pozdrav svim velikim igracima,
napoon sam malo ulovio vremena,i vidim drama,alkar u borbi za opstanak?!
pa mislim si sta je ovo?? zato je muha na prvom mjestu,vucic puse za vratom,bit ce svega,ali sa druge strane je sve jasno,bez uvrede,kao sto sam i prije rekao,fallen angels je tu veliki favorit za osvajanje...
kod mene sranje kroz gusto granje,bit ce nakon proslo godisnjeg playoffa ove godine playout i lako bi se moglo dogodit da ispadnemo,ali sta je tu je,car pogrebgnik je odradio dobro prvu sezonu i to veseli,ako nista drugo da bar jedan od nas ostane u drugoj ligi...ako ispadnem,bit ce malo rasprodaje,a i imam dovoljno novaca,mislim da ce povratak u drugu biti ekspresan...neki igraci sazrijevaju,a neki su vec veliki igraci,vazno je da je u momcadi ravnoteza,imam 10 kvalitetnih igraca,koji jedino mogu jos napredovati jer su vecinom svi mladi....zato ako se vratim u 3 ligu,bit ce to sezona treninga i konstantnih rotacija...i s jedne strane bi se takvom raspletu i veselio,jer ovo je sada mucenje,pola sezone su mi bili igraci po bolnicama,mislim da sam spojio 5 utamica u punom sastavu,i tako da je sami plasman u playout za nas uspjeh...par neobjasnjivih poraza su konstanta ove igrice ali ne damo se...
pozz svima,i nadam se da cemo gledat interesantan playoff makar je koeficijent na ukupnu pobjedu fallena otprilike 1.50,
drzte se