BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 51 - Το νέο αίμα

Σεζόν 51 - Το νέο αίμα

Set priority
Show messages by
This Post:
00
306308.146 in reply to 306308.145
Date: 11/4/2020 6:19:14 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
πόσο έφυγε τελικά ο Lai Fu ? δεν έχω σελιδοδείκτες :-(

o άλλος έβγαλε 145 σκιλλ στα 26 ....ωρε που πάμε?

This Post:
11
306308.149 in reply to 306308.148
Date: 11/4/2020 8:05:23 AM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Το πιο ακραίο που είχα δει ήταν ένας Ιταλός στο τέλος των 24 να έχει 142 σκιλς.

Αυτός ήταν (45727229)

Περιμένω να δω πόσα θα έχει φτάσει όταν ξαναβγεί στην λίστα. Αν και μπορεί να σταμάτησε η προπόνηση του αφού αυτός που τον αγόρασε είναι Serie A

Πλέον αν ένας παίκτης προπονηθεί καλά και με τα γυμναστήρια γεμίζει σίγουρα ακόμα και την 10αρα προοπτική.

This Post:
00
306308.151 in reply to 306308.150
Date: 11/4/2020 1:49:52 PM
Aetos Anogeion B.C.
A1
Overall Posts Rated:
428428
Second Team:
Aetos Anogeion Int.
Ισχύει, αλλά δεν θα γίνει η νέα νορμα μετά από λίγο όπως παντα?

Κάποτε στεκόσουν άνετα ΙΙ με Small Forward ταλέντα με 13άρες άμυνες. Τώρα ούτε 3η εθνική.

Αντίστοιχα, αν τον Ιταλό τον προπονήσει και πάλι μέχρι τα 30 όποιος τον έχει, ο επόμενος 26χρονος παλι θα ειναι πίσω και θα φαει παγκο. Μονο αν κρατήσει η προοπτική, που αν κρατήσει, αξίζει η βιασύνη στο να τον ετοιμάσεις? Αν αξίζει, αξίζει η προπόνηση σουπερσταρ με 6ρη?

Είναι και λίγο περίεργο με τις τιμές. Ήδη δεν πολυσυμφέρει να προπονείς απο 18 χρονών να γεμίσεις Φημησμένους (αν το δεις καθαρά οικονομικά) με 6ρηδες. Αν πλεον και αυτό δεν αρκει γιατι καποιος προπονει με τα παντα ολα έξτρα, τότε η αξία του παικτη σου πεφτει κλπ.

Θα έχει ενδιαφέρον πάντως.

Ίσως η ανάγκη μετά για ειδικούς παίκτες να ειναι ακομα μεγαλύτερη. Εσωτερικός κοντός με 25 αμυνα. Να σταματαει τον Παπαρέτο με +5-6 σκιλλ που θα κυκλοφορει στις εθνικες εκει εξω

Για μενα ειναι must ποσοστό της προπονησης να πηγαινει (αναγκαστικά) στην αντοχη. Nα μπορει να παιζει στο πικ του ο παικτης στα 28. Οχι 48λεπτα στο κυπελο.

Last edited by karapatsakidis at 11/4/2020 1:50:38 PM

This Post:
55
306308.153 in reply to 306308.152
Date: 11/5/2020 9:15:57 AM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Εγω παντως ηδη εχω αρχισει να το σκεφτομαι...

Το σενάριο του restart με προπόνηση και όλα τα βοηθητικά γήπεδα είναι κάτι που κι εγώ σκέφτομαι να κάνω πάνω από 4-5 σεζόν. Αν είχα υποβιβαστεί μια από τις σεζόν 44-45-46 θα είχε σίγουρα γίνει και τώρα θα είχα τους παίκτες μου στις ηλικίες 21-22 ήδη.
Μετά ήρθαν οι επιτυχίες και δεν μου πήγαινε η καρδιά να διαλύσω την ομάδα στο πικ της.

Νομίζω ότι αυτή ήταν η καλύτερη αλλαγή που έκαναν στο παιχνίδι. Κάτι τέτοιες αλλαγές θα φέρουν περισσότερο κόσμο ή τουλάχιστον θα κρατήσουν τους παλιούς χρήστες. Όχι που άλλαζαν το σύστημα υποβιβασμού παλαιότερα επειδή δεν είχαν τι να κάνουν...

Η μοναδική μου ένσταση είναι ότι πρέπει να βάζουν την προπόνηση στις ελεύθερες βολές να επιβραδύνει όσο μεγαλύτερο είναι το νούμερο εκεί. Με τα προπονητήρια θα φτάνουν παίκτες με 25-26 βολή από τα 28-29. Δεν θα χάνεται βολή με τίποτα σε λίγες σεζόν που οι περισσότερες ομάδες θα έχουν κάνει αυτή την επέκταση και θα είναι πολύ αντιρεαλιστικο στους αγώνες.

Να στρώσει λίγο και η σταθερότητα του site και να βγει επιτέλους το application για να ανέβει και σε χρήστες. Κρίμα να χαραμιζεται τέτοιο παιχνίδι με 13κ χρήστες.

Last edited by τεράστιος at 11/5/2020 9:18:29 AM

This Post:
00
306308.154 in reply to 306308.152
Date: 11/5/2020 10:45:11 AM
Aetos Anogeion B.C.
A1
Overall Posts Rated:
428428
Second Team:
Aetos Anogeion Int.
Η αλήθεια είναι ότι είναι ωραίο να προπονείς και να τους έχεις έτοιμους από νωρίς. Πέρα από το τι συμφέρει καθαρά οικονομικά, έχει να κάνει και με την ικανοποίηση/χαρά απ το παιχνίδι! Και θα βοηθήσει ομάδες να κρατήσουν τα ντραφάκια τους. Ο έρμος ο Τσιόμπα βγήκε 52 σκιλλ. Θα μπορούσε να γινόταν ακόμα καλύτερος με τα τωρινά δεδομένα, άρα πλεον αν θες να προπονησεις, παιρνεις ενα φημη ντραφτ και ξεκινας!

Το ψιλο-σκεφτόμουν και για τη Β ομάδα (γιατί στην Α ακόμα προπονώ χαχα), που όμως πριν τα δω όλα αυτά είπα να παω με σουπερσταρ. Μετά έκατσε και πήρα φήμη, το ντραφτάκι του Τεράστιου, που το είχε πουλήσει στη μαύρη αγορά 3Μ χωρίς καν να νοιαστεί αν θα το προσέξει ο νεος μανατζερ, ο οποίος τον σούταρε νύχτα. Τον μάζεψα με 1.35Μ και ούτε ένα μηνυμα να δει τι κάνει δεν έστειλε ο ex-champion!

Θα διαφωνησω. Παικτες σαν τον Αργυριου κ τον Σιατζη που προανεφερα επιασαν το 100% της προοπτικης τους στα 29, ο συγκεκριμενος Ιταλος ισως να το εχει πιασει ηδη κ αν δεν το εχει κανει ακομα θα το κανει συντομα. Η προπονηση απο ενα σημειο κ μετα θα ειναι ελαχιστα αποδοτικη, ο Ιταλος δλδ που συζηταμε μπορει να καπαρει τωρα κ σε 3 σεζον να παρει 2-3 σκιλλς ακομα το πολυ. Αρα ο επομενος 26χρονος δεν θα ειναι πισω σε σχεση με τον 30χρονο για να μενει παγκο ή τουλαχιστον δεν θα ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα.

Ναι μα στο είπα κ εγώ, αν κρατήσει η προοπτική (την εξέλιξη) τότε το σενάριο που περιέγραψες είναι πιο ρεαλιστικό όντως.
Αν όμως τελικά αρκετοί χωρέσουν πολλά παραπανω.. καήκαμε! χαχα

Ίσως αρχίσουμε να βλέπουμε πραγματικούς LeBron / Durant κλπ και στο Buzzer!

@Όποιον τον επιασε η καραντίνα, πως θα κάνατε έναν BB-ικό LeBron/Durant/Jordan? Να ξέρουμε πως βλεπει ο κόσμος τα τερατα / να ξέρουμε τι να φτιάξουμε όσοι ξανα-προπονήσουμε
Durant δεν χωράει όπως ειναι δομημένο το παιχνίδι με τίποτα.

Και μετά είναι και το ερώτημα τι στόχο έχεις. Αν θες να κάνεις απλά 3-5 σεζόν καλές, τότε ίσως να μην αξίζει το έξτρα έξοδο να επιταχύνεις το καπαρισμα/κερδίσεις καποιες σεζον του παικτη. Αν πάλι θες 5-7, όπως λες, τότε αν φτιάξεις παίκτη που τα 2 του παραπάνω έτη έχουν αξία ίση με αυτή της παραπανω επένδυσης, τότε εισαι οκ.

This Post:
00
306308.155 in reply to 306308.154
Date: 11/5/2020 1:27:44 PM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Μετά τους τραυματισμούς όπου ξεκάθαρα ευθύνεται το μάτι του τεράστιου+ του μετεωρίτη θα αποχωρήσουμε από τα κοινά ,για διαλογισμό....

προφανώς δεν σε παίρνει η μπάλα γιατί υπήρξες κ εσυ θύμα αυτών των κακόβουλων ενεργειών....

Advertisement