Nieko nepadarysi :)) Ten Lukašenko, cia bus Pauliušenko :D:D:D Pyk nepykes bet balsuosi uz mano kandidata ir musu dueta :)) Kita kadencija galesi uz mane isbalsuoti nes busi patenkintas darbu ir kandidatu bus konkuruoti daugiau, nes visad ant gero nori visi ateiti, kai blogai tik drasus zmones. Pagalvok apie blogiausia varianta, jei bus tikrai lb blogai, kita kadencija jau zinosi ar sugebejau kad ir asistento pareigas gerai atlikti ar ne ir galesi kita kandidata pasirinkti. Tai 2 veikejai jau bus atkrite is rinkimu. Niekas nenori is patyrusiu menedzeriu eiti i U21, nes zino kad cia tik gera varda susigadinsi o ne pasikelsi. Darbas isties sunkus ne kaip Nt kai sedi ir nieko nedarai beveik. O ir rezultatai pasimato tik po 4 sezonu, 2 kadencijos gale jau losi su pirmais savo jauniais, kurie tikrai pirmieji gali buti ir nevisai pavyke, visgi nauji zmones turi priprasti prie savo pareigu ir isivaziuoti i darba. Todel garbetrosku ir nematome U21. Pats kodel anksciau niekad i U21 nekandidatavau ? Butent del sitos priezasties, elgiausi protingai leisdamas vienam po kito susimauti. Kirko darba tik ivertinciau gerai. Ucanas amzinai buvo nepasiekiamas ir nekart nesusisiekdavo su geriausiu jauniu savininkais, vaidas isvis mires, Aukselis daznai net sudeciu nesudedavo del bociaus Baltarusijoje, apsirgdavo daznai jis ir jis ji "lankydavo" po Vilniu vaikstynedamas :))) Nu, kam tokiu reikia kurie nenori ? Geriau jau kad ir prastesnis kandidatas bet tas kuris nori. O mano nuomone ir patirtimi ir ziniomis tai geriausi 2 Lietuvos kandidatai isvis per visa istorija kandidatave i U21. I Nt visada puola visa grietinele, nes garbes troksta o ne dirbt.