Έχω εντυπωσιαστεί επίσης από την πάσα του. Νέα πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι του, αλλά συνονόματε μην ξεχάσεις το φοβερό σου όπλό (3πτ). Μας επιτρέπει να σε βάλουμε στο 4, για να έχουμε στο 5 τον πιο κάτω κύριο. Α και λίγο περισσότερη δουλίτσα στην άμυνα δεν βλάπτει έτσι;
Κουφός:Όσο περνάει ο καιρός και τον βλέπω να χαλαρώνει όλο και μου θυμίζει τον παίκτη που θαυμάσαμε στην εφήβων. Προσπάθησαν εκεί στο Αμέρικα να τον πρήξουν, έβαλε πολλά κιλά αλλά bruiser δεν έγινε. Απλά έχασε τα στοιχεία που τον κάναν τόσο ξεχωριστό. Το καλό σουτ, το μπάσιμο έστω και μονόπαντα, και έχασε κάθε ίχνος αθλητικής ικανότητας που είχε. Χαίρομαι πάντως που τον βλέπω να έχει αδυνατίσει, και επιτέλους ένα αριστερό hook shot. Πάντως Κωστάκη να ξέρεις πως άμυνα δεν είναι μόνο η τάπα. Μην τους αφήνεις να σε περνάνε και μετά να προσπαθείς να τους κόψεις από πίσω. Γομάρι είσαι, ίσως ο ποιο μακρύς παίκτης του τουρνουά. Εκμεταλλεύσου το.
Η νέα εθνική πάντως θα έχει πολύ έντονο άρωμα από Αμέρικα και εσύ είσαι ίσως ο βασικότερος της κρίκος. Ηγέτης ποτέ δεν θα γίνεις αλλά περιμένω να είσαι εγγύηση και φόβητρο..
Μαυροειδής:Ίσως ο ποιο σκληρός μας παίκτης. Ότι ποιο κοντινό σε bruiser έχουμε. Ταλέντο ιδιαίτερο δεν έχει αλλά δεν έχω καμιά αμφιβολία πως μεταξύ αυτού και Ιαν με βάση τα φιλικά ΑΞΙΖΕ να είναι σε αυτή την ομάδα έστω και αν ο 2ος είναι πιο ταλαντούχος.
Καιμακόγλου: Με διαφορά ο λιγότερο ταλαντούχος μας παίκτης, τραγικός γενικά ως τώρα. Σίγουρα όλο και κάποιος καλύτερος θα υπήρχε εκεί έξω...
Ζούρος: Δεν σας θυμίζει την 1η χρονιά του
http://www.youtube.com/watch?v=wOdwPkDzIyc στην εθνική; Ηλία μου καλά τα Χ & Ο αλλά ο Έλληνας θέλει κανάκεμα και ''πατερούλη''. Όσο ποιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο καλύτερη δουλειά θα κάνεις...
Σόρρυ για το μακροσκελές μου ποστ. Απλά μερικές σκέψεις για την ομάδα...