Θα σου πώ το παράδειγμα για να γίνει σαφές...!
Δεν μπορείς να με κατηγορήσεις ή να εκνευριστείς που δεν προπονώ παίκτη της εθνικής...Αν βγώ στο εθνικό φόρουμ και αρχίσω να γκρινιάζω όταν δεν πάει καλά η εθνική ,ο εκνευρισμός είναι δικαιολογημένος...!
Εκνευρίζομαι απλά με το να κατηγορεί κάποιος το παιχνίδι επειδή δεν το καταλαβαίνει, είναι λάθος. Σόρυ , δε γίνεται να του πω και μπράβο. Την άγνοιά μας δε θα τη ρίχνουμε αλλού. Κάποιος νεώτερος που δεν ξέρει και δεν έχει διαβάσει πολλά, δεν μπορεί να δημιουργεί άποψη επειδή ένας αρκούντως άσχετος κατηγορεί τη μηχανή του παιχνιδιού επειδή ο ίδιος δεν έχει προσπαθήσει αρκετά!
Ναι απλά στο προηγούμενο πόστ σου φαινόταν μόνο αυτό το κομμάτι της παραπάνω παραγράφου
Εκνευρίζομαι απλά με το να κατηγορεί κάποιος το παιχνίδι επειδή δεν το καταλαβαίνει, είναι λάθος. Σόρυ , δε γίνεται να του πω και μπράβο. Την άγνοιά μας δε θα τη ρίχνουμε αλλού
....
Κάποιος νεώτερος που δεν ξέρει και δεν έχει διαβάσει πολλά, δεν μπορεί να δημιουργεί άποψη επειδή ένας αρκούντως άσχετος κατηγορεί τη μηχανή του παιχνιδιού επειδή ο ίδιος δεν έχει προσπαθήσει αρκετά!
Εδώ μου δίνεις ένα επιχείρημα του εκνευρισμού που περιγράφεις και είναι πιο συγκεκριμένα τα πράγματα.... Αν και δεν ξέρω κατά πόσο κάποιος νέος που θέλει να ασχοληθεί με το παιχνίδι ,θα επηρρεαστεί όσο λές από κάποιον που κατηγορεί την μηχανή του παιχνιδιού και θα πει
'''οκ παιδιά, η μηχανή έχει πρόβλημα, είναι ρουλέτα η φάση'' και θα την κάνει...Όλο και κάποιος θα πεί τον αντίλογο...!
Για τα υπόλοιπα που αναφέρεις ο Νεκτάριος νομίζω κάποιες φορές τα γράφει πιο απλά και απ'όσο γίνεται...!:-P
Όλοι έχουν κάνουν λάθη (πλυν ενός που έχω στην κατηγορία μου!) ή θα κάνουν λάθη...!
Ναι όσοι δεν ρωτούν δεν γίνονται καλύτεροι αλλά ούτε γι'αυτό μπορεί κάποιος να κατηγορηθεί...!
Ps: Περονόσπορος έπεσε στην Α1 σήμερα...? :-P