''Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Θεό και μετά αν περάσουμε,έχουμε πολύ εύκολα παιχνίδια καθώς δεν θα έχουμε άγχος''...δήλωσε ο Αλέξανδρος7!
''Η πορεία μας φέτος ήταν τρομερά επιτυχημένη''...συνέχισε!!''Σωθήκαμε από πολύ νωρίς,τερματίσαμε 3οι συνολικά στο πρωτάθλημα με 15 νίκες,φτάσαμε στον τελικό του κυπέλλου και στους 16 του Β3 πετυχαίνοντας 9 νίκες''.Είμαστε το νο1 στην Ελλάδα και το νο12 στην Παγκόσμια κατάταξη!!''
''Είμαι επίσης πολύ ευχαριστημένος''..ολοκλήρωσε..''βλέποντας τα στατιστικά του Τεράστιου!!Έχουμε ήδη 94 νίκες στην Α1,δηλαδή ποσοστό νικών 61%,κάτι το οποίο είναι μεγάλη επιτυχία!!!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
''Είμαι πολύ δυσαρεστημένος''....δήλωνε σε άλλο δημοσιογράφο ταυτόχρονα ο Κοτίδης..΄''για το γεγονός ότι έχουμε ένα τεράστιο ποσοστό ηττών στην Α1,της τάξης του 39%''!!Απερίγραπτη αποτυχία αναμφισβήτητα!!!''
''Η πορεία μας φέτος ήταν τρομερά αποτυχημένη''...συνέχισε εκνευρισμένος!!!Αποτύχαμε να πάρουμε το Β3,αποτύχαμε να πάρουμε το κύπελλο και δεν πήραμε ούτε την 1η θέση στο πρωτάθλημα!!!Πραγματική πανωλεθρία βεβαίως,βεβαίως!!Και μάλιστα δεν καταφέραμε να μπούμε ούτε στην 1η 10αδα της Παγκόσμιας κατάταξης!!
''Για τα επόμενα????''...ρώτησε μόνος του τον εαυτό του.''Έχουμε ένα εύκολο παιχνίδι με τον πελατάκο τον Θεό και πολύ δύσκολα παιχνίδια μετά!!Εμείς είμαστε οι πρωταθλητάς Ελλάδος και εμείς έχουμε το άγχος για να διατηρήσουμε τα σκήπτρα!!!''
Απορημένος ο δημοσιογράφος ρώτησε τον πάνσοφο γιατί θεωρεί εύκολο το ματς με τον Θεό παίρνοντας την εξής απάντηση:
''Εγώ ξέρω ότι ο Θεός ''τα κάνει πάνω του'',μόλις πλησιάζει έστω και από έξω από το KARAISKAKHS STADIUM!!7 συνεχόμενες ήττες έχει εδώ!!Χάνει πριν ξεκινήσει ο αγώνας λέμε!!!Και θα φοβηθώ τον πελατάκο???Πως θα πάρουμε πρωτάθλημα,αν φοβόμαστε και αυτούς που τρέμουν τα χέρια τους,μόλις πλησιάσουν το σπίτι μας?????''...ολοκλήρωσε φουντωμένος!!!
Όπως γίνεται αντιληπτό,το μυστικό της απόλυτης επιτυχίας/αποτυχίας των Legend είναι η απόλυτη συμφωνία απόψεων μεταξύ τεχνικής ηγεσίας και διοίκησης....