I neka jos neko nesto napise, na ovoj temi, a da nije vezano, za mladu reprezentaciju, obraticu se direktno onim americkim GM-ovima, jusipatsovima, kozlodvorovima ili kako se vec zovu. A ja sam siguran da oni nece biti toliko popustljivi kao Cika. I da ce krenuti odmah sa zvekete.
E bas ti hvala sto si me prosvetlio...izgleda da nisi razumeo ono sto sam napisao,ali nema veze jer ko zna zna ko ne zna naucice ali malo sjutra!!
E bas ti hvala sto si me prosvetlio...izgleda da nisi razumeo ono sto sam napisao,ali nema veze jer ko zna zna ko ne zna naucice ali malo sjutra!!Molim GM da dotičnog stranca upozori na ponašanje na srpskog forumu
Sta znaci ovo?Oglas reprezentacije Srbijageneral requirementsPotential:6+18 years: wage 4 00019 years: wage 9 00020 years: wage 13 50021 years: wage 22 000
Sta znaci ovo?Oglas reprezentacije Srbijageneral requirementsPotential:6+18 years: wage 4 00019 years: wage 9 00020 years: wage 13 50021 years: wage 22 000imam dilemu da li da prodam Vladana Djonovica...mrzim kad iskoci ona glupa recenica:Procena vrednosti transfera: Vrlo malo igrača kao što je Vladan Ðonović je do sad prodato.
Dobro, sta je tu je, sada se ocekuju pobede kako mladje tako i A selekcije...Mladi gde god da napadnu Hayastan razbijace, jer cini mi se da niko od njihovih igraca nema odbranu vecu od ocene odlican(9)...A stariji ja mislim treda da se orijentisu na unutrasnji fokus, sto se napada tice u sledecoj utakmici, jer su protivniku centri losi...