Dış defans sorunu olmayan kısalar almanı öneririm. Öbür türlü saatli bomba gibi oluyorlar. 18'liği sen drafttan çekmişsin, ona birşey diyemem ama 19'luk alacaksan en az üstün dış defans, 20'lik alacaksan en az verimli, 21 ve üstü alacaksan en az sansasyonel dış defansı olsun. Tabi oyuncularının hepsinde en az zayıf pas olursa tadından yenmez.
Uzaktan Şut: güçlü Şut Menzili: iyi
Dış Defans: heybetli Top Hakimiyeti: güçlü
Top Sürme: işe yaramaz Pas Verme: güçlü
İçeriden Şut: güçlü İç Defans: vasat
Ribaunt Alma: değersiz Blok Yapma: zayıf
Kondisyon: işe yaramaz Serbest Atış: işe yaramaz
199'a aldım bunu, bir hafta tek mevki dd antrenmanı verdim, heybetli oldu. Bu hafta pas antrenmanı aldı ama artmadı, haftaya kesin becerikli olacak. Yani hava atmak için yazmıyorum bunları, kısa oyuncu alırken ölçün bu olsun diye yazıyorum. 2 sezon boyunca sadece tek mevki dd ve pas antrenmanı verip buna ve görkemli dd ve olağanüstü pas seviyesine geldiğini düşünelim. Diğer özellikleri güdük kalsa da gayet iyi iş görür. Pota altına da koy iki tane izbandut gibi pivotu, smaçlayıp dursunlar rakip potayı.
Bizim taraftan en az 2 takımın karşı tarafta olması gerekirdi. Çok dengesiz bir dağılım olmuş. Çanakkale Kordon ile Fame Of Justice'i karşı konferansa versek U21 hocamız da oynadığı maçlardan keyif alırdı. Genç Basketbolcular resmen bot takım gibi. D-Will8'i canından bezdirdi bu oyuncular, o da pek ilgilenmiyor haklı olarak takımla. :) Jokzilla da bota düşecek yakında. Geriye bir tek Schweppes kalıyor. O da sıkıntıdan patlamış şekilde play-off finalindeki rakibini bekliyor şimdiden.