Rakettide kaotus muidugi polnud suur üllatus.
Aga see ei kehti loomulikult taga olevale meeskonnale. Põhimehed lasevad ennast ribadeks vastaste naeru saatel
Sa oled niikaua mänginud küll juba, peaks olema tuttav olukord. Ammu on soovitatud BB-dele versioone, jäta ässad platsile (suurema vahe jaoks) või too vahetused mängu (kui anyway pole mängu võimalik päästa). Kui sul on mõni kõva staminaga starter ja arvatavasti saad kotti, siis tulebki panna SFDC ja õnnejumalale loota, et vahetus saab ligilähedale 10. minsale. Pole mingi rocket science.
Saintsil muidugi oli kuhjaga ebaõnne, aga aru ma väga täpselt ei saa mida sa teed.
pani sellesse mängu rohkem kui BC St. Patrik. on tavateema. Alt tulles pole sa nii kõva kunn, et kodus kõiki tiega ära võtta. Karikast oled väljas, "üleminekumängudeks" hoida on ka praegu tips vara. Nagu varasemaltki nähtud pole see üleminekumängude võit koduväljakueelisegagi nii kindel midagi. Vaadates näljaseid sinise poole meeskondi, siis midagi niisama ära ei anta.
Zapiivole pole vist erilist midagi öelda peale: "võõrsil on võimatu võita ju" :D:D:D See hooaeg on su tagumik sulle kandikul päris mitu korda saadetud. Palgafond 519k ei ole ka just suuremasi kokkuhoid, et seletaks võrdset skoori TTÜ-ga, kellel 271k palgakoormat.
Võibolla tõesti ainult mulle tundub, et paljud managerid kirjutavad foorumisse siis kui millegi üle on vinguda. Kui tõesti mäng ikka ei meeldi, tuleb pausi pidada. Vähem sisse logida ja vaadata, kas tekib uuesti huvi. Tean kogemusest, isegi olen seda taktikat kasutanud. Kogu aeg ei saagi olla tõus, vahepeal peab mõõn ka olema. See tuleb lihtsalt minimaliseerida ja üle elada. Pidevas mõõnas elada on raske, nagu suuremosa eestlasi omal nahal tunda saanud on.
Kirjutage kasvõi vahest oma vanaemadest või kassidest loba teemasse, aga kirjutage midagigi...
Last edited by Kukoc at 3/20/2012 5:45:42 PM