Αυτο που συνεβη σήμερα στο ματς μου το θεωρώ άκρως τραγικό και ψεύτικο. Θα περιμένω βέβαια να βγει το φύλλο αγώνα μήπως και ο κατα τ' αλλα πανάξιος αντιπαλός μου Tiptoners εχει κάνει καμια κινηση ματ, αλλα δε νομίζω. Η ομαδα κέρδιζε 8 πόντους στο τελευταίο λεπτό, και κατάφερε να χάσει. Ο αντίπαλος σκόραρε 4/5 τριποντα μέσα σε αυτο το λεπτο, ενώ το τελευταιο τρίποντο ηταν με την λήξη του αγώνα... Απορώ πως μία ομάδα που κερδίζει 3 πόντους στα τελευταια 3 δευτερολεπτα και μετα απο ταιμ αουτ του αντιπάλου δεν κάνει φάουλ για να τον στείλει στην γραμμή. Δεν συνηθίζω να αντιδρώ έτσι στις ήττες μου, όπως κι αν έρχονται αυτές, αλλα σήμερα πραγματικά άξιζα τη νικη. Πέραν αυτού, τραυματισμός και για τον Πολωνό superstar μου. Όλα τα καλα μαζι...
Υ.Γ. Είναι λογικό μια ομάδα που χάνει (αλλα παίζει κοίτα μεσα, ετσι νομιζω οτι έπαιξε ο αντιπαλός μου σήμερα δηλαδη) να δοκιμάζει τρίποντα στο τέλος για να μειώσει. Είναι λογικό και αναμενώμενο δηλαδή να ξεφεύγει απο την τακτική του. Δεν θα ήταν όμως εξίσου λογικό και η αμυνόμενη ομάδα να αλλάξει την τακτική της ( στην προκειμένη περίπτωση το 2-3 που έπαιξα) ώστε να αποφύγει τα πολύ προβλεπόμενα τρίποντα του αντιπάλου? Δεν γίνεται ενώ ξερεις οτι ο άλλος θα σουτάρει μονο τρίποντα, να εξακολουθεις να κλείνεις την ρακέτα και να αφηνεις αμαρκάριστα τα τρίποντα. Τέλος πάντων...