BuzzerBeater Forums

Türkiye - III.9 > 45. sezon

45. sezon

Set priority
Show messages by
This Post:
00
298391.148 in reply to 298391.146
Date: 3/6/2019 1:04:09 AM
Overall Posts Rated:
1010
Errdemir67 -- NEJİ 1 ( Handikap 20 Sayı ,Oran 1,15 )
KIDISPOR -- Southeast Warhawks 2 ( Oran 1,20 )
Arel -- Yalıncak Basket 1 ( Oran 1,10 )
Bakü Telekom -- Düzce Lakers 1 ( Oran 1,30 )
MİSLİSPOR -- Genç Basketbolcular 1 ( Handikap 12 Sayı , Oran 1,15 )
Fame Of Justice -- AvanGuard 2 ( Oran : 1,30 )
Camilispor -- Jokzilla 2 ( Handikap 25Sayı , Oran :1,15 )
Gök Tengri -- StallionS of Hell 1 ( Oran : 1,50 )

This Post:
00
298391.149 in reply to 298391.148
Date: 3/6/2019 7:45:03 AM
Overall Posts Rated:
144144
Errdemir67 -- NEJİ 1 ( Handikap 20 Sayı ,Oran 1,15 )
KIDISPOR -- Southeast Warhawks 2 ( Oran 1,20 )
Arel -- Yalıncak Basket 1 ( Oran 1,10 )
Bakü Telekom -- Düzce Lakers 1 ( Oran 1,30 )
MİSLİSPOR -- Genç Basketbolcular 1 ( Handikap 12 Sayı , Oran 1,15 )
Fame Of Justice -- AvanGuard 2 ( Oran : 1,30 )
Camilispor -- Jokzilla 2 ( Handikap 25Sayı , Oran :1,15 )
Gök Tengri -- StallionS of Hell 1 ( Oran : 1,50 )

Güzel kupon. Benim maça da 200 sayı üzeri bahsi eklenebilir. Hatta 225 sayı üstü yapıp güzel bir oranla iddaaya heyecan katılabilir. :)

This Post:
00
298391.150 in reply to 298391.149
Date: 3/8/2019 5:07:46 AM
Fame Of Justice
II.4
Overall Posts Rated:
8484
Errdemir67 -- NEJİ 1
KIDISPOR -- Southeast Warhawks 2
Arel -- Yalıncak Basket 1
Bakü Telekom -- Düzce Lakers 1
MİSLİSPOR -- Genç Basketbolcular 1
Fame Of Justice -- AvanGuard 2
Camilispor -- Jokzilla 2
Gök Tengri -- StallionS of Hell 1

Şahsen kendi maçım hakkında ne olacağını ben bile bilmiyorum. İç defans antrenmanına döndüm. Farkta yiyebilirim ama önemli olan 48 dk oynayacak mı pivotta heitor :)

Kidi hocamın bu maçı alır mı bilemem. Dışları iyiyse kazanabilir diye düşünüyorum.

Arel'i zor bir maç bekliyor ama alacaktır diye düşünüyorum. Geri kalan maçlarda süpriz beklemiyorum.

This Post:
00
298391.151 in reply to 298391.149
Date: 3/8/2019 5:10:16 AM
Fame Of Justice
II.4
Overall Posts Rated:
8484
Haftalık Maaş: $ 27 842
Rol: Rotasyon Oyuncusu

DMI: 175300
Boy: 6'1" / 185 cm
Potansiyel: en değerli oyuncu
Form: iyi
Uzaktan Şut: olağanüstü Şut Menzili: vasat
Dış Defans: harikulade ↑ Top Hakimiyeti: harikulade
Top Sürme: muazzam Pas Verme: sansasyonel
İçeriden Şut: verimli İç Defans: işe yaramaz
Ribaunt Alma: zayıf Blok Yapma: vasat
Kondisyon: zayıf Serbest Atış: güçlü

Tecrübe: berbat TYP: 103 (77 + 26)

Hocam bu heitor antrenmana doymuyor. Tahmin ettiğim gibi oldu antrenman aldı. Moritz'de sonunda efsanevi dış defansı gördü.

This Post:
00
298391.152 in reply to 298391.151
Date: 3/8/2019 5:48:49 AM
Overall Posts Rated:
144144
DD 14'te kalsın şimdilik. Tam iç defansa dönerken 14 olması da isabet olmuş. Moritz'de de emeline ulaştın sonunda, gözün aydın. :) Rakip kolay olsaydı 48 dakikayı tamamlardı bence Heitor ama avanguard karşısında birşey diyemiyorum.

This Post:
00
298391.153 in reply to 298391.150
Date: 3/8/2019 6:00:45 AM
Overall Posts Rated:
144144
Errdemir67 -- NEJİ 1
KIDISPOR -- Southeast Warhawks 2
Arel -- Yalıncak Basket 1
Bakü Telekom -- Düzce Lakers 1
MİSLİSPOR -- Genç Basketbolcular 1
Fame Of Justice -- AvanGuard 2
Camilispor -- Jokzilla 2
Gök Tengri -- StallionS of Hell 1

Evet sayın seyirciler, haftanın maçlarında gözler yine Kıdıspor'un maçında olacak. Takımı iyiden iyiye emekliler derneğine çeviren Kıdıspor'un çekirge menajeri bakalım bu hafta da zıplayabilecek mi? Sayı makinesi Harlem, betonarme Kıdı'ya karşı! Bu maç izlenir!
Diğer maçlarda Yalıncak Basket geçen hafta bana karşı aldığı şanssız yenilgiyi telafi etmek için Arel karşısına çıkıyor. Yalıncak'ın galibiyeti hiç sürpriz olmaz bence.
Heitor'a iç defans antrenmanı vermese Fame Of Justice Avanguard'a bir sürpriz yapabilir derdim ama Heitor 48 dakikayı tamamlarsa öpüp de başına koysun enteriy. :)
Son 2 maçta ağır yenilgiler alan Jokzilla'da gözler Latif ve gece alemlerinden kankası Jolly'de olacak. İstim üstündeki iki oyuncunun bu akşam triple-double'dan aşağı performans gösterirse menajerin ikisine de "İşte kapı, işte sapı!" diyeceği gelen duyumlar arasında. :)

This Post:
00
298391.154 in reply to 298391.153
Date: 3/8/2019 1:36:00 PM
Overall Posts Rated:
144144
Değerli izleyenler, yanımızda Kıdıspor menajeri var. Hemen kendisine soruyoruz;
-Siz kafayı mı yediniz? Habire 39-40 yaşında oyuncu alıp duruyorsunuz. Oyundan mı sıkıldınız? Heyecan mı arıyorsunuz?
-Kafayı yemedim ama hepinize kafayı yedirecem! Oyuncuların yaşı itibari ile takım şu an saatli bomba gibi, ya elimde patlayacaklar, ya da rakipleri patlatacağım. Şimdiye kadar rakipleri patlatmayı başardım. Yarın akşam Harlem maçını da kazanırsam, dedelere verdiğim play-off sözünü tutma konusunda epey mesafe almış olacağım.
-Peki bu yeni gelenler, sizin oyun planlarınızda bir değişikliğe sebep olacak mı?
-Taktik maktik yok! Bam! Bam! Bam! Ahahaha! Hep bu bayat espriyi yapmak istemişimdir. Röportajdan önce anlaştığımız gibi bana bu çanak soruyu sorduğun için herkesin huzurunda sana teşekkür ederim sevgili basın mensubu arkadaş. :D
-İlk başlarda rakipleriniz yaptığınız bu yaşlı transferleri pek dikkate almamıştı ama 4 maçlık galibiyet serisinden sonra herkes sizin maçları takip eder oldu.
-Evet herkesin ilgisini çekmiş olmak güzel ama öte yandan galibiyet serisi uzadıkça, bu seriyi bozmak isteyecek takım sayısı da artacaktır. Henüz sansasyon yaratacak bir maç kazanmadık, Arel ve Genç Basketbolcular'ı, formsuz oyuncuları sayesinde ve kendi sahamızda yenebildik. Yalıncak'ı da yine saha avantajımız sayesinde zar zor yenebildik. Takımın tartıya çıkma maçı, yarınki Harlem maçı olacak. O maçı kazanmayı başarırsak işte o zaman doğru yolda olduğumuzu söyleyebileceğiz.
-Teşekkürler hocam. Evet sevgili seyirciler, Çekirgespor aman pardon Kıdıspor yarın akşam da zıplayabilecek mi hep beraber göreceğiz. :)

Message deleted
Message deleted
Message deleted
This Post:
00
298391.158 in reply to 298391.157
Date: 3/9/2019 2:36:31 AM
Overall Posts Rated:
1010
Değerli izleyenler, yanımızda kral lakaplı Jokzilla takımının menajeri var,
- Kendisine öncelikle hoş geldin deriz ve bu sene ki ligin genel durumu ve şampiyonluk hakkında düşüncelerini merak ediyoruz?
- Hoşbulduk , Batı grubu doğuya göre çok zayıf , arada büyük bir kalite farkı var. Takım ismi vermem doğru olmaz ama Doğudan şampiyon çıkacağa benziyor.

- Sizin için yetenek avcısı deniyordu ama bu sene kadronuzda şu an için genç oyuncu yok.
- Bu takımımda ve daha önce ki takımımda milli takım seviyesinde birçok kaliteli oyuncu yetiştirdim, çok büyük rakamlara transfer oldular, bu sene istediğim potansiyelde oyuncu bulamadım. Bu sezon sonuna kadar genç oyuncu almayacağım, önümüzde ki sezon bulabilirsem 1-2 oyuncu almayı düşünüyorum.

- Taraftarla aranızda çok sıkı bir bağ var , sizin isminize birçok marşlar bestelendi , sloganlar üretildi bunun için ne diyorsunuz.
- Öncelikle büyük Jokzilla taraftarına çok teşekkür ederim , Taraftarlarımız biliyor ki her an onları mutlu etmek için uğraştığımızı çok çalıştığımızı. Bana yapılmış birçok tezahürat var,
siroz ol karaciğer verelim, verem ol akciğer verelim , ibne sev g.. verelim
kafanı bozuyosa gidip bütün menajerleri s.....
malzemeyi çıkarda gölgesinde serinleyelim
getir boynuma dola obraa obraa

- Evet bu biraz sert oldu ( Karşılıklı kahkalar ) Sizin için takım üzerinde çok oynadığınız söyleniyor. Bu konuda düşünceleriniz ve takımınızın bu seneki performansı hakkında kısaca yorumlamanızı rica etsek?
-Öncelikle takımımda ki bütün oyuncuların farklı özellikleri olduğuna inanlardanım. Oyuncu seçiminde genel olarak özelliklere bakmak ile beraber karakterli oyuncuları seçmeye özen gösteriyorum. Karakter oyuncu özelliklerinde yazmaz hissedersin. Seçimimizi o şekilde yapıyoruz. Takım bu sene ligi ilk 4 sırada bitirmek için mücadele edecektir. Normal şartlarda ilk 4. kesin. Burada da bu sene Piknik tüpü gibi kafası olandan çok çektik ( Aşırı bir gönderme vardır :) ) Jokzilla takımı herkesle mücadele edebilir.

-Çok tecrübeli bir menajersiniz , ligde ki diğer menajerler için ne dersiniz?
- Başarı ne üstlerde olmaktır nede oyuncu yetiştirebilmektedir. Başarı istikrarla ekonomik yapı ile olur, anlık sevinmemek gerekir. Bu ligde borçla yalnızca anlık başarı yakalanır yada oyuncu yetiştirme diye takımını perişan edebilirsiniz. Birkaç sezona patlayacak takım epeyce var.

-Ekonomik olarak çok güçlü olduğunuz söyleniyor?
Öncelikle hangi yapıda olduğumuza bakmamız ve hedeflerimizin neler olduğuna bakmamızda fayda var diye düşünüyorum.
Dünya ekonomilerinde ki çalkantılar bizleri de etkilemektedir.Yapı analizi ekonominin global işleyişini daha iyi anlamamızı mümkün kılar. Bizlerde bu konuda çok düşünüyoruz. Evet kasada paranız var mıdır derseniz evet vardır. Şu anda 9-10milyonluk bir bütçeli bir kadro kurabiliriz, hiç sorun değil, ama bizim başka projelerimiz var, 2-3 sezon sabredin.
- Jokzilla taraftarına son sözünüz nedir?
- Büyük Jokzilla taraftarı her zaman yanımızda olsun , bu takım çok büyük başarılar yakalayacak, herkes emin olsun. Vizyonumuz çok geniş ,Jokzilla olarak vizyonumuz ; birlik ve bütünlük, anlayış, mükemmellik, sorumluluk, yaratıcılık gibi unsurları temel alan birtakım değerleri takım içersin de tutmak , Türkiye'de ve bütün dünyada lider bir takım olmak.

Advertisement