Pokud vím, ted trénuju Fridricha a ne na SF a k němu Bakulu a Zitu, ale převážně jen mimopost a to není zrovna hitparáda.
Tak asi budeme ve škole a půjdeme na větný rozbor :-)
Teď trénuju je čas přítomný, proto se ptám na mimopost u Bakuly. Opět v přítomném čase zmiňuješ Zitu, tak proč máš potřebu řešit nějaké zásluhy? :-)
Umíš přece trénovat mimopostově a umíš si OD14 schovat v obraně třeba na SF ;-) Mimopostově nakonec trénují všichni, kteří chtějí trénovat NT hráče a u SF je nakonec ta daň nejmenší, v obraně jde schovat všechno a tihle hráči si poradí v ofenzivě. I když Patient s guardem pod košem je minimálně srovnatelný, pokud ho soupeř nevyčíhne.
Děláš, jak by ty naše ligy byly ještě nějaké konkurencí bůhvíjak nabité. Kdo trochu chce, v první lize se v klidu minimálně udrží.
A my nemusíme mít ve všem stejný názor.
A nevím, proč zase ta tvoje paranoia, že se nic nezmění :-) Fakt dokážeš pobavit. Pepan je NT trenér 3 dny i s cestou, ještě jsi mu ani nedal čas rozkoukat se, ale už máš jasno :-) Já ti můžu za sebe říct, že podkošové hráče mám v plánu trénovat jinak, než bylo zvykem. Možná by to pro tebe mohl být aspoň malý důkaz změny. Ty sám chceš Fridricha dotrénovat jinak, takže sám si součástí změny ...a postupně těch příkladů jistě najdeme více.
Ale jestli za nějakou pozitivní změnu považuješ, že dříve hráči měli STA/FT a teď by je mít nemuseli, tak já teda ne.