Dobro, pa še mojih 5 vrstic.
Liga je postala, če pogledamo na splošno, precej lažja. 3. leto sem v tej ligi in mislim da je obstati v ligi trenutno najlažje izmed teh treh lig. Na rdeči strani je za končnico dovolj 40% score, kar je precej slabo. Je pa nas 7 ekip, ki smo precej izenačeni. Strteninčan se ni prijavil v igro več kot en mesec in mu grozi, da bo postal bot. Ne glede na vse, bi to še bolj oslabilo to ligo. Jeti, Željo in Trojka, lanski novinci, so se dobro okrepili in imajo lepe ekipice in če je kaj denarja ostalo lahko v sezoni, dveh naskakujejo naslov. Mysterion lepo trenira dalje, definitivno bo zelo konkurenčen kmalu. Najbolj me pa fascinira Ainmosni. Ima nekaj takega, kot sem jaz imel lani, ampak še dosti bolj dovršeno. Dolga klop, vsestranski igralci, ki ne porabljajo veliko denarja. Zelo mi je všeč tak način. Jaz sem se letos z nakupom Sancha rahlo obrnil stran od tega.
Je pa tako, prejšnji dve sezoni sem imel vse ekipe popolnoma naštudirane, vedel kje so prednosti in kje slabosti, letos je tega veliko manj. Sploh se ne trudim s predvidevanjem taktike in trenutno mi to tudi uspeva, pač imam tolko močno prvo peterko. Upam, da me kmalu spet potegne v igrico. Zdaj grem malo po Evropi za 1 teden. Se slišimo ko pridem nazaj. Takrat se bodo že začele priprave za končnico :)