Dozvolite mi da najavim sutrasnji mec sa Bugarima :D
Sutra u 16.00 se ocekuje jos jedna sigurna partija i nova pobeda koja ce i matematicki da nam obezbedi prolaz u drugi krug. Protivnik nije atraktivan kao Svica, ali ne treba ih svatiti olako, pogotovo jer su prosle nedelje iznenadili rodnu zemlju Kristijana Ronalda.
Prosle nedelje je za vreme utakmice sa Svicom njihov selektor na chatu izjavio da nije video do sada da neka mlada reprezentacija ima toliku podrsku i da je toliko ljudi prati na chatu. Hvala vam na tome, nadam se da ce nas sutra biti jos vise.
Ps. Juce je gdin Igor Milanovic pred mec finala Evrolige izjavio da on nema sta da krije i da on moze da kaze protivnickom kolegi koji igraci ce poceti mec. Bio je samouveren covek i rekao je da ce oni igrati svoju igru i da nisu bez sansi. To me odusevilo. Jeste da sam veliki Zvezdas, ali bio sam ponoson na uspeh koji su ostvarili ti derani. Cestitke i ovim putem. (Mozda neko od igraca Partizana igra buzzerbeater, ako igra zamolio bih ga da mi sredi kapidzon od gdina Vujasinovica :D)
Elem, iz postovanja prema Milanovicu, da i ja saopstim pet igraca koji ce poceti mec. Pekovic - Vujicic - Vukotic - Boskovic - Janketic. To samo ove nedelje :D
Zivi bili, sutra se kuckamo za vreme tekme