To sto ti pricas o meni, je samo tvoje misljenje , fikcija, i ko zna sta, nista opipljivo.
A ovo sto ja pricam o tebi je sve crno na belo, tvoji rezultati sa repkom, tvoja predizborna obecanja(tj. konstatacije za davanje laznog optimizma), tvoje nemanje trofeja, momak sve je transparentno, a prvenstveno tvoja arogancija, kad pobedimo tu su postovi tipa
(61229.79), bas sam se iznervirao trebalo je da bude 50 a ne 29 razlike!!!!, strasno!!!
A kad izgubimo krece ovako
(61229.48), los nam GS, bojkotuju me vlasnici reprezentativaca, ili mozda kao juce
(61229.97), ako nekog nesto interesuje, neka mi posalje BB-mail, a cemu onda selektore forum i deo za reprezentaciju, mozda za pisanje iz prvog dela mog posta o pobedi od 50 poena razlike.
Sto se tice te ideje koju pomenjes, slaba vajda, sa tobom ne bih radio nikad, jer te necinim kao selektora, sto opet pokazuju tvoji rezultati, nista fikcije, i obicna prepucavanja, samo crno na belo to kod mene vazi.
A sto sirko rece u svom postu za selektora spanije, to je pravi pristup, i rad na repki a ne to sto ti radis (a sto ti rece on nemora da se zamara sa GS moze da promeni pola repke pred tekmu, koliko dobrih igraca ima), ali ipak on svakog poetka pita sirka, kako je moj centar, jel dobro prosao ove nedelje na treningu, sta cemo sledce.
A ne kao nas selektor, posaljite mi skilove i gotove, a nigde ni koji je minimu za skilove, ni sta, ni kome, ni koje skaut za koju poziciju ili koju ligu, nista, sve neorganizovano, to je momak problem, dugorocna prica, a ne kampanjac, da budes selektor od ponedeljka do ponedeljka i da jedva cekas da ispadnes iz zbiljnih takmicanja pada igras sa azerbejdzanima i ostalim egzoticnim, pa da ih punimo, al smo mocni i jaki, protiv tih slabih:)