BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Szócséplés és agymenés

Szócséplés és agymenés

Set priority
Show messages by
This Post:
00
254065.148 in reply to 254065.144
Date: 2/21/2014 5:14:59 PM
Pocak KK
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
228228
Second Team:
BC Paunch
svako ima pravo na svoje misljenje - mindenkinek joga van saját véleményt alkotni

más fórumon hangzott el, azt gondolom elég jó vélemény

Igen,az.Tehát mindenkinek.Neked is. Nekem is. Dominak is. A többieknek is.
Hozzáteszem: ezt tiszteletben is kell tartani.Neked is,nekem is,a többieknek is.

Ha ezt tudod és elfogadod,akkor miért gondolod azt, hogy bárki másnak el kell fogadnia a Te véleményedet, mit tuti és egyedül helyes álláspontot? Hiszen Neki is lehet saját véleménye! És ha eltér a Tiédtől akkor is,ugyebár.

Több kérdés és empátia, kevesebb kinyilatkoztatás kellene részedről. Ez csak az én véleményem - de ugye jogom van saját véleményt alkotni...

Nem akarsz picit visszatérni a régi énedhez? Csak néha, próbából. Hátha jobb lenne

This Post:
33
254065.149 in reply to 254065.141
Date: 2/22/2014 1:47:08 AM
Overall Posts Rated:
411411
Én is egy 3. osztba kezdtem gilával. Jóba voltunk, sokat segítettünk egymásnak. Aztán egyszer csak minden el lett cseszve. Kiállhatatlan, kötekedős, embertelen lett a viselkedése. Mindenbe beleszólt, meg akarta mondani mikor mit csináljak hogyan. Beleugatott a remek edzős programba, a scoutolásba a mentor programba mindenbe. Lehet abba az időbe lett főnök? Egy időbe annyira kikészített, hogy a játékot is befejeztem 2-3 szezonra miatta! A külső fórumon egy nagyon durva személyeskedő üzenetváltással váltak el az útjaink. Azóta sikerült a képzeletbeli lejtőn még lejjebb kerülnie, most már nem csak 1-2 ember nem szereti (finoman fogalmazva), hanem egy egész közösség. Hiába kértem tőle szépen, ne folytasson struccpolitikát, fejezze be, tűnjön el egy időre, higgadjon le, értékelje át a dolgait, mert benne van a hiba nem a többi 30-ban. 6 év felsőoktatás után se értette meg. Amikor ezt megírtam neki, 2-3 hétre befejezte a fórumozást. Visszatért, ugyan az a stílus ugyan az az utálatos magatartás. Elfogadhatatlan és ahogy ő mondaná nem európai ez a viselkedés. A trollkodást minden játék minden fórumán büntetik. Amit ő csinál, ez bőven fedi a trollkodás fogalmát szerintem. Itt nem pisis 12 éves gyerekek vannak, akiket irányíthat kénye kedve szerint. Nem a beosztottjai vagyunk, akikkel úgy erőszakoskodik és arrogánskodik ahogy kedve tartja. Ha erre van szüksége, szóljon valamelyik csicskájának és élje ki ilyen jellegű hajlamait rajta.

Azt kell mondanom egy régi jó Gila hiányozna nekem is, de ez a mostani inkább hagyja abba az egészet, nincs ember, akinek erre szüksége van! És sajnos a 2. 3. esélyét is eljátszotta már mindenkinél. Nincs több húzása már, és ebbe meg nem hajlandó beletörődni! Fájdalmas vergődése ez már egy partra vetett halnak.

This Post:
00
254065.150 in reply to 254065.142
Date: 2/22/2014 2:22:14 AM
Overall Posts Rated:
411411
így meg , h eleve feladtuk 0% lett...

Mit adtunk fel eleve? Ha nem vernek át simán nyerünk. Hol van ebbe a feladás?

HOL LÁTSZ BENNE "jó a laza" beírást??

Szövegértelmezés, szövegértelmezés, szövegértelmezés!

Hol olvasod azt mikhail hozzászólásában, hogy a lazával van gondja? Ennyire nem tudod értelmezni a magyar nyelvet? 5.x hozod fel példának. Nem a lazával volt gondja, hanem az egyezkedéssel. Ha jól emlékszem ezt 5x leírta. Ezt se tudtad megérteni. Azt írta, ő is lazát ment volna, csak nem egyezkedett volna! A kettő nem ugyan az!

Tudtuk előre, h át fog verni miért kellett levinni lazára

És láttuk előre, h taktikában IS CSELT fog előhúzni a cilinderből!

Gondolatolvasást is tanítottak az alatt a 6 év alatt? Nem vagy gyenge. Miért nem mondtad meg a fórumon, hogy írt neked a francia srác, és közölte veled, hogy át fog verni minket? Csak kibújt a szög a zsákból. Direkt szabotáltad a meccset ezek szerint ha ilyen információ volt a kezedben! Igazából akkor neked köszönhetjük a vereséget.

Mivel jóformán én beszélek és domi véleménye sehol sincs, akkor velem ér egyet minden hallgatag ember.

Te jóóóó ég! Minden hallgatag ember nem fórumozik. Ha olvastad volna, beírtak ide többen is, hogy bár eddig hallgattak, veled még véletlenül se értenek egyet. Megírta más is, hogy aki hallgatag még nem biztos, hogy veled ért egyet. Elméleted szerint, mivel domi is hallgatag ő is veled ért egyet. Te tényleg komolyan gondolod ezeket a szösszeneteket?

És utólag valamit mindig elfelejtesz. Jössz a múlttal az eredményeiddel. Az egy csapat munka volt.Akkoriban nagyon jó stábbal csapattal tudtál dolgozni, amiről nagyon hamar megfeledkeztél. Úgy állítod be itt hétről hétre a dolgokat, hogy te mekkora császár voltál. Igen hamar elfeledkeztél a partnerekről, nevelőkről mindenki másról. Sehova nem jutottál volna az akkori stáb és közösség nélkül. Mindent nekik köszönhetsz, és ezzel a viselkedéssel hálálod meg? Ez az egyik legundorítóbb vezetői viselkedés a világon, hogy amikor futott a szekér te voltál a király, amikor nem, akkor szar volt ez az amaz!

Össze akarod hasonlítani a mostani keretet az akkorival? Sok buta dolgod van, de ez viszi a prímet. A játék fejlődött az ellenfelek is fejlődtek. Arányaiban lehet az akkori keret erősebb volt a többiekhez képest mint a mostani. Más skillek más taktikák minden más. Szerintem fejezd be ezt az egészet, mert már másra nem futja tőled, csak nagyobbnál nagyobb butaságokra. Saját magad alatt vágod a fát, egyre szánalmasabb hozzászólásaid vannak.

Az meg egy ember szabadsági jogaihoz hozzátartozik, hogy kivel beszélget és kivel nem. Mindenkinek joga van ahhoz, hogy ne olvassa a leveleidet és ne válaszoljon rá. Mivel te sérted az ő azon jogait, hogy itt a játékba jól érezze magát, dönthet úgy, hogy nem beszél veled. Ez a jobbik megoldás. A rosszabb az, ha feljelent téged zaklatásért, spammelésért, trollkodásért mit tudom én még miért. Mindenki eldöntheti azt, hogy akar játszani. Valaki úgy dönt tönkreteszi egy közösség fóruméletét, valaki úgy dönt, hogy nem fórumozik, valaki úgy, hogy nem köt le edzőmeccset, van aki úgy, hogy nem levelezik. Mindenki úgy játssza ezt a játékot ahogy kedve tartja. Amíg ezzel nem okoz másoknak közvetlen kárt, megteheti. Azzal, hogy Domi nem foglalkozik veled, te semmilyen nemű kárt nem szenvedsz. Sem a személyedet sem a csapatodat semmilyen hátrányos dolog nem éri, maximum nem kapsz +-t tőle. Azzal viszont, hogy te írsz Dominak, őt negatív hatás éri folyamatosan, mivel ki nem állhat téged, megkért, hogy hagyd békén, ne írj neki ne keresd stb stb te meg tovább zaklatod! Ha ezt nem tudod tiszteletben tartani, az egy hatalmas szegénységi bizonyítvány. Szépen kért, de te nem értesz a szép szóból, ezt már sokszor láthattuk!

És végül, csak hogy értsd a lényeget, sok mindenkinek igaza van itt, de neked nincs igazad szinte semmiben sem! Ha tetszik ha nem, ha elfogadod ha nem, nincs igazad!

This Post:
11
254065.151 in reply to 254065.145
Date: 2/22/2014 2:25:41 AM
Overall Posts Rated:
411411
Valamit kifelejtettem!

1. pont: neked nincs igazad

2. pont: ha véletlenül valamiben igazad lenne, akkor az 1. pont lép életbe!

Szerintem tartsd ehhez magad a jövőben, így sok energiát megspórolsz a többi 750 felhasználónak, akik a hallgatásukkal mind velem fognak egyetérteni! Mindenki aki nem reagál erre az üzenetre velem ért egyet!

This Post:
00
254065.152 in reply to 254065.142
Date: 2/22/2014 2:40:41 AM
Overall Posts Rated:
310310
Szeretnék nyugit, de pont TE kavarod a szart, h mindig válaszolsz.

Aham, tehát az egész úgy kezdődött, hogy visszaütöttem, világos. Mondjuk azt nem tudom, mi tart vissza téged attól, hogy abbahagyd. Fájna, ha nem a tiéd az utolsó szó? Mellesleg én is abbahagynám már, csak hát te mindig válaszolsz...
Amúgy lezártam a francia témát, minden hozzászólónak világos volt, hogy hülyeséget beszélsz és egyetlen veled egyetértő komment sem volt. Innentől max téged győzködhetnélek, de az meg felesleges.

Mikhail hsz-éről is utoljára:
Te hol látsz benne olyat, hogy kell a normál? Annyi van benne, hogy ne egyezkedjen, ami nem egyenlő azzal, csak a te fejedben, mert szokás szerint te megint továbbgondolod a dolgokat és jobban tudod, mi jár az illető fejében, mint ő maga.
Amúgy meg: (254065.54)
Idézek:
Igen is a laza kellett, csak az egyezkedést elleneztem.

Tehát még egyszer: Igen is a laza kellett, csak az egyezkedést elleneztem.
Még egyszer, a lényeg: Igen is a laza kellett.
Szólj ha ebben a mondatban, illetve az utána direkt neked kiemelt 5 szóban nem találod azt, hogy jó a laza.

A franciának melyik az a lépése, ami emberileg szimpatikussá teszi? Mi alapján állítod róla, hogy karakán? Ugyanis annyit tudunk róla, hogy hazug és hogy utálják. Állításod szerint az nem szimpatikus, hogy hazudott. Akkor mi? Az hogy utálják? Elhiheted, nem ok nélkül utálják. Általában nem úgy szokott lenni, hogy 30-50 ember téved és egynek van igaza. Még itthon sem, hiába szeretnéd ezt hinni saját magaddal kapcsolatban.
A nehezebb ág, mots, stb témához nem szólok hozzá. Eddig sem értetted, most sem fogod. Majd ha tisztába jössz a játék alapjaival, akkor beszélgethetünk ilyen dolgokról, addig ilyen témákkal kapcsolatban befejeztem a kommunikációt veled.

Megint összekevered a dolgokat. Portugál lemotsolt? És te miért nem motsoltál? Nem az a cél mindig, hogy a lehető legtöbb meccset nyerjük, a lehető legtöbbet hozzuk ki? Göröggel miért egyezkedtél? Miért nem motsoltad le? Miért hagytad magad átverni? Látod ez a gond, ostorozod Domit, közben ugyanazokat a hibákat elkövetted, mint ő, ráadásul még többet is.

Én nem magyarázok semmit , én azt mondom, h más opcióval, helyesebb taktikával mi lett volna

Légyszi küldd már át nekem a nálad meglévő meccsmotort. Én is szeretném tudni, mikor mi lett volna, mert a meccsmotor hiányában csak találgatni lehet, de neked nyilván van egy, ha ennyire biztosra mondod, mi lett volna. Ja és kérem még a francia és magyar U21 összes játékosának minden nyilvános és rejtett skilljét is, mert ugye a tökéletes szimulációhoz az is kell.

a vereséget nem lehet, a győzelmet nem kell megmagyarázni

Akkor te miért magyarázod a vereségeidet? Kikaptál két szezon alatt hatszor? Igen. Domi két év alatt 3 vereséget szedett össze? Igen. Akkor a vita eldöntve, úgy látom. Ne akard összehasonlítani a kereteket, mert nem lehet a vereségeket magyarázni, 6 vereség vs 3 vereség. Ez tény.
A szerbnél helyesbítenék: először azt írtad, hogy első helyre hajtottak, és ezzel érveltél a magad vélt igaza mellett, majd utána (miután rájöttél, hogy baromságot mondtál megint), akkor próbáltad tompítani, hogy jó, az talán kicsit erős volt és ezt vitted szép lassan odáig, hogy most azt mondod, nem így akarták. Újabb példa egyébként arra, hogy hogy változtatod a véleményed akár órák alatt is.

Az idei EB-brigáddal csak az első hely volt opció? Honnan tudod? Ismered talán az összes játékos skilljeit? Ismered az összes ellenfél minden játékosának skilljeit? Vagy megint csak beböfögtél valamit, amiről fogalmad sincs?

Felőlem meg nyugodtan hiheted, hogy mindenki veled ért egyet, de azért szerintem sokat mond, hogy aki eddig megszólalt (még olyanok is, akik nem szoktak), mind a jelenlegi helyzetet érzik jó döntésnek és senki nem veled értett egyet

Last edited by LA-Charlie50 at 2/22/2014 4:25:31 AM

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.153 in reply to 254065.152
Date: 2/22/2014 3:21:31 AM
Carpathian Bears
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
942942
Second Team:
Carpathian Cubs
Charlie és Dzsevasz,

Sosem lehet tudni, de ha valamikor úgy alakul hogy összefutunk a vendégeim vagytok 1-2 sörre ezért a határtalan türelmetekért és kitartásotokért!

This Post:
00
254065.154 in reply to 254065.153
Date: 2/22/2014 3:22:28 AM
Overall Posts Rated:
310310
szavadon foglak

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.155 in reply to 254065.153
Date: 2/22/2014 4:41:05 AM
Overall Posts Rated:
411411
Remélem lesz mód a jövőben valami BB talira. És ott majd megejtjük, jókat nevetve azon, így online mekkora hülyék tudunk lenni!

Amúgy nem azért csinálom ezt, hogy bárki hősként tekintsen rám, meg mert nekem ez jó így, hanem:

1. nem akarom, hogy Domi munkássága egy ilyen ember miatt negatívan legyen megítélve. én igenis támogatom ez miatt jóban rosszban (bár nem vagyunk országos cimborák). ráadásul jól mennek a dolgaink most úgy érzem. látom a koncepciót! elegem lett a széthúzásból, és Domi meg Cimi megérdemel 200% bizalmat megértést most. Stabil pontok egy instabil rendszerben közösségben.

2. ha csak 1 percre is elgondolkodik Gila azon, hogy talán nem neki van igaza (lehet ez lehetetlen feltételezés) és elgondolkodik a viselkedésén már megérte.

3.ha valami csoda folytán lesz újabb 3 hét fórumozás Gila nélkül már megérte.

Sajnos idáig jutottunk, ami elkeserít engem sokad magammal!

This Post:
22
254065.156 in reply to 254065.147
Date: 2/22/2014 4:45:33 AM
Overall Posts Rated:
411411
Megmondom, h az előző 35 napot feb 12-ig ÖNKÉNTES száműzetésben töltöttem el.

Szerintem legalább még egy ennyit húzz rá, hátha vannak még olyanok akiknek nem tűnt fel, hogy mekkora király vagy amikor nem vagy itt és hagyod az embereket élvezni ezt a játékot és a részét képező fórumot.

Egyébként az a durva, hogy ő hogy számolhatta a napokat. Nekünk meg csak úgy elrepült ez a 35 békés nap nem?

Elbírom képzelni az elvonási tüneteket kb :

5. nap 10. nap 15. nap 20. nap 25. nap 30. 35. írnom kell valamit, mert megőrülöööööööööök!

A játék legjobb fejlesztése az elmúlt 20 szezonban ez a smile beszúrási lehetőség!

Last edited by JoeBlack at 2/22/2014 4:46:30 AM

This Post:
11
254065.157 in reply to 254065.156
Date: 2/22/2014 4:50:17 AM
Overall Posts Rated:
310310
Nem ez a poén. Hanem az, hogy ez a hősies, önkéntes 35 nap úgy volt önkéntes, hogy Chosen mondta neki, hogy vagy önként távolmarad, vagy eltiltás lesz. Egyébként erre már korábban is volt példa.

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.158 in reply to 254065.155
Date: 2/22/2014 6:26:15 AM
Carpathian Bears
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
942942
Second Team:
Carpathian Cubs
Domi meg Cimi megérdemel 200% bizalmat megértést most. Stabil pontok egy instabil rendszerben közösségben.

Nagyon egyetértek!
Számomra ez a legnagyobb eredmény az egészben, hogy összedolgoznak, és sikerült elérni, hogy egy irányba húzza mindenki azt a szekeret (Gilát leszámítva). És ez sokkal nagyobb szó, mint elsőre tűnik, mert azért valljuk be döcögősen indult a dolog, de mindenki félretette amit félre kellett a cél érdekében.

Szóval hajrá Domi és Cimi, egyikőtök se engedje meg azt a luxust magának, hogy az elmúlt pár nap Gila-kampánya picit is elbizonytalanítson és megkérdőjelezzétek a döntéseiteket!

Advertisement