Με την ευκαιρία που μου δίνει ο... εργάτης της εθνικής, maddoghellas, πάνω σ' αυτό : "Είδαμε το τυράκι του 13,00 απόδοση στα 1000+ μηνύματα για την σεζόν στην Α1 και τον μπουκ φορτσάτο πριν ακόμα γυρίσει η σεζόν", έχω να ασκήσω δριμύ κατηγορώ στον τεράστιο που άφησε την πώληση Κατσίμπαλου να επηρεάσει όχι μόνο την αγωνιστική του απόδοση με συνέπεια να πάει για το Κύπελλο (που ήταν λογικό), αλλά και τη... φορουμιστική. Αναγνώστες του περιοδικού "Κουβάς για όλους" αναρωτιόντουσαν που εξαφανίστηκε αυτή η καλή πένα! Μάλιστα ένας με σταμάτησε στο δρόμο και μου λέει: "Ωραία η στήλη με τις συνεντεύξεις, αλλά που είναι τα report μετά τους αγώνες οέο; Εάν τον απέλυσες είσαι παλτό". Τον ηρέμισα λέγοντάς του ότι ήσουν εξωτερικός συνεργάτης και ότι η στήλη είναι στα άμεσα πλάνα να βγαίνει και πάλι.
Οι οπαδοί της ομάδας των τεράστιων πίνουν νερό στο όνομα του Αιμαρ ο οποίος τα είπε έξω από τα δόντια όσο αφορά την αδιαφορία που έχει επιδείξει ο τεράστιος προς την ομάδα του αλλά και προς την ίδια την Α1 όπου ήταν βασικό γρανάζι της φορουμιστικής ζωής.
Ελπίζουν ότι μετά και από αυτό ο τεράστιος θα δείξει έστω και λίγο φιλότιμο και θα εμφανίζεται πιο συχνά στο φόρουμ!
Σε άλλα νέα πολύ σκληρά πλήρωσε σήμερα οπαδός των τεράστιων τους πανηγυρισμούς του μετά την λήξη του ημιτελικού της Πέμπτης!
Κατεβαίνοντας για το παιχνίδι με τους σούπερνοβα με μόνο 5 παίκτες ο τεράστιος σκέφτηκε να πάρουν και κανένα πατέρα από τα παιδιά των ακαδημιών, που να ήταν τοπικός ήρωας στα ανοιχτά γήπεδα της γειτονιάς, σε περίπτωση που υπήρχε κανένα πρόβλημα τραυματισμού ή φάουλ. Μόλις για 12 λεπτά πρόλαβε να αγωνιστεί ο Καζανάκης και επικαλέστηκε πρόβλημα στο γόνατο (με ένα αξιοσέβαστο μπυροκοιλι από τα 22 του λογικό). Ο εν λόγω οπαδός μπήκε στο γήπεδο αλλά μετά από 5 λεπτά έφαγε ύπουλη αγκωνια στο επίμαχο σημείο με αποτέλεσμα να αποχωρήσει και αυτός αρον αρον από το παρκέ! Μετά από όλα αυτά ο τεράστιος κατήγγειλε τον Kung Flu για αντιαθλητική συμπεριφορά και έκανε τον σταυρό του που δεν έβαλε μέσα στην αποστολή τον ντοπαρισμένο Ζίμερν που ήταν στα πλάνα μέχρι και εχθές το βράδυ!
Κλείνοντας η καταγγελία ανέφερε: "Νόμιζα κύριε Flu ότι μισητοί αντίπαλοι ήταν μόνο οι LEGENDS και ο Αετός αλλά εσείς δείχνετε ότι θέλετε να μεγαλώσετε κι άλλο την λίστα σας!"
Last edited by τεράστιος at 6/5/2021 7:34:07 PM