Trenerja se res splača imet vsaj stopnje 5, so dokaj cenovno dosegljivi in so nekakšen minimum za (minimalno) optimalen trening. Sam sem ravno danes zapravu 290k da sm kupu novga z 20k plače, tko da sm spet preskrbljen za ene par sezon

Drugač pa, kot rečeno, enopozicijski trening vsekakor, razen seveda tam kjer to ni možno. Ti pa tudi svetujem, da glede na to da se "komaj" prebijaš iz tedna v teden, da nekako začneš "znova" - prodaj igralce z plačami in se nekaj časa drži minimalnih skupnih plač (za 3ligo je minimalen tedenski strošek za plače 85k), torej ne preseži tega, tako da maš čim manj izgube od plač. Zraven si nabavi 2-3 igralce, ki jih boš redno treniral in se na to fokusiraj nekaj sezon (idealno bi bilo če bi na draftu dubu kakšnega). S tem boš tedensko delal dobiček, imel boš igralce, ki jih boš lahko prodal oziroma uporabil kot nosilce za svojo ekipo, ker trenutno je ta liga tako premočna da šans za napredovanje niti nimaš, razen če imaš 2-3miljone v banki da bi kupu novo ekipo.
Tud sam sm šou čez ta proces in rezultat tega mi je Žvab (plača vara, je dosti boljši kot izgleda, samo je treniran kot krilo in ma skille porazporejene, kar mu manjša plačo). Okoli njega bom čez dve sezoni ko našparam denar, zgradil ekipo in verjetno brez težav napredoval, do takrat pa šparam. V BB je vedno treba gledati dolgoročno, sam se probal mal z glavo čez zid zdele 2 sezoni zapored in se mi ni izšlo, denarne izgube so bile hude, tedensko sem imel skoraj 300k plač, kar je 220k več od minimalnih, kar bi potencialno bil lahko moj tedenski prihodek če nebi 2 sezoni "se silu" s predrago ekipo, tako da.. dolgoročen plan je edina opcija, vsaj v tej ligi ki ima več ekip ki so na nivoju 2 lige