Sun Tzu: Αναφορικά με το παιχνίδι στο BBM, σίγουρα υπάρχουν στιγμές που θα σ' εκνευρίσει ένα παιχνίδι ή το πως θα το δείξει η μηχανή. Πάντως σε αυτό το ματς η αντίπαλη ομάδα σούταρε 22(!) βολές παραπάνω. Οπότε εάν τις υπολογίσουμε ως 11 κατοχές είσαι +12.
johnny15: Σούπερσταρ είναι ο Γκίνιας, θα το αντέξει η καριέρα του :)
Αναφορικά με την προηγούμενη εβδομάδα τώρα, πρώτη φορά (κι εγώ δεν ξέρω από πότε) δεν πρόλαβα να στήσω την ομάδα όπως ήθελα. Στον αγώνα με τα Xalia Mavra BC έβαλα μόλις δύο αλλαγές στους ψηλούς και κανέναν από το 1 έως το 3 με αποτέλεσμα σ' έναν αγώνα... προπόνηση να πάρουν αρκετά λεπτά οι περιφερειακοί. Έτσι, για να κρατήσουμε καλές καταστάσεις (καθότι πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα) δεν ανοίξαμε το ροτέισον (ούτε πήραμε κάποιον... δανεικό) και ήρθε ένας κακός αποκλεισμός στο Κύπελλο. Τουλάχιστον αυτόν τον γύρο θα μπορούσαμε να τον περάσουμε εάν έπαιζε ένας βασικός αλλαγή.
Υγ. Το αναγνωστικό κοινό επικοινώνησε μαζί μου και μου ζήτησε τις αναλύσεις του RichOne. "Γι' αυτό παίρνουμε την εφημερίδα", ήταν τα λόγια του ενός. Του απάντησα ότι από την επόμενη βδομάδα η στήλη θα βγει και πάλι με την κανονική της μορφή.
Last edited by Aimar 21 at 9/5/2022 8:27:36 AM