.idomu ar tu nebutum pats geresnis uz vycka jei butum sita zaidima pradejes zaist 1-2 sezonais zaist anksciau nei jis, iskart gaves komanda 1-2 lygoj , pakyles i LBBL kas lb lengva buvo, o ten ir tie milijonai.
Tai negi as kaltas, kad ta komanda gavau 2 lygoj ? paziurek dar kiek zaideju komandu gave II lygoj, kodel jie nepkilo iki LBBL ? paziurek kiek komandu nuo pirmo lietuvos sezono losia LBBL, kodel jie manes neiveikia ? Paziurek dabar kiek LBBL komandu, jie turi tokius pacius pinigus kaip as, tegu ir jie perkas, treniruokit jus kaip as parduosit uzsidirbsit pinigu, ir galesit irgi viska nusinesti.
u ? su tokiais pinigais budamas ir nelaimi visko ka imanoma ir dar vadini ji geriausiu ? juokini. sudiniausias jis o ne geriausias...
Pradzioje sezonu keleta kartu nuvyle randomas pralosiau keleta rungtyniu, paskui pries taures finala, turejau picinti, aukselis motsino jis laimejo gavo namu pranasuma, ko pakako laimeti pries mane pusfinalyje su namu pranasumu, galejau ir as motsinti.. bet mano sezono tikslas jau pradzioje sezono buvo taure, ko ir siekiau, to ir pasiekiau si sezona man to pakako, ziuresim kaip bus ateinantis sezonas. As, bent titula laimejau, o ka aukselis laimejo ? nugalejo mane na ir kas ? kur taure ? ner...