Sta je bilo sa Cetnicima? :O
Hehe onaj centar sa katanom ce da napusti nasu prvu ligu u narednih par dana u najavi.Mora samurajko da zaradi koji dinar
Subota...ospasan ti to neki igrac?? 7 milkica...lele :))))Jbg... nece imati platu kao onaj centar sa katanom, ali ce biti ubedljivo najskuplji plej u nasoj ligi :PDumba, jel prpa? :)
Subota...ospasan ti to neki igrac?? 7 milkica...lele :))))
Subota...ospasan ti to neki igrac?? 7 milkica...lele :))))Jbg... nece imati platu kao onaj centar sa katanom, ali ce biti ubedljivo najskuplji plej u nasoj ligi :PDumba, jel prpa? :)Al' sam vas navukao da kupujete skupe igrace, ja mog prodao, a vi ce te da bankrotirate:)
mislim da ovi tvoji transferi se mogu svrstati u varanje!
daleko sam ja još od I lige! kad ti ostane poslednji korak da nesto zavrsis, onda si tek na pola puta (mislim da je tako nesto rekao neki pametan lik) :))mislim da nije regularno da se kupi igrač, pa da se posle proda za 4 miliona više, bez podizanja skilova! ok je da se proda za malo više, ali je ovo preterano! ovakvim transferima, igra gubi smisao! nije nista lično upereno protiv tebe! video sam još sličnih primera ovde! mada si upravu da ovo nije za forum! izvini zbog toga!!!