Jednak nic już więcej nie napiszę, bo mi się trzy tezy mieszają przed oczami i tak naprawdę nie wiem, po której stronie stanąć, a bardziej chciałem się czegoś dowiedzieć niż coś udowodnić...Dziwne wrażenie mam, że jedną wspiera ten Dzik, inną Swiatczak, a jeszcze inną Wiśniewski...To chyba jednak oznaka, że dla mnie pora kończyć :)
Druga sprawa, że przez chwilę zapomniałem, że Mysza może nadal tu to HT wciskać na siłę...I chyba jak dłużej pomyśleć znowu to tam zrobił...Nad tym, czy mnie zwiódł muszę dłużej pokontemplować...Nie jestem pewny, czy czasem już na starcie dwóch różnych rzeczy nie próbowaliście z Myszą udowodnić.
1 skill w przypadku obwodowych (tu cos niecoś wiem) np. fenomenalny daje pensje = 25 k. Zaręczam cię że Patryk S. nie ma pensji 90 k bo ma napakowany 1 skill do legendarnego. Ma nabite na wysokim poziomie różne skille i to nie 3 a więcej. Podobnie Aleks W. zostając na podwórku obwodowych.
Z faktu, że Aleksy czy Patryki monoskillami nie są, to sobie oczywiście zdaję sprawę...
Jako ciekawostka...Własnych przemyśleń nie mam...I że to jednak ja na pewno mniej się na tychże obwodowych znam to właśnie teraz podrzucam ;P
Ryszard Potapowicz
(2587261)