uff s kolko se ja stvari ne slazem tu :)
u CLE nesto ne stima od allstar breaka,sve otvoreno osim metle :D
ja tipujem na MIL jer TOR bez derozana nema closera,a i MIL je po meni daleko talentiranija ekipa koja moze branit doslovce sve ekipe u NBA...
SA-MEM musterije? mem kompletan(-parsons od kojeg i onak vec duze vrijeme nista) i ako je pop htio nekog izbjec na zapadu to je onda memphis koji im po stilu nikak ne odgovara...ipak po meni SA u 7...
portlandu upitan nurkic,s nosonjom pod kosem mogu uzet jednu,dvije,bez nosonje tesko i to makar ovaj portland moze tricaski uneredit svaku ekipu u ligu...
boston,boston i boston...bez razmisljanja,imaju tu neku svoju hibridnu postavu i ja iskreno ne vidim nacin na koji im chi moze priprijetit...
kaj se tice hou,tu je samo pitanje kakav ce bit suterski dan gospode iz houstona,ako idu 12+ trica u tekmi dobivaju,ako idu ispod je cupanje...inace uopce niko ne uzima u obzir kolko dobar match up hou ima obrambeno i kolke ce batine russ dobit od beverlya...inace napredak capelle je cudo i to je jedan od bitnih razloga jer hou je jedna od rijetkih ekipa koja moze branit russ/adams pick