουσούζικο 13!Όταν έχασα από εσένα στο κύπελλο,σκέφτηκα ότι τουλάχιστον δεν θα φτάσω στο 13 ακόμα και αν πάρω το πρωτάθλημα!Και τελικά το έφτασα γιατί πήρα το Β3!!! :D

Last edited by ALEXANDROS7 at 8/10/2019 6:26:02 PM

From: stelaios

This Post:
11
299692.146 in reply to 299692.144
Date: 8/11/2019 8:13:53 AM
Overall Posts Rated:
10001000
Τα συναισθήματα είναι πρωτογενή δεν μπορεί να στα αλλάξει κανείς. Αλλά τις σκέψεις που έπονται μπορεί.

Έχεις φτιάξει ομαδάρα, κατέκτησες τίτλο, θα παίξεις Β3 του χρόνου και πέτυχες αυτό που ονειρευόσουν, να επιστρέψεις στην ελίτ!

Πολλές ομάδες στην ιστορία του μπάσκετ έχασαν τίτλο λόγω τραυματισμών. Την επόμενη όμως επέστρεψαν για να το σηκώσουν!

Μπράβο σου και να μην έχεις ανάμεικτα συνασθήματα !!!

This Post:
00
299692.147 in reply to 299692.1
Date: 8/11/2019 8:25:02 AM
Overall Posts Rated:
10001000
Για ακόμη μία φορά σας αποχαιρετώ. Ανσανσέρ έχω καταντήσει και ελπίζω να συνεχίσω για άλλη μία σεζόν.

Καταρχάς συγχαρητήρια στον Νικόλα τον OBC που με νίκησε στα blow out. Δικαιότατα και καθαρά και άνετα.

Έχω να βελτιωθώ σε πολλά ακόμη για να μπορέσω να κάνω come back σαν του Ξεφτιλαϊκού.

Το alert όμως είναι η οικονομική διαχείριση - αποφάσεις.

No money, no honey!!!

Καλή συνέχεια σε όλους και ελπίζω να τα ξαναπούμε τη σεζόν 48!!!

Τα φιλιά μου!!!

James Morrison - Broken Strings ft. Nelly Furtado (Official Video) (https://www.youtube.com/watch?v=26PAgklYYvo)

This Post:
11
299692.148 in reply to 299692.145
Date: 8/11/2019 8:36:55 AM
Overall Posts Rated:
10001000
7o σερί φίλος!!!

Άλλο 1 για να ξεπεράσεις τον Κόκκαλη!!!

Ελπίζω να τα πούμε σε 2 σεζόν ρε!!!

Ciao!!!

This Post:
11
299692.149 in reply to 299692.148
Date: 8/11/2019 4:22:36 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
7o σερί φίλος!!!

Άλλο 1 για να ξεπεράσεις τον Κόκκαλη!!!

Ελπίζω να τα πούμε σε 2 σεζόν ρε!!!

Ciao!!!

Δηλαδή όσο είσαι στην ΙΙ,δεν θα μου μιλάς??? :/ XD

Thanks!!O Κοτίδης το ήθελε πολύ το 7ο!!!

Άντε γρήγορα ξανά εδώ δυνατότερος!!!Θα μας λέιψεις! :`(

This Post:
33
299692.150 in reply to 299692.149
Date: 8/11/2019 5:52:07 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Κλεισιμο σεζον και πριν περασουμε στην νεα θα ηθελα να γραψω κι εγω μερικα πραγματα.

Πρωτα για σενα Αλεξ. Πολλα συγχαρητηρια για το 7ο συννεχομενο και 8ο συνολικα. Ενα κατορθωμα που επισκιαζεται μπροστα στην απολυτη καταξιωση της κατακτησης του Β3! Πλεον νομιζω οτι ο μεγαλυτερος εχθρος που θα εχεις απο εδω και περα θα ειναι το κινητρο. Οταν πατας στην κορυφη του κοσμου ειναι δυσκολο να συνεχισεις να εισαι πεινασμενος.

Νομιζω ομως οτι φλερταρεις με ιστορικα ρεκορ πλεον και σε περιπτωση που καταφερεις να συνεχισεις ετσι θα γραψεις ακομα πιο λαμπρη ιστορια.

1) Με το 8ο πρωταθλημα εισαι πια στην 2η θεση μαζι με τον ματσας και μπροστα σου βρισκεται μονο ο ασυγκρατητος με 14.
2)Με την 8η συμμετοχη σου σε τελικο κυπελλου εισαι πια 2ος(ισοβαθμια με Ατσαλακωτους) και παλι μπροστα σου βρισκεται μονο ο ασυγκρατητος με 9.
3)7 συννεχομενα πρωταθληματα ειναι το 2ο καλυτερο ρεκορ στην ελλαδα. Μαντεψε ποιος βρισκεται μονο μπροστα σου με 14.
4)9 Παρουσιες σε τελικους Α1 ειναι η 3η καλυτερη επιδοση(σε ισοβαθμια με τους Ατσαλακωτους). Μπροστα σου βρισκεται ο ματσας με 11 και ποιος αλλος ο ασυγκρατητος με 15.

Αν συνεχισεις ετσι θα μιλαμε για σπασιμο ρεκορ που κρατουσαν 30 σεζον τωρα!

Ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!!Πήρα και εκδίκηση και για σένα στον ημιτελικό από τον Mloty!!! :-)

(103161972) Ρε,αυτό το ματς δεν έχει ούτε ένα χρόνο που έχει γίνει και μοιάζει τόσο μακρινό!!

Ο Κοτίδης παρομοίασε την επιτυχία με το Ευρωμπάσκετ του 1987 και προβλέπει ότι τώρα θα ανοίξει ο δρόμος για να κερδίσουν και άλλες Ελληνικές ομάδες το Β3!! Πάνσοφος είναι,κάτι θα ξέρει..... []

Το παιχνιδι αυτο ειναι η μεγαλυτερη πικρα που εχω παρει στο παιχνιδι. Ξερω οτι αν περνουσα ηταν βατος ο δρομος για μια πολυ καλη πορεια...

Ελπιζω καποια στιγμη να φτασω ξανα σε αναλογο επιπεδο.

Υ.Γ.

Ειχες πει ομως οτι θα απαντησεις ολα τα ποστ αλλα δεν απαντησεις σε αυτο

(299692.105)

Last edited by τεράστιος at 8/11/2019 5:53:55 PM

This Post:
00
299692.151 in reply to 299692.144
Date: 8/11/2019 6:02:31 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Νικο πολλα συγχαρητηρια και σε σενα για την φετινη πορεια της ομαδας. Το να παρεις τιτλο στην Α1 να υποβιβαστεις και να επιστρεψεις στερωντας το ρεκορ απο τον Αλεξανδρο των 4ων σερι νταμπλ και του triple crown ειναι μοναδικο κατορθωμα.
Μονο εσυ και ο Ματσας εχετε κερδισει τιτλους στην Α1 και εχετε επιστρεψει απο την ΙΙ για να ξανακερδισετε!

Στους τελικους ησουν πολυ ατυχος και ειναι πολυ κριμα που εσπασε ετσι το τρομερο αηττητο που ειχες! Επισης εγινε και κατι περιεργο μετα την φετινη χρονια. 2 φορες εχεις παιξει τελικους Α1. Με μενα και τον Αλεξανδρο. Με αυτους τους αντιπαλους εχεις βρεθει και σε σειρες πλει αουτ. Εμενα με κερδισες στους τελικους και σε κερδισα στα πλει αουτ, τον Αλεξανδρο τον κερδισες στα πλει αουτ και σε κερδισε στους τελικους!

Καλη τυχη του χρονου στο Β3!

Last edited by τεράστιος at 8/11/2019 6:32:48 PM

This Post:
11
299692.152 in reply to 299692.151
Date: 8/11/2019 6:05:12 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Για σενα Στελιο στεναχωρεθηκα πολυ με τον φετινο υποβιβασμο. Σε καποια φαση ειχες σκαρφαλωσει μεχρι και την 3η θεση και ειχα την εντυπωση οτι θα ηταν μια ευκολη παραμονη στο τελος.

Θελω καποια στιγμη να σε ξαναδω πρωταθλητη και να ειμαι Α1! Να ξαναπαιξεις Β3 και να φτασεις ψηλοτερα απο την προηγουμενη φορα. I believe you! Να το ξερεις!

Ελπιζω να καταφερουμε να βρεθουμε σε 2 σεζον ξανα εδω στην Α1

Last edited by τεράστιος at 8/11/2019 6:06:03 PM

This Post:
00
299692.153 in reply to 299692.152
Date: 8/11/2019 6:14:21 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Συγχαρητηρια στον Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ για την μεγαλη μαχη στα πλει αουτ. Ευχομαι να επιστρεψεις καποια στιγμη στην Α1 και να εδραιωθεις! Με ζορισες πολυ στην σειρα και φτασαμε στο 3ο και κρισημοτερο παιχνιδι για το ποιος θα παραμεινει στην κατηγορια.

Οσο αφορα την ομαδα μου κερδισε για 8η(!) φορα μαχη σωτηριας και ειναι 1η στην Α1 σε αυτο τον τομεα. Σε αυτες τις 8 φορες τις 6 ειχε το πλεονεκτημα εδρας και 2 το μειονεκτημα. Καποια στιγμη ετσι οπως παει βεβαια θα ερθει η φαρμακερη. Η ομαδα καλειται την νεα σεζον να επιστρεψει σε τροχια πλει οφ ετσι ωστε σε λιγες σεζον να επιστρεψει στην διεκδικηση τροπαιων.

Εμεις αλλωστε δεν ειμαστε Κοτιδης να μην μας λειπει τιποτα. Εχουμε ανοιχτους λογαριασμους τοσο σε πρωταθλημα οσο και Β3

Advertisement