Nie bierz tego tak na serio ;-)
Jesteś 'pod' moim faworytem. Reszta ... no cóż. Jeszcze raz powtarzam, że to tylko moje zdanie, niech się nikt nie obraża, bo nie ma po co i na co.
Szczerze muszę Ci nadmienić, że pierwsze co to chyba każdy patrzy w jakim punkcie jest drużyna,manager który zgłasza się do reprezentowania kadry. Także to chyba normalne ;-)
Poprawić będę chciał, po pierwsze troszkę grozy. Podobają mi się zapowiedzi, al_said pisze je świetnie, jeśli można byłoby to skopiować jestem na tak.
Wywaliłbym podawanie, kto, co, kiedy skoczył i w jakim skillu. Ma to jednak odbicie i wiadomo jakie są narzuty na trening. Przeciwnik też to wie. Poza tym jest to zbędne. Można to rozpisać przed sezonem, jakie są kryteria i każdy będzie wiedział co najbardziej jest potrzebne kadrze, poszczególnym zawodnikom.
Nie napisze Ci jednak, że wygram, dojdę do finału. Napiszę, że będę się starał. Na pewno nie takim kosztem entuzjazmu jak to mogłoby wyglądać. Dojść dalej i coś ugrać, to jest to co korci ;-)
Zawodnicy jakimi będę dysponował także nie gra teraz roli, nie wiem kogo będzie miał na oku główny trener, także to wszystko w praniu. Jak Ci napisze, młodzi do 21 roku życia, powinno Ci wystarczyć ;-)
btw. W tej debacie biorą udział jedynie zainteresowaniu, także trochę lipa ;-)