BuzzerBeater Forums

BB Srbija > prevod vesti

prevod vesti (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
26582.148 in reply to 26582.147
Date: 12/20/2008 8:06:29 PM
Overall Posts Rated:
00
e nemej tako...jeste subota noc i ja sam dranku all ako je neko zasluzio La to ste ti i moj drugar iz 2/4!!!

This Post:
00
26582.149 in reply to 26582.148
Date: 12/20/2008 9:15:33 PM
Overall Posts Rated:
122122
e nemej tako...jeste subota noc i ja sam dranku all ako je neko zasluzio La to ste ti i moj drugar iz 2/4!!!

Ma ne kazem da nismo zasluzili nego da cu i tako i tako da pomazem koliko mogu jer mi ovo ne predstavlja problem

Fair play!!!
From: Jabus
This Post:
00
26582.150 in reply to 26582.149
Date: 12/20/2008 9:37:55 PM
Overall Posts Rated:
9393
ima li neko predstavu shta se dogadja danas sa ovim prebacivanjem baze podataka? da li je to povezano sa tim shto azuriranje tabela kasni podebelo?

Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted
This Post:
00
26582.156 in reply to 26582.1
Date: 12/30/2008 3:38:10 AM
Overall Posts Rated:
122122
Posted by: BB-Mark 12/30/2008 2:05:26 AM
Hall of Fame Feature, and Referral Opportunity
"Kuca slavnih" (Hall of fame) opcija i "Dodaj prijatelja"

Kako je sezona praznika u punom jeku, zeleli smo da BB zajednici damo jedan lep poklon. Imamo 2 novosti u igri: novi dodatak samo za suportere i zasebnu specijalnu priliku za one koji nisu suporteri.

Ponosni smo sto mozemo da najavimo BB Kucu slavnih (Hall of fame). Svaki tim ce moci da izabira igrace za svoju licnu, javno vidljivu, kucu slavnih u kojoj mogu da prikazu najsvetlije trenutke iz karijere igraca, statistiku, da prikazu ucinak igraca u reprezentaciji, da penzionisu igracev dres i jos mnogo toga. Podsticemo sve korisnike da provere "Kuce slavnih" svojih prijateljskih timova ali i da pocnu da grade svoje licne "Kuce slavnih".

U pokusaju da ojacamo BB zajednicu, svima koji nisu suporteri nudimo vremenski ogranicenu priliku da igraju privatne lige sa nekim od svojih novo-dodatih prijatelja. Ako u sledece 2 nedelje pozovete nekog vaseg prijatelje koristeci opciju "Dodaj prijatelja" i vas prijatelj dobije tim onda cete vas prijatelj i vi moci da igrate privatnu ligu u naredna 2 meseca. Nadamo se da ce ova prilika da pomogne onima koji se prikljuce BB-u da budu odusevljeni (uzbudjeni) BB-om kao i trebutni korisnici.

Molimo vas da imate na umu da je prijavljivanje ili koriscenje vise od jednog tima strogo protiv pravila. Dvostruki nalozi stete BB zajednici i GM-ovi ce preduzeti akcije protiv onih koji prekrse ovo pravilo

Fair play!!!
This Post:
00
26582.157 in reply to 26582.156
Date: 12/31/2008 2:27:14 PM
Overall Posts Rated:
00
Ove nove vesti nishta pametno. Pozheleli su srecu ekipama koje su osatle u BBB. Prvi put se desilo da su FINAL 8 svi iz razlichitih zemalja (jbg. nesrecom nismo ni mi tu, nisam uspeo da se plasiram u B3 (: ). I tako to na tu foru, uglavnom nishta pametno. Srecnu novu godinu i praznike zheli vam vash neoficijanli spiker m1x, ajde lepo se nakrkajte, povecajte stomake sad za praznike, pa ce da kukamo kolektivno kako smo debeli svi kad se zavrshe praznici :P. Pozz, lepo se provedite vecheras i dogodine

Praznici nam stizhu, Praznici nam stizhu, Praznici nam stizhu... i ljubaaaav za sve naaas

Heheheh, bash sam neshto u praznichnoj atmosferi! (:

This Post:
00
26582.158 in reply to 26582.157
Date: 1/7/2009 11:39:26 AM
Overall Posts Rated:
00
Evo prevod ovde dok ne provalim kako da ubacim u pravi prevod

Da li ste se ikada zapitali kakva bi bila utakmica sa najboljim igracima iz vase lige? Upravo tako izgleda All-Star Utakmica! U sredu ove nedelje, ulogujte se na BB za vechernji festival kosarke. Mozete da pregledate All-Star stranu vase lige sa strane "Tabela". Ovde takodje mozete proveriti koji igraci su uspeli da se kandiduju za All-Star postavu svoje divizije, kao i koliko su glasova dobili od svojih navijaca. Pre utakmice obavezno pogledajte takmicenje u brzom sutiranju trojki. A posle toga, u uobicajno vreme za utakmice, prava zabava pocinje....

Advertisement