Taigi, nusprendziau nekandidatuoti U21 posta, nors tai buvo imanoma, nezinau ar galima ar ne, bet kandidatuoti man leidziama, matau, kad yra daug kandidatu, ne visi man patinka, bet zmones nuspres kas geriausia jums patiems, ir ziuresim kaip sesksis jam ivykditi jusu norus. Pats asmeniskai esu uz ora, jis turi kazka ko reikia, mandagiai kalba su visais, kalba labai argumentuotai ir manau butu vienas geriausiu treneriu, taigi jaigu buvo nors keletas zmoniu kurie zadejo balsuoti uz mane atiduokite savo balsus ORAS, manau jis butu geriausias pasirinkimas, ne kaip kaip aukselis kuriam viskas blogai, viskuo nepatenkintas, bet argumentu nera, tik varymas, taip suauges zmogus elgtis neturetu.
Taigi, tik dabar radau progos prisėsti prie kompiuterio. Gal galima išgirsti tavo svaru argumenta, kodėl tu čia tik sužinojęs naujieną, skelbiaisi busias U-21 treneriu, netgi pateikiai paraiška, o dabar persigalvojai? Labai smalsu pasidarė.
Galiu aš tau iškarto pasakyti, tu manes nemėgsti vien tik todėl, kad aš kaip nedaugelis netyliu dėl susiklosčiusios padėties, režiu viską į akis (o tu niekad, nepriimi kritikos), ir klubiniam gyvenime, niekados nepabūgstų išvydęs tave kaip savo konkurentą, niekados nenuleidau rankų kovoje, kuri dar net neprasidėjo..
O dėl argumentu, gal gali pasakyt, ties kuria vieta jų nebuvo? Ar kaip visada, pavarysi ir dingsi į krumus? Tai aš visus čia VERČIU būt fermomis, kai paklausiau duot bent viena pavyzdį, negavau jokio atsakymo. Gavau pastebėjimą, kad aš iš tavo pusės levas manageris, bet mūsų rungtynių istorija kalbą visai ką kitą.... Tiek to. Gali drapstytis purvais, rinkėjas atskirs kas yra kas.
Vienam pritariu, oras tikrai nuoširdus žmogus, ir tarp kandidatų matau jį kaip rimčiausia varžovą, kuriam jaučiu didele pagarbą.
Beto noriu pridurti, kad kai kurių šnekos buvo per riebios, bet tačiau ne kiekvienas yra geležiniu nervų, kad galėtų atlaikyti visokias priburtas nesamones, šnekamas tiek apie jį tiek apie kitus.. Atsiprašau visų kas liko įžeisti, tačiau pripažinkit ne visi mes esam šventuoliai, ir geriau garsiai reikšti savo nuomone, neigu likti nuošalyje
P.S Beto atsibodo, man čia per daug šnekėti, vistiek ne šnekose esmė. Gavau tikrai gundanti pasiūlimą, išlėkti į pajūrį ir atsipūsti nuo visos įtampos, taigi jeigu kils neaiškumu, kreipkitės i mano štabą (atsakingu palieku mindzhiu, kuris yra aktyviausias, ir suras jum laiko atsakyti į visus rūpimus klausimus)