BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Eurobasket Lithuania 2011

Eurobasket Lithuania 2011

Set priority
Show messages by
This Post:
11
195375.145 in reply to 195375.144
Date: 9/11/2011 10:32:26 AM
Overall Posts Rated:
143143
kali douleia mia mpalitsa apo emena gianni den vlepeis pou leei sto telos sunexizetai mallon gi auto

From: JohnnyB

This Post:
00
195375.146 in reply to 195375.143
Date: 9/11/2011 10:33:06 AM
Overall Posts Rated:
343343
Έχω εντυπωσιαστεί επίσης από την πάσα του. Νέα πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι του, αλλά συνονόματε μην ξεχάσεις το φοβερό σου όπλό (3πτ). Μας επιτρέπει να σε βάλουμε στο 4, για να έχουμε στο 5 τον πιο κάτω κύριο. Α και λίγο περισσότερη δουλίτσα στην άμυνα δεν βλάπτει έτσι;

Κουφός:Όσο περνάει ο καιρός και τον βλέπω να χαλαρώνει όλο και μου θυμίζει τον παίκτη που θαυμάσαμε στην εφήβων. Προσπάθησαν εκεί στο Αμέρικα να τον πρήξουν, έβαλε πολλά κιλά αλλά bruiser δεν έγινε. Απλά έχασε τα στοιχεία που τον κάναν τόσο ξεχωριστό. Το καλό σουτ, το μπάσιμο έστω και μονόπαντα, και έχασε κάθε ίχνος αθλητικής ικανότητας που είχε. Χαίρομαι πάντως που τον βλέπω να έχει αδυνατίσει, και επιτέλους ένα αριστερό hook shot. Πάντως Κωστάκη να ξέρεις πως άμυνα δεν είναι μόνο η τάπα. Μην τους αφήνεις να σε περνάνε και μετά να προσπαθείς να τους κόψεις από πίσω. Γομάρι είσαι, ίσως ο ποιο μακρύς παίκτης του τουρνουά. Εκμεταλλεύσου το.

Η νέα εθνική πάντως θα έχει πολύ έντονο άρωμα από Αμέρικα και εσύ είσαι ίσως ο βασικότερος της κρίκος. Ηγέτης ποτέ δεν θα γίνεις αλλά περιμένω να είσαι εγγύηση και φόβητρο..

Μαυροειδής:Ίσως ο ποιο σκληρός μας παίκτης. Ότι ποιο κοντινό σε bruiser έχουμε. Ταλέντο ιδιαίτερο δεν έχει αλλά δεν έχω καμιά αμφιβολία πως μεταξύ αυτού και Ιαν με βάση τα φιλικά ΑΞΙΖΕ να είναι σε αυτή την ομάδα έστω και αν ο 2ος είναι πιο ταλαντούχος.

Καιμακόγλου: Με διαφορά ο λιγότερο ταλαντούχος μας παίκτης, τραγικός γενικά ως τώρα. Σίγουρα όλο και κάποιος καλύτερος θα υπήρχε εκεί έξω...

Ζούρος: Δεν σας θυμίζει την 1η χρονιά του http://www.youtube.com/watch?v=wOdwPkDzIyc στην εθνική; Ηλία μου καλά τα Χ & Ο αλλά ο Έλληνας θέλει κανάκεμα και ''πατερούλη''. Όσο ποιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο καλύτερη δουλειά θα κάνεις...

Σόρρυ για το μακροσκελές μου ποστ. Απλά μερικές σκέψεις για την ομάδα...

This Post:
00
195375.147 in reply to 195375.145
Date: 9/11/2011 10:33:53 AM
Overall Posts Rated:
150150
α ναι;τοτε καλα εκανα και εβαλα την μπαλιτσα...:)

This Post:
11
195375.148 in reply to 195375.147
Date: 9/11/2011 10:47:01 AM
Overall Posts Rated:
143143
serbia-turkey 68-67 wraio mats me tin tourkia na meiwnei apo tous -14 pontous kai na xanei me -1 gia mena i tourkia mporouse na perasei ena megalo la8os tis einai oi eleu8eres voles eixe 16/29 katalavainete twra ti megali astoxia pou ekrine to paixnidi me niki tis tourkias kai me mia htta tis germanis i tourkia pernouse sta hmitelika

auto 8a itan kalo se periptwsi pou vgainame prwti ston omilo kai tetarti oi tourkoi i pio eukoli anametrisi sta pro-imitelika gia mas 8a itan

twra 8a doume

From: fd97
This Post:
00
195375.149 in reply to 195375.148
Date: 9/11/2011 1:30:16 PM
Overall Posts Rated:
6262
Να μια διαφορετικη Γαλλια, χωρις ομως τους Παρκερ και Νοα..96-69...ουσιαστικα επελεξε αντιπαλο, εμας!Η Ισπανια εκανε την δουλεια της μια χαρα, πιο ευκολα απο οτι περιμενε.

Γαλλια-Ελλαδα λοιπον...!

This Post:
11
195375.151 in reply to 195375.150
Date: 9/11/2011 1:39:35 PM
ΠΑΟΚ ΚΑΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ
IV.6
Overall Posts Rated:
663663

και εγω συμφωνω με την προοδο και ειμαι υπερμαχος και βασικος υποστηρικτης αλλα εαν εξακολουθουν να στιριζουν τα δικα του ς''παιδια ''και τους βαζουν σε ποστα οπως αυτο του ομοσπονδιακου προπονητη ...ολουρμε

γιατι απαντησε μου εαν ο ζουρος ειναι αξιος να διαχειριστη μια τετοια κατασταση εχει τις γνωσεις και το σθενος ή εαν θελεις την προωπικοτητα...μαλλον οχι ...

ειμαι μεγαλος φαν σου οσο αφορα το τροπο που απαντας στα μηνυματα και το χιουμορ σου που τα καλυπτει με μαεστρια αλλα πιστεψε με η προοδος που ανεφερες απεχει παρασαγκας απο την σημερινη κατασταση και πραγματικοτητα ....

Last edited by kouklos at 9/11/2011 1:39:54 PM

This Post:
00
195375.152 in reply to 195375.150
Date: 9/11/2011 1:55:32 PM
Overall Posts Rated:
343343
Εννοούσα πως οι Έλληνες χρειάζονται κάποιον να τους πωρώσει στην λογική του Γιαννάκη, να τους χειριστεί σαν παιδιά (κάποιους έστω). Το βίντεο δεν έχει να κάνει με κάτι οπαδικό αλλά με τον υπερβολικό συναισθηματισμό του συγκεκριμένου προπονητή. Απλά μια προσπάθεια να αστειευτώ λιγάκι...Πρέπει πάντως να παραδεκτείς πως αρκετοί παίκτες μας χρήζουν ιδιαίτερης προσέγγισης για να πάρεις το μαξ από αυτούς.

Παράδειγμα Phill Jackson. Όλοι διαβάζουμε για την τρομερή ικανότητα του να χειρίζεται προσωπικότητες, σπανίως όμως για τις μπασκετικές του γνώσεις. Εκεί πάντα ακούμε για κάποιον κύριο Tex Winter/triangle offense. Γενικά τον Ζούρο τον εκτιμώ σαν προπονητή, και πιστεύω πως είναι θέμα χρόνου να δώσει σε αυτή την ομάδα ακόμα περισσότερα. Απλά του λείπει η εμπειρία νομίζω και σε αυτό το σημείο η σύγκριση μου.

This Post:
00
195375.154 in reply to 195375.153
Date: 9/11/2011 2:19:08 PM
Overall Posts Rated:
343343
Βρε δεν κατακρίνω κανέναν. Σημειώνω απλά κάποια γεγονότα όπως εγώ τα αντιλαμβάνομαι...Είμαστε σε μεταβατικό στάδιο, οι δικές μου προσδοκίες είναι οι Ολυμπιακοί και να δω αυτή την ομάδα μαζί με τον προπονητή της να ωριμάζει. Να μας δώσουν άλλη μια 10ετία γεμάτη χαρές. Δεν θα αφορίσω κάποιον εάν δεν τα καταφέρουμε.

Ο Ζούρος από όσα διάβαζα είναι ο ποιο καταρτισμένος Έλληνας προπονητής. Είπα απλά πως αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό. Χρειάζονται και τρομερές επικοινωνιακές ικανότητες σε αυτό το πόστο ειδικά όταν έχεις να κάνεις με Έλληνες. Ο Γιαννάκης αυτό το κομμάτι το είχε...Ο Ζούρος δεν είμαι σίγουρος...

Edit:Έκανες την σύγκριση με τους Σέρβους. Εμείς δεν νομίζω να έχουμε τα καλόπαιδα που έχουν αυτοί...Απλά κάποιους ιδιαίτερους χαρακτήρες με 1ον τον χοντρό...Δεν πιστεύω όμως πως κανείς τους είναι αλήτης...

Last edited by JohnnyB at 9/11/2011 2:22:40 PM

This Post:
11
195375.155 in reply to 195375.153
Date: 9/11/2011 2:28:09 PM
ΠΑΟΚ ΚΑΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ
IV.6
Overall Posts Rated:
663663
λοιπον δεν θα επεκταθω περισσοτερο γιατι τα επιχειρηματα σου για εμενα ειναι ατοπα ,επαναλαμβανω για εμενα και θα σταθω οσο αφορα την μη προκριση της τουρκιας : ευκολα διαπιστωνει κανεις ακομα και εσυ παλικαρι μου οτι η δυναμικη των ομιλων ηταν δυσαναλογη ...πιστευω και η τυφλοι το εβλεπαν ....

για ιωαννιδη δεν θα μιλησω αλλο ειμαι οπαδος του παοκ παρα ταυτα ο σεβασμος μου για αυτον τον ανθρωπο ειναι απεραντος ...(πολεμησε στα πετρινα χρονια του ελληνικου μπασκετ)

τωρα για τον ζουρο και το χειροτερο ροστερ .....χαχαχα ξερεις τη μου θυμιζει ....τις δηλωσεις μετα απο ενα ατυχο αποτελεσμα μιας ομαδας λογω καιρικων συνθηκων ( το γηπεδο ηταν βαρη , ειχαμε κοντρα τον ανεμο , ην βροχη δεν μας επετρεψε να.....,το φεγγαρι δεν ηταν γεματο ) και ξερεις γιατι το λεω αυτο ....διοτι εκτος απο την ισπανια και την γαλλια οι υπολοιπες ομαδες με τα χειροτερα ροστερ στην ιστορια τους κατεβηκαν ...

υγ: μην ξαναστειλεις τιποτα αλλο ,δεν ειναι δουλεια αυτη ....εαν θελεις να αλλαξει κατι πραγματικα αλλαξε εσυ πρωτα ...ο καθενας εχει το μεριδιο του σε μια εθνικη ομαδα εστω και ψηφιακα ....

Advertisement