Arra gondolok, hogy pl. nem lenne e jobb, ha most nem 19/17/17 lenne, hanem csak 18/17/16(15)?
De a többi úgy néz ki főskillben. Egy legalább kell, aki fog lepattanózni. Így is fölényben vannak ebben az ellenfelek. Persze megteheted azt, hogy csinálsz egy brutál pattanózót, aki vagy támadni, vagy védekezni nem tud, de nem érzem jobb megoldásnak.
200k alatt lenne a fizuja, jobb lenne a multija. Most 25 évesen akkor nem kieget (vagy nem csak kieget) kellene adni neki, hanem főskillt, de alacsonyabb fizus lenne.
Nem a te hozzászólásodra reakció, de ide tartozik szerintem, hogy belátható, hogy a multis játékosnak a játékos eltartásához semmi köze sincs. Kész játékos esetében. Wengerék szerint is kb. 18/18/15 lenne kívánatos, ennek a játékosnak is lesz 200k+ keresete. Akkor fog a játékos kevesebbet keresni, ha alacsonyabbra hagyod a főskilljeit, két olyan játékos közül, akiknek azonos a főskillje, a multisabb fog várhatóan többet keresni. Túl sok a tévhit szerintem, ezt szezonok óta tapasztalom, multis = alacsonyabb kereset, jobb eltarthatóság, ez azért nincs így.
Szerintem oda óhatatlanul eljut majd a dolog (bár szerintem már most is ott van nagyjából), hogy akinek van válogatott játékosa, annak valamennyit mindenképpen be kell áldozni az eredményességből. Ezt már csak azért is mondom, mert valakivel, bárkivel, meg kell majd húzatni azt a 2 pontost, azt a védekezést meg azt a lepattanót is (egyébként nem hiszek abban, hogyha nem változnak a játék feltételei, akkor fel fogja húzni idősebb korban).
Még egy dolog felmerül bennem, hogy leszünk jobbak, mint a többi csapat? Ismétlem, multis hívő vagyok, több mint 10 szezon óta az vagyok.
Nem kell elvnni még 1-2 szezonig, de hosszútávon nem megoldás a farmok alkalmazása, mert elfogynak, márpedig ha neki tényleg 280-90 lesz a fizuja, az első osztályban is csak úgy lehet, hogy beáldozod az eredményességet. (vagy csilliárdos vagy és tudsz venni mellé 3-4 alacsony fizus rohadt multis playát).
Nem olyan lehetetlen dolog az, 100 nem is kellene, csak az a 3-4 lelkiismeretes, aki eltart. Az a gond, hogy jónéhányan ugrottak ki sajnos úgy, hogy megszűnt a csapatuk, pedig ha heti 2 belépést vállaltak volna... Nem Györk eltartójára gondolok itt, a többhetes eltűnésekre és felsőbb ligás jegyárak alkalmazására a 4. ligában. Ebből egyébként most általánosítanék is egy kicsit, akármire alapozzuk az eltartást, hátrány nem lenne, ha lennének ilyenek, az bizonyos. Máris átfogalmazom kicsit, ha azok, akik voltak, maradtak volna.