Hívj ahogy akarsz, nekem mind1. Ami nem mind1 nekem, hogy ti mit műveltek az NT-vel. Az u21 körül építő munka folyik szezonok óta. És akkor kritizálsz? Az NT-nél mi megy? Magyarázkodás. Szezonról szezonra egyre nagyobbat bukunk. Ha nem vetted volna észre, már lassan akárkit megválasztanak itt, csak ne cimi legyen az. Nevetséges ami itt folyik. Az eddigi pillanatig támogattam, szavaztam rá. Szóltam a barátoknak a munkatársaknak, hogy válasszuk újra, a bizalom az övé volt. Így kell a bizalommal visszaélni szezonok hosszú sora alatt. Nagyon hamar elfelejtette a régi dolgokat cimi. Az én gerincem lehet sérült, a kérdés, az övé hogy van? Mennyit ér a szava neki? Szarból van a pofája!
Fekete Józsi nem hiszem, hogy elindul, nincsenek ilyen ambíciói, tudtommal szeretne feljutni a ligába, és az NT-nek nevel szezonok óta, nem úgy mint mondjuk TE!
Mártírkodsz? 6 szezon alatt mi került le az NT asztalára és a közösség asztalára? Szidhatod a személyemet, de azt nem, hogy az u21-nél milyen munkát végzek. Ti milyen munkát végeztek? Az eredményeitek magukért beszélnek.
Egy rendes válogatott hírdetést nem tudtok hiba nélkül megcsinálni. A válogatott oldala egy hányadék. Te nem is scoutolsz, de a neved ott fityereg mindenhol helytelenül leírva. Hetekig kellett könyörögni szólni tegye rendbe a dolgokat, de nem történt semmi sem. Kíváncsi lennék rá, mennyi 19 éves draftoltal vettétek fel a kapcsolatot. Milyenek a scoutlistáitok. Ha bárkit megválasztanak utánatok, az mit fog örökölni tőletek? Amikor még segítettem ciminek, láttam mit hogyan csinál. Próbáltam jelezni neki, hogy lehetne ezt máshogy is, jobban is csinálni. Már szezonokkal ezelőtt csak a kifogások jöttek időhiány meg ilyenek. Mindig mindent erre fogott. A scoutjai nem hiába hagyták ott. Semmi látszata nincs itt semminek. Semmi nem történt szezonok alatt. Se az utánpótlásnak se az eredménynek semminek. Leírtam itt dolgokat amikre azon kívül, hogy engem mocskoltok nem jött válasz. Szakmaiatlanok vagytok és nem foglalkoztok a csapattal eleget. Nincsenek scoutok (talán az egyetlen válogatott a miénk akinek nincsenek saját scoutjaik) nem vonjátok be a közösséget. Az ember csak azt látja, megint kiestünk az EB-n megint kikaptunk minden szar csapattól. Soha egy kapitány nem volt ennyire gyenge eredményességben. Gratulálok. És hogy ehhez mi köze van a személyemnek nem tudom. Biztos azért van ez így, mert 2 szezononként egyszer meg merem írni nektek, hogy ez így nem jó. Nehogy elgondolkodjatok azon, hogy mit kéne máshogy csinálni, csináljátok tovább azt amit az elmúlt szezonokban csináltatok. Mert az eredmények titeket igazolnak. Te is panaszkodtál rá igen hamar elfelejtetted. Ezt nem teregeted ide ki igaz?
Nem én tartok kézbe mindent, azok ti vagytok. A két maffiavezér az NT-nél. Senkinek nincs semmibe se beleszólása. Nekem scoutjaim vannak, akik aktívak és ügyesek. Programokat vezetnek azok akiket megkértem. Bevonom a közösséget hozzászólásokat írok. Ti mit csináltok, hogy az emberek odafigyeljenek az NT-re és nevelni segíteni akarjanak nektek? Te jössz és 2 havonta megmondod itt a tuti frankót. Gratulálok, kb ennyire futja 2 szezon óta. Hogy kikéred magadnak a kritikákat. Mert valaki meg meri írni, hogy baromságokat csináltatok. Vagy szerinted minden rendben van azzal, ami az elmúlt 2 meccsen történt? LOL
Cimikének meg mindig kellett valaki aki kiáll helyette, mert a tökeit elhagyta valahol. Egy időbe én voltam, én védtem. Üdv a kluban. Gratulálok, talált valaki mást helyettem. Csináld csak, mert szüksége van rá neki. Ezek után meg mindenki eldöntheti azt, kinek van itt nagyobb igaza! Hja mindenki vigyázzon aki ezek után ide ír, mert mindenki az én 2. 3. 4. accontom lesz majd. Vegyétek észre már végre magatokat. Aztán majd amikor azon a portán minden rendben van jöhettek az enyémre is. Annál szánalmasabb nincs, mint mikor egy NT kapitány azt írja, fingja nincs arról, mi folyik az u21 csapatnál. Mert cimmi ezt ma leírta. Szánalmas, hogy ennyire leszarja a dolgokat.