Odigrane 4 utakmice, bilo je dosta uzbudjenja. Od mojih igraca su vec devetorica odigrala sve meceve, ostao mi je jos samo Sakic iz Cibone. Za sada sam zadovoljan - jedino je Milisavljevic bas podbacio, dok sam od Bjelice i posebno Covica ocekivao vise. Ali ne treba biti neskroman
Milisavljevic -1
Covic 11
Vranjes 25
Mazalin 18
Zagorac 27
Sakic
Mitrovic 23
Arapovic 9
Bjelica 14
Marinkovic 41
Kapiten mi je Zagorac, sto je jos dodatnih 18 poena (zbog skora+/- dok je on u igri).
U principu, sve moje igrace (osim Milisavljevica) ceka rast cene, te mogu biti zadovoljan. S druge strane, kao sto rekoh, Covic me je malo razocarao, nije mogao nista da pogodi, ali je i takav imao 11 indeksa. Tu sam promasio jer, kako sam vec napisao u prethodnom postu, imao sam dilemu i mnogo bolji izbor su bili i Jefferson i Jaramaz. Druga trilema se okoncala odlicno - Mazalin je pravi pogodak. Od Marinkovica sam bas dosta ocekivao, on je uz Bjelicu i Zagorca bio must have igrac u svim mojim planovima, tako da nisam iznenadjen ovom partijom. Bjelica je bio nedovoljno ofanzivno aktivan a i nije mogao da ostvari neku posebnu prednost pod kosem, te 14 indeksa nije los ucinak. Ukoliko Sakic odigra prema mojim ocekivanjima (20+ indeksa), bice ovo ok kolo za mene, mada ce biti sigurno dosta ekipa sa 200+ poena jer je bilo dobrih partija.
Jedino iznenadjenje za mene je partija Stocktona, nije bio ni u jednoj jedinoj kombinaciji za bilo koju moju fantazi ekipu.
Za kraj, steta sto nema jos aktivnih na ovom forumu, ne morate da otkrivate karte i pisete sastave svojih timova, ali cisto neko misljenje, predlog, bilo sta

ovako ja malo smaram svojim "kratkim" postovima
Last edited by Zvone Kralj at 9/30/2016 7:09:35 PM