BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 29 - Η αλήθεια μίας στιγμής

Σεζόν 29 - Η αλήθεια μίας στιγμής (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
265728.145 in reply to 265728.142
Date: 1/7/2015 5:46:36 AM
Overall Posts Rated:
8787
Έγινε μετά από αποστολή BB-Mail και όχι από τον χρήστη που ίσως να πάει το μυαλό σου.

Ειλικρινά δε μπορεί να πάει κάπου το μυαλό μου. Για την ακρίβεια, που να πρωτοπάει; Είναι τόσοι πολλοί οι "του κατηχητικού" εδώ μέσα και ήταν λογικό ανήμερα της ιερής εορτής των Φώτων να θιχτούν από τις βαριές ύβρεις και τις "ασήκωτες" λέξεις που έγραψα!!!

(Ειρωνεύομαι, αλλά όχι εσένα!!! Αναγνωρίζω το γεγονός ότι ήταν καθήκον σου να διαγράψεις το ποστ, από τη στιγμή που υπήρξε αντίδραση!!!)

This Post:
22
265728.146 in reply to 265728.143
Date: 1/7/2015 6:28:06 AM
Overall Posts Rated:
8787
Το οτι δηλαδη υπαρχουν μανατζερ που αποφασιζουν ποιοι θα ανεβουν κατηγορια απο την δευτερη και ποιοι θα πεσουν απο την πρωτη αυτα δεν γινονται και το ξερετε απλα εχετε μπει σε ενα τρυπακι που δεν βγαζει πουθενα ειναι ακατανοητο ακομα να στηριζεται μια τετοια αποψη και μαλιστα να φτανετε να την συζητατε με τους διαχειριστες του παιχνιδιου τουλαχιστον αυτο ειναι η δικη μου αποψη

Το "αποφασίζουν" δε νομίζω πως είναι η λέξη που ταιριάζει... Το "επηρεάζουν" κολλάει καλύτερα...

Τρανό παράδειγμα η περσινή σεζόν με πρωταγωνιστές τους δυο μας. Δε ζητώ το λόγο που δεν κατέβασες την ομάδα σου την τελευταία αγωνιστική (κάτι είχε πάρει το μάτι μου για τραυματισμούς, ούτε που είχα ασχοληθεί!!!). Είχες κάθε δικαίωμα να το κάνεις. Και για να στο πω και διαφορετικά και εγώ αν βρισκόμουν στη θέση σου, το ίδιο θα έκανα!!!

Αλλά είναι ξεκάθαρο το γεγονός ότι από την κίνηση σου να μην κατεβάσεις ομάδα, επηρέασες τον υποβιβασμό!!!

Παρόλα αυτά, όλα καλά μέχρι εδώ!!! Κανένα πρόβλημα... Τα έχω υποστηρίξει και έχω ταχθεί με το μέρος σας στο ποστ μου (265728.78).

Αλλά αν έβγαινες μετά και έλεγες "ναι Μήτσο επηρέασα σε βάρος σου τον υποβιβασμό γιατί γουστάρω να παίζω έτσι, έχει πλάκα και τη βρίσκω και είναι ένας λόγος να συνεχίσω το γκέιμ", τότε δε θα σε χαρακτήριζα απλώς ανήθικο, αλλά θα σε συνόδευαν όλα όσα έγραψα χθες και τα διέγραψαν οι GMs...

Κουράζουν να γράφω τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά και ειδικά σε περίοδο τελικών να ασχολούμαστε με μικρότητες αντί να απολαμβάνουμε τα ματσάκια, αλλά ρε μάγκες υπάρχει πολύ σοβαρό πρόβλημα!!!

This Post:
00
265728.147 in reply to 265728.143
Date: 1/7/2015 6:49:07 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Πάει και σε μένα η μπηχτή, ΣΠΑΡΤΙΑΤΗ?

This Post:
00
265728.148 in reply to 265728.131
Date: 1/7/2015 7:23:41 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
III.4
Overall Posts Rated:
10761076
Ανοιγω το ΒΒ να διαβασω το φορουμ να δω τι εχετε να πειτε για τα play off κ με λυπη βλεπω πως μονο ο σαριθιν ασχοληθηκεμε το παιχνιδι του. Δεν εχω ορεξη να σχολιασω. Δυστηχως αυτο που εγινε χαλασε το κλιμα.

Μια κουβεντα θα πω μονο, η χαλαρη σημερα σου εδωσε ενα ποντο παραπανω για να κανεις το διπλο που χρειαζεσαι. Φοβομουν παρα πολυ το σημερινο ματς λογω καταστασεων

Συγχαρητήρια για την νίκη σου,αλλά θα προτιμούσα να μην σχολιάσω την σειρά των αγώνων,γιατί θεωρώ ότι άλλη έπρεπε να είναι η σειρά που θα έπαιζες!

Αυτό σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητεί την επιτυχία σου!Το ότι είσαι ένας πάρα πολύ καλός μάνατζερ δεν αποδεικνύεται μόνο φέτος,αλλά και στις πολλές φορές που έχεις καταφέρει να σπάσεις το πλεονέκτημα της έδρας σε play-off και play-out στις χαμηλότερες κατηγορίες!(Όπως βλέπεις παρόλο που δεν έχω πολύ όρεξη,πρόλαβα να ρίξω μια ματιά :) )

This Post:
00
265728.149 in reply to 265728.147
Date: 1/7/2015 7:26:47 AM
Overall Posts Rated:
531531
Δεν πεταω μπηκτες σε κανεναν την αποψη μου λεω το εγραψα στο ποστ μου πριν μπορουμε να συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε ειναι σεβαστη η καθε αποψη

Θεωρω οτι οταν το πραγμα ξεφυγει και δεν παει σε σενα και το λιγο δικιο αν ειχες το χανεις

This Post:
00
265728.150 in reply to 265728.146
Date: 1/7/2015 7:31:17 AM
Overall Posts Rated:
531531
Πολυ ωραιο το ποστ σου και ωραιο και το παραδειγμα αλλα δεν ειναι θεωρω ολοκληρομενο
Θα σου απαντουσα οπως ειπες αν προηγουμενος μου ειχες επιτεθει και στην προκειμενη το ιδιο ισχυει δεν σας αρεσε η απαντηση τους θελατε μια απαντηση που να σας επιβεβαιωνει δεν σας την εδωσαν τους ορμηξατε και αρχισαν να σας τρολαρουν τσιγκλανε απλο ειναι το πραγμα

This Post:
00
265728.151 in reply to 265728.150
Date: 1/7/2015 7:36:33 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Εσύ αποδέχεσαι αυτά που λέμε εμείς ή δέχεσαι εκείνα που λένε εκείνοι; Αυτό έχει σημασία. Ίσες αποστάσεις δεν μπορούν να τηρηθούν, όταν παραβιαζεται κάθε έννοια λογικής

This Post:
44
265728.152 in reply to 265728.148
Date: 1/7/2015 8:18:24 AM
Xeftilaikos
A1
Overall Posts Rated:
10941094
Second Team:
Back2Back
Πραξη 1η στα play out κ 1-0.

Το πρωτο βημα εγινε, με πολυ αγχος παρα το τελικο σκορ καθως ημουν πισω στο μεγαλυτερο διαστημα του παιχνιδιου κ καταφερα να παρω διαφορα στη 4η περιοδο. Ο LEGEND επαιξε χαλαρα κ ετσι θα εχει ενα πλεονεκτημα στον ενθουσιασμο στη συνεχεια.

Στα τακτικα, η επιθεση δουλεψε καλα με εξαιρετικα ποσοστα (55%) αλλα με παρα πολλα λαθη ενω κ η αμυνα τα πηγε εξισου καλα αφου κρατησε χαμηλα το σκορ. Εκει που ηπαρχει θεμα ειναι στα ριμπαουντ, 18 επιθετικα πηρε ο LEGEND κ 35 αμυντικα εγω. 1/3 ριμπαουντ το εχανα στη ρακετα μου ενω στο αντιπαλο καλαθι το αντιστοιχο ποσοστο ηταν στο 19%. Εδωσα πολλες επιθεσεις στον αντιπαλο μου, κατι που δεν πρεπει να επαναληφθει καθως η συνεχεια θα ειναι πιο δυσκολη. Ολα αυτα βεβαια το ξαναλεω με διαφορα διαθεσης.

Κρατησα παντως τα λεπτα σε χαμηλα επιπεδα κ ελπιζω να εχω καλυτερες καταστασεις την αλλη βδομαδα.

Κ μια φιλικη συμβουλη σε σενα Αλεξανδρε. Μπορει οσα εγιναν τις τελευταιες μερες να σε εχουν επηρεασει, αλλα παραμερισε τα εστω για λιγες μερες μεχρι να τελειωσει αυτη η σειρα. Μπορει να πιστευεις οτι δεν επρεπε να παιζεις μαζι μου, αλλα η πραγματικοτητα ειναι αυτη, εγω ειμαι ο αντιπαλος σου κ αυτο δεν αλλαζει. Το καλυτερο για την ομαδα σου ειναι να αφησεις τα υπολοιπα στην ακρη αν οχι τελειως τουλαχιστον μεχρι να τελειωσει η σεζον.

@ Στελιο δεν εχω το χρονο αλλα κ τη διαθεση να "διαβασω" τα υπολοιπα παιχνιδια για να τα σχολιασω. Οποτε θεωρω σωστοτερο να αναφερθω μονο σε αυτο που εχω αποψη. Νομιζω ομως οτι ο σαριθιν τα ειπε ολα για το δικο τους παιχνιδι.

Πολλα συγχαρητηρια σε οσους συνεχιζουν!! Με το τελος των play out θα ακολουθησει κ ενας απολογισμος της χρονιας για την ομαδα μου. Δεν θα διαφερει κ πολυ με αυτα που ειπε ο μαμουδιαρης

This Post:
11
265728.153 in reply to 265728.135
Date: 1/7/2015 9:02:38 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
III.4
Overall Posts Rated:
10761076
Πήρε διαστάσεις αυτή η ιστορία και δεν ξέρω από που να αρχίσω και που να τελειώσω. Θα προσπαθήσω μέσα από αυτό το μήνυμα να απαντήσω και σε εσένα και σε άλλα ποστς άλλων χρηστών που διαφωνώ. Σχετικά με εσένα όμως, ακριβώς επειδή είσαι φίλος μου, θα είμαι αυστηρός πολύ.

Και εγώ επειδή ξέρω ότι είσαι πολύ καλό παιδί,είσαι πάντα σοβαρός και έχεις την αίσθηση της δικαιοσύνης μέσα σου,θα λάβω σοβαρά υπόψιν μου αυτά που γράφεις και θα σου απαντήσω ξέροντας ότι δεν σε διακρίνει καμία υστεροβουλία!!

α) έχεις μπει σε ένα λάθος μονοπάτι εδώ και λίγες εβδομάδες και σκέφτεσαι πως κατεβαίνουν απέναντι στους ανταγωνιστές σου και πως απέναντί σου. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ είναι και κάποιοι ευννοούνται και κάποιοι όχι. Ο μαμού και ο θεός με τα ψέματα από ένα σημείο και μετά βγήκαν πρώτοι και με εμένα πχ μου βγήκε η πίστη για να κάνω απλώς μια νίκη παραπάνω από ότι στην παρθενική μου σεζόν στην Α1 που είχα φτάσει και τελικό κυπέλλου τότε, αλλά με πολύ χειρότερο ρόστερ από το φετινό μου.

Διαφωνώ σε αυτό Στέλιο!!!Τα δεδομένα σε ένα πρωτάθλημα είναι αλληλένδετα!Και μιλάω για κάτι το οποίο είναι κραυγαλέο και οφθαλμοφανές!!Και όχι για ένα απλό δωράκι!Αλλά για ένα δωράκι 123 πόντων,3ων παραπάνω για να αλλοιωθεί η βαθμολογία ηθελημένα!!

Για να καταλάβεις την διαφορά (για του ακριβώς μιλάω) δεν αναφέρομαι σε αυτό:

(75782178) 101 πόντοι λόγω κυπέλλου

ούτε σε αυτό (75782124) Αυτά λόγω της δομής του παιχνιδιού συμβαίνουν!

Αλλά αναφέρομαι σε αυτό: (75782202)

β) Πραγματικά ενδιαφέρον!!Αλλά είναι άνιση η συγκριση των 2 ομάδων!Λόγω διαφορετικής δυναμικότητας!

πχ θα ήταν πιο ενδιαφέρουσα η σύγκριση της δικής μου ομάδας με την ομάδα του Δον ή της δικής σου με κάποιον της μπλε κορυφής!

Πάντως θα ήθελα να το ολοκληρώσεις για όλες τις ομάδες!

γ) Τα πάντα ρει!!!

Σε 12 μέρες θα είμαστε στη σεζόν 30 και η σεζόν 29 θα ανήκει στο παρελθόν ακόμα ξαι για τον πρωταθλητή! Πρακτικά να ξέρεις τώρα, κάθε εμπόδιο για καλό. Έστω ότι μένεις. Δϋσκολή η σεζόν 30 πολύ γιατί θα σου λείπει το μπόνους ανόδου. Δες τι πέρασα πέρσι. Παραλίγο 8ος. Με τρελό σερί σε μαντέματα σώθηκα. Αν πέσεις από την Α1 του χρόνου, τη σεζόν 31 θα είσαι στην Α2. Αν πέσεις φέτος και ανεβείς στα καπάκια, τη σεζόν 31 θα είσαι στην Α1. Ένα από τα πιθανά σενάρια είναι, όχι το μοναδικό. Αλλά ευχάριστο σε περίπτωση που υποβιβαστείς. Θετική σκέψη, και κάθε εμπόδιο για καλό.

Στέλιο,δεν με ενδιαφέρει αν θα μείνω ή αν θα φύγω!Με ενοχλεί η αδικία!!Στην τελική ευχαριστιέμαι το πρωτάθλημα και στην ΙΙ και στην ΙΙΙ !!!Για μένα αυτό που μετράει πιο πολύ είναι το καλό κλίμα,ο χαβαλές στο φόρουμ,τα καλοπροαίρετα πειράγματα!!Όμως για να υπάρχουν όλα αυτά,απαραίτητη προυπόθεση είναι το Ευ αγωνίζεσθαι!!

δ) Απόλυτη βεβαιότητα ότι υπήρξε προσυννενόηση για το ματς Δον-Μάτσας δεν μπορεί να υπάρξει.

Νομίζω ότι είναι προφανές το τι έγινε!!

Εκτός και αν εννοείς ότι ποτέ δεν θα υπάρξει απόλυτη βεβαιότητα και ποτέ δεν μπορεί να αποδειχθεί στο buzzer αν ένα ματς είναι στημένο,αν δεν το παραδεχτούν οι ίδιοι εκάστοτε ''ένοχοι''!Πράγμα το οποίο ισχύει δυστυχώς!

ε) Στη ζωή υπάρχουν καλοί και κακοί λογισμοί.

Την ψυχή μας οι κακοί λογισμοί δεν την βοηθούν. Τουναντίον μάλιστα. Αυτός είναι ο λόγος που σου έγραψα το δ. Είναι κρίμα ανήμερα των Θεοφανείων να κάθεσαι να χαλιέσαι για το τι έκανε ή δεν έκανε κάποιος άλλος που δεν σου είναι ούτε φίλος ούτε και συγγενής στο φινάλε φινάλε.

Είσαι πολύ καλό παιδί ρε Στέλιο!!Δεν είναι όλοι έτσι όμως!Εγώ ας πούμε ένα παράδειγμα είμαι λίγο πιο πονηρός και καχύποπτος!!! :)

στ) το τι έγινε στο εν λόγω ματς είναι παντελώς αδιάφορο για το που πρέπει να φτάσει η ομάδα σου στο μέλλον.

Συμφωνούμε......Step by Step..... (y)

This Post:
11
265728.154 in reply to 265728.150
Date: 1/7/2015 9:22:58 AM
Overall Posts Rated:
8787
δεν σας αρεσε η απαντηση τους θελατε μια απαντηση που να σας επιβεβαιωνει δεν σας την εδωσαν τους ορμηξατε και αρχισαν να σας τρολαρουν τσιγκλανε απλο ειναι το πραγμα

1. Βλέπεις σε κάποιο ποστ μου να ζητάω το λόγο που "στήθηκε" ένα παιχνίδι; Για την ακρίβεια αυτά που γράψατε ως δικαιολογίες δεν τα διάβασα καν!!! Τα έγραψα κατευθείαν στο... αρχείο μου...

2. Όρμηξα σε κανέναν (ονομαστικά) επειδή δε μου άρεσε κάποια απάντησή του; Προσέβαλα κάποιους μάνατζερς ονομαστικά επειδή όσα έγραψαν στο φόρουμ θεωρώ πως πλήττουν το κύρος του σάιτ και όχι για τον λόγο που αναφέρεις εσύ!!! Παρόλα αυτά οι προσβολές μου ήταν κόσμιες και δε χρησιμοποιήθηκαν υβριστικές λέξεις/εκφράσεις!!! Θέλεις μήπως να ποστάρω το δικό σου κείμενο όταν νόμιζες ότι ο μάνατζερ της Αφροδίτης Ζωγράφου σε προσέβαλε; Το έχω κρατήσει και άμα θέλεις το ποστάρω άλλη μια φορά να καταλάβεις τι σημαίνει μπινελίκι!!!

Advertisement