BuzzerBeater Forums

Srbija - I.1 > Novi engine

Novi engine

Set priority
Show messages by
From: Dumbarajko

To: Ozzy
This Post:
00
95058.145 in reply to 95058.144
Date: 8/8/2009 7:50:12 PM
Overall Posts Rated:
740740
Zacudilo me zbog cega toliko ubedljiva pobeda...i kako su moji centri imali tako mali procenat suta? Da li imas objasnjenje za to?
Kako su moja oba centra sutirali 50% a on je imao odbranu pod kosem respectable (low)? ...moja je bila prolic(low) citavih 5 ocena vise! Da li imas objasnjenje za to? Trebalo je biti stvarno svaka lopta ispod kosa kucanje ;)

prvo: centri su slabo sutirali jer su drvosece za sut spolja. pa ne mora centar uvek da sutne zicer ili da zakuca. sutnu oni nekad i sa 3-4 metara od kosa. ali pretpostavljam da to znas i da si toliko upucen u basket. ako nisi sad ti je jasnije. a verovatno su dunsteri za daljine vece od metar, metar i po.)
drugo: prolific i respectable je 4 (i slovima CETIRI) ocene vise. mada mislio sam da znas kako idu ocene ovde u BB-u. ako ne znas, ima u RULES opciju da vidis. to je za vas pocetnike. a verovatno Grka, Punisa i Bodga frljnu loptu na kos bez obzira koliko im je igraca na ledjima. a preko glave tesko se daju kosevi. ili mozda i to ne znas)

A druga stvar koja me je zacudila je kako je Milicevic uspeo da na taktiku Low Post 26 puta sutne na kos kao spoljni igrac? Jeste da mu je forma maksimalna, ali 26 puta...

trece: zato sto mixovi centri znaju da vrate loptu coveku. a i, ako nisi znao, ume i bek da odigra low post. posebno kad ga cuva dunsteraj od tvog spoljneg igraca))

P.S.
I nisu svi moji spoljasnji igraci ocajni. Nego samo treniram klince koji treba malo da stasaju, ali dobro... rezultat mi nije primaran trenutno.

cetvrto: ovo slusamo 4 sezonu za redom. aj promeni plocu vise. ovu igricu igras samo zbog lepe grafike, mnostva boja i kolorita, i fenomenalnih efekata. rezultate ces izgleda da gledas 2034. godine)))) to se zove planiranje na duge staze) bravo kolega fonovac. BRAVO

From: Schmelle

This Post:
00
95058.146 in reply to 95058.144
Date: 8/8/2009 9:15:57 PM
Overall Posts Rated:
6868

A druga stvar koja me je zacudila je kako je Milicevic uspeo da na taktiku Low Post 26 puta sutne na kos kao spoljni igrac? Jeste da mu je forma maksimalna, ali 26 puta...

nije to sto je sutnuo 26 put, nego sto je 15 puta pogodio, a trojke sutao 4/7... sto znaci da je imao sut za 2pt 11/19, to je mogao jer mix-ovi centri imaju ocenu dodavanje vecu od 1 ili 2... =)

Message deleted

This Post:
00
95058.148 in reply to 95058.147
Date: 8/9/2009 7:18:32 AM
Overall Posts Rated:
740740
A ja sam mislio da Grkovic ima bas dobar skok sut(((((( Smrc, smrc... sad si me ubio u pojam. Moracu jos bar 2 meseca da mu treniram skok sut dok ne bude makar kao Pompeo Burelliju!
naravoucenije: da li tvoja prethodna izjava ima veze sa realnoscu?

to sto ti mislis tvoj je problem.
naravoucenije: kad nesto odigras 1000 puta to tvojim igracima udje pod kozu. moraju da sutnu loptu pod kosem pa makar imao i petoricu na ledjima. to sam zakljucio iz tvog visegodisnjeg igranja taktika pod kosem))))))

Ako ti nisi znao na taktiku Low Post se ima mnogo manje suteva nego na taktiku Look Inside (sto na ovom mecu opet nije bio slucaj) a ogromnu vecinu tih suteva sutiraju centri i krilni centri. Ovo ti govorim iz dugogodisnjeg iskustva proucavanja taktika pod kosem.
I jos jednom... zbog cega je Grkovic uvek oko top 10 po asistencijama poslednje 4 sezone ako "moji centri ne znaju da bace loptu"?
naravoucenije: ili si i ovo rekao cisto zato sto ti se ucinilo logicno?

naravoucenije: grka je uvek u top 10 asistenata jer ispadnes iz kupa u drugom kolu pa on igra 2x46 minuta nedeljno. a ostali, normalni, prvoligasi dodju do osmine, cetvrt, polu finala pa moraju da kalkulisu sa postavom zbog kupa. pa im plej igra po 15 minuta po utakmici. a jos jedno
NARAVOUCENIJE: kad neko ima toliko budjavu spoljnu liniju i igra sa tri centra, a lopte je kod famoznog grke 35 minuta, pa mora i njega da usere da doda 5-6 lopti po utakmici.)

Last edited by Dumbarajko at 8/9/2009 7:19:36 AM

Message deleted
From: Schmelle

This Post:
00
95058.150 in reply to 95058.149
Date: 8/9/2009 7:39:56 AM
Overall Posts Rated:
6868
1.) Nadji mi centra koji je pogodio vise trojki od Grke

2.) Nadji mi centra koji ima vise asistencija od Grke

ne lupaj...

Message deleted

This Post:
00
95058.152 in reply to 95058.151
Date: 8/9/2009 8:54:48 AM
Overall Posts Rated:
740740

P.S.
bas bi voleo da imam supporter pa da vidite te silne trofeje za MVP-a... mislim da ih imam 5 trep trep

e steta sto nemas suporter. pa da vidimo koliko kupova i titula imas. ups pa imas samo jedan trofej i to drugu ligu. a da plan je 2034. sorry zaboravio sam.

opet ti kazem, lako je coveku da bude MVP kad igras stalno taktiku za njega i igra cele utakmice. ima nas koji saramo taktike pa uvek neko drugi dodje do izrazaja. a da, ti i nemas nekog drugog. zaboravih na budjavu spoljnu liniju i bedne rezerve. sorry jos jednom

This Post:
00
95058.153 in reply to 95058.149
Date: 8/9/2009 8:58:00 AM
Overall Posts Rated:
740740
1.) Nadji mi centra koji je pogodio vise trojki od Grke

2.) Nadji mi centra koji ima vise asistencija od Grke

1) odlican procenat suta za tri (evo vidi mog baranduna covek gadja 5-9 ali jbg rezerva je pa ne moze da ubode toliko koliko grka)
2) Vladimir Karadzovski, vlasnik KK Dumbarajko. mislim da ih ima par vise od grke.)

This Post:
00
95058.154 in reply to 95058.151
Date: 8/9/2009 10:02:43 AM
Overall Posts Rated:
740740
MVP je MVP!

i evo nije me mrzelo pa sam nesto nasao.

minutaza u prvoj ligi (broj minuta): Grkovic 687, Troster 658, Varas 647, Simon 643, Milicevic 634, Vibero 633, Jimenez 616, Ulivi 606. Svi ostali ispod 600 minuta. Sto znaci da taj cuveni grka u startu ima utakmicu vise od ostalih.

a iz velikog broja minuta dolazimo do vise skokova, vise asistencija i naravno vise poena.

dolazimo do toga da kada bi recimo Asirko pustao Chusea da igra vise od 28 minuta po utakmici i to na svih 18 utakmica a ne 14 koliko mu je ovaj odigrao, pokopao bi Grku toliko duboko da bi mu mozda samo trsava kosa virila)
ali sirko to ne radi jer covek ne zna da igra i nema MVP-a i ima samo tri kupa i dve lige sto je daleko manje od zaba na celu sa legendom Grkom.)

Message deleted
Advertisement