BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 31 - Το πλήρωμα του χρόνου

Σεζόν 31 - Το πλήρωμα του χρόνου

Set priority
Show messages by
This Post:
00
269235.148 in reply to 269235.147
Date: 5/23/2015 1:30:17 PM
Overall Posts Rated:
255255
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΑΓ. ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ. ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ICI BC ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ 200% ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ. ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ. ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΤΟΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΔΥΟ ΗΤΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΝΙΚΟΛΕΣ.
ΑΡΚΕΤΑ....

From: stelaios

To: manu
This Post:
00
269235.149 in reply to 269235.138
Date: 5/23/2015 1:40:03 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Εκνευρίστηκα τόσο πολύ σε κάποια φάση σήμερα και αγόρασα τον πρώτο παίκτη που βρήκα στις διαφημίσεις. Ότι χειρότερο μπορούσα να κάνω δλδ αφού δεν είχα σκοπό να αγοράσω παίκτη φέτος ή έστω από τώρα. Συγχαρητήρια για τη νίκη σου Μάνο.

From: stelaios

To: manu
This Post:
11
269235.153 in reply to 269235.152
Date: 5/23/2015 2:16:11 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Εκνευρίστηκα τόσο πολύ σε κάποια φάση σήμερα και αγόρασα τον πρώτο παίκτη που βρήκα στις διαφημίσεις. Ότι χειρότερο μπορούσα να κάνω δλδ αφού δεν είχα σκοπό να αγοράσω παίκτη φέτος ή έστω από τώρα. Συγχαρητήρια για τη νίκη σου Μάνο.

Πραγματικα ηταν πολυ μεγαλη νικη αν και στο τελος μας ανχωσε καπως αν
και δεν νομιζω οτι επρεπε να φτασει το ματσακι σε αυτο το σημειο...
Με τον Σιδηροπουλο να παιζει μολις 22 λεπτα και να προλαβενει να κανει 6 φαουλ
με 1/8 σουτ νομιζω οτι απο μονο του μαρτυραει πως ηταν πολυ δυσκολα τα πραγματα...
Ισως το χειροτερο παιχνιδι του η τουλαχιστον εγω που εχω δει εδω στην Α1..
Αληθεια τι σε εκνευρισε τοσο??

ΑΠό το 0-0 εκνευρισμένος ήμουν για να μην σου πω από πιο μπροστά
Έχω μακρύ άσχημο σερί σε κάποιες εκτιμήσεις από πέρσι. Περιμένω χαλαρή, με παίζουν κανονικά. Περιμένω κανονικά, με παίζουν χαλαρή. Νικάω στο χατρίκ, χάνω στο μπάζερ. χαχαχαχαχαχα

ο Κιρίλος ήταν λίγο νευρικός σήμερα λόγω της συγκίνησης από την αλλαγή της ονομασίας του γηπέδου μας. Αλλά για αυτό θα υπάρξει σε πρώτη ευκαιρία ανακοίνωση τύπου.

Καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα Μάνο.

This Post:
22
269235.155 in reply to 269235.32
Date: 5/25/2015 2:59:30 AM
Overall Posts Rated:
10001000
ΤΡΙΠΟΝΤΟ στο buzzer
τεύχος 8

Το Βλέμμα του Λεωνίδα

8ο τεύχος αισίως για το Τρίποντο και αυτή την εβδομάδα έχουμε να σας προσφέρουμε ένα σπέσιαλ αφιέρωμα που θα διαβάσετε αύριο. Περισσότερα δεν θα σας αποκαλύψουμε τώρα για να σας κρατήσουμε σε αγωνία. Για ορεκτικό όμως σας έχουμε το πρωταθλητή Ελλάδας των τελευταίων 4 ετών, τον σύγχρονο απόγονο του Λεωνίδα, τον βασιλιά των Σπαρτιατών, τον Σταύρο τον Σπάρταν! Αν γυρίσουμε πίσω στο χρόνο θα θυμηθούμε να κερδίζει το πρωτάθλημα στην Α2 ως αουτσάιντερ της τελευταίας στιγμής. Σεζόν 26 φιναλίστ κυπέλλου και σήμερα εκτός από τα 4 πρωταθλήματα στην Α1, έχει και 2 νταμπλ και βρίσκεται και στο νο.11 της παγκόσμιας κατάταξης. Ο λόγος τώρα όμως στον κορυφαίο Έλληνα μάνατζερ των τελευταίων ετών.

Πες μας ποιος είσαι (ηλικία, όνομα, οικ.κατάσταση, χρόνια ενασχόλησης με μπάζερ, τόπος κατοικίας)

Σταυρος 36 χρονων απο θεσσαλονικη παντρεμενος με δυο παιδια

Πως επέλεξες το nickname σου?

Τυχαια

Ποια είναι η καλύτερή σου στιγμή στο παιχνίδι μέχρι σήμερα?

Το πρωτο πρωταθλημα που πηρα οταν πατησα τον μαμουδιαρη χαχαχα

Συνολικά είσαι ευχαριστημένος με τι έχει πετύχει η ομάδα σου?

οχι ευχαριστημενος θα μαι οταν παρω το β3

Ποιοι είναι οι στόχοι σου για φέτος και ποια μπαζερικά σου όνειρα?

Τον μαμουδιαρη να κερδιζω και ας χανω απο ολους χαχαχα

Αν το Buzzerbeater News έπαιρνε συνέντευξη από έναν παίκτη σου, ποιος θα ήθελες να είναι αυτός?

ο τεραστιος σασυς (21119435) φυσικα μεγαλη μορφη

Υπάρχει κάποιος παίκτης που ζηλεύεις και θα τον ήθελες πραγματικά στο ρόστερ σου?

Χμ πολλοι παικτες μαρεσουν αλλα να ζηλεψω καποιον παρα πολυ οχι νταξ για τον μαντρεολι δεν θα λεγα οχι

Και από μάνατζερ ποιον θεωρείς τον καλύτερο στο ελληνικό μπάζερ ή έστω ποιον θεωρείς φαβορί για την φετινή κούπα του πρωταθλητή?

Νομιζω οτι μακραν οι δυο καλυτεροι μανατζερ στην ελλαδα με διαφορα ειναι ο τσουικ και ο βρωμομαμουδιαρης απλα ο δευτερος εχει κομπλεξ μαζι μου και μολις με βλεπει πεφτει στα τεσσερα χαχαχαχα κλαιω χαχαχα

Ταξιδεύουμε στο χρόνο και είμαστε στο 2020. Πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου και την ομάδα σου σε 5 χρόνια από σήμερα?

Δεν εχω ιδεα αν παιζω ακομα μεχρι τοτε ηδη πολλα χρονια παιζω το παιχνιδι θα δουμε

Τελευταία ερώτηση. Αν περνούσε από το χέρι σου αύριο να κάνεις μια δομική αλλαγή ή μια προσθήκη χαρακτηριστικού. Ποια θα ήταν αυτή?

δεν εχω ιδεα τι θα κανα πιθανον θα τα εκανα σκατα χαχαχα

Για δώρο ένα άρθρο αυτή τη φορά από blog που εξηγεί γιατί ήταν ανίκητοι οι Σπαρτιάτες : (http://olympia.gr/2013/12/29/%CE%BD%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE...)

Καλή ανάγνωση!

Advertisement