A ko ce da bude MVP ?
Čestitke Spartaku na prolazu u PO, Građanima na foto-finišu ove sezone..
Cestitke gradjani. Dobra sezona i da nam se sto pre vratis !
...a Dorcolu (mom omrženom rivalu;) obećavam da sledeće sezone neće imati tu olakšicu da igra sa Dumbarajkom u prvom kolu PO-a.Vidis kako isto razmisljamo - i ja planiram da budem prvi u grupi a tesko da ce Dumba biti cetvrti...nego, pusti ti plej of i misli o plej autu jer iz sezone u sezonu sve si blizi dnu... ;)Sa igracima koje sada imas u timu, ja sasvim realno mislim da ce tebi trebati mnogo srece da budes 3. na kraju sledece sezone, dok je 4. mesto sve vise izvesno (bolje bi ti bilo da izvadis iz steka tu tvoju GM-ovsku ustedjevinu i da kupis nekog normalnog igraca, inace sa tim matorcima...)
...a Dorcolu (mom omrženom rivalu;) obećavam da sledeće sezone neće imati tu olakšicu da igra sa Dumbarajkom u prvom kolu PO-a.Vidis kako isto razmisljamo - i ja planiram da budem prvi u grupi a tesko da ce Dumba biti cetvrti...nego, pusti ti plej of i misli o plej autu jer iz sezone u sezonu sve si blizi dnu... ;)
...a Dorcolu (mom omrženom rivalu;) obećavam da sledeće sezone neće imati tu olakšicu da igra sa Dumbarajkom u prvom kolu PO-a.